web analytics

Topgeheim gelekte beelden

Een gezamenlijk buitenaards/U.S. militaire ondergrondse basis bestaat, deze is gewijd aan genetica.
De theorieën over Dulce beweren dat buitenaardse technologie werd verhandeld voor toestemming om menselijke en dierlijke verminkingen aan te gaan.
Oordeel zelf…


Gelegen bijna drie kilometer onder Archuleta Mesa op het Jicarilla Apache Indian Reservation bij Dulce, New Mexico was een installatie die zo geheim was ingedeeld dat het bestaan ervan een van de meest beschermde realiteiten ter wereld zou zijn. Hier zullen we kijken naar het Geheime Ruimteprogramma: de schepen van de Deep Space Fleet; interstellaire / interspecies verdragsconferenties op aarde; niet-menselijke soorten die met het leger werken; Mark Richards ’training met de Raptor Imperial Fleet; en, verschillende missies op en buiten de aarde om de mensheid te verdedigen.

Jo Ann spreekt over haar kennis van operaties en geheime vergaderingen waar deze mannen mee te maken hadden. Ze deelt informatie over tal van buitenaardse soorten, de geheime ruimtevloot en strijd met aliens in en buiten de wereld.

Lees ook:   Referendum en deadline!!!

Gerelateerde artikelen

Back to top button