web analytics
11:11

Ik was bij de Illuminati

Ik was bij de Illuminati Ik ga je alles vertellen, Shocking Expose

(Vertaald door google)

Annual Bilderberg Conference to discuss finance and world affairs by private invitation only:
Geplaatst op 13 februari 2016 door Sean Adl-Tabatabai in Samenzweringen // 286 Comments
Illuminati insider onthult alles in dit schokkende verhaal

Een post onlangs  verscheen online waarin een ex-illuminati lid  onthult alles over hun plannen voor de wereld. Na een verblijf van 47 jaar als een hooggeplaatst illuminati lid, de anonieme insider zegt dat hij wil alles onthullen over wat de groepen plannen, nadat het “te veel om te dragen” werd voor hem.

De ‘Illuminati insider’ vertelt ons over:

Het proces dat je moet doorlopen om lid te worden
Schokkende onthullingen over wie Obama echt is (hij is veel slechter dan iedereen beseft blijkbaar)
Informatie over het programma ‘Ruimte vluchten’
Hoe donker en satanische Denver, Colorado echt is
De waarheid over aliens
Anonymousmags.com verslag:

Hoe de illuminati mij aanwierf en wat ik precies moest doen om door te gaan.

Toen ik negentien jaar oud was, had ik wat geld verworven door een aantal verbindingen met vrienden en een aantal succesvolle investeringen van het beetje geld dat ik in mijn jeugd had. Ik raakte betrokken in sommige achterkamertjes deals en zag dat mijn geld begon te groeien. Ik ging naar de universiteit van Harvard in 1964, en ik begon  steeds rijker te worden en mijn invloed op de campus groeide ook door mijn deelname aan diverse clubs en organisaties. Een aantal vrienden en ik begonnen om te dienen als quasi-effectenmakelaars, terwijl ik nog steeds op Harvard zat. Ik maakte tonnen contant geld in de loop van dat jaar, en was zeer machtig en invloedrijk op de campus.

Op een avond toen ik terug naar mijn dorm liep kort na middernacht, werd ik benaderd door twee mannen in zwarte pakken. Ik in eerste instantie van uitgegaan dat ze zouden gaan om mijn zakelijke activiteiten te onderzoeken, omdat een deel ervan was niet echt legaal. Ze vroegen me om te komen met hen en ik volgde hen in de kelder van een huis met twee verdiepingen van een paar straten verderop uit mijn dorm room. Ze zaten me aan een tafel en vroeg me of ik bereid om een ​​deal te maken was. Ze zouden me niet vertellen wat ik deal zou maken, maar gewoon continu vroeg of ik bereid om een ​​deal te maken zou zijn. Ik half-assed afgesproken dat ik zou doen, en dat is wanneer de grootste man die ik ooit heb gezien liepen door sommige kastdeuren en ging de eerste plaats, als je me niet dan doen geloven dat ik spijt me. Ik ben hier om de waarheid te vertellen, en niets dat is geschreven door mij is vals overdrijving noch science fiction. Deze informatie is echt, het is waar, het is de realiteit, en het is tijd om te worden verteld.

Ik was lid van de Illuminati voor 47 jaar. Ik werd aangeworven toen ik 19 jaar oud was. Ik heb hier af en geplaatst in het afgelopen jaar. (Sommige van de berichten zijn de mijne, anderen zijn mijn broers, vooral zij zijn) De informatie die ik op het punt sta te ontvouwen is zeer onthullend en zeer gevaarlijk. Ik ben één van de zeven mensen in de geschiedenis van de Illuminati, dat het “vertrek” Ritual hebben uitgevoerd. Ik wist dat ik nodig had om eruit te komen als ik had iets voor mij onthuld op een bijeenkomst in juni 2010. Jarenlang was ik in lijn met de overtuigingen, motieven, en acties van de Illuminati, maar het werd onlangs te veel voor mij om te dragen, en ik moest mijn heilige contract te blussen.

illuminati playing cards full deck pictures | Topic: the 90's Illuminati Card game.,. (Read 150291 times):

Mijn reden om hier te komen is om alles over de Illuminati te onthullen. Hoe word je een lid, wat de organisatie over gaat, wat de organisatie doet, en de toekomstplannen die we hebben.

Ik zal terug naar mijn eerste post maken wanneer ik kan zien dat dit onderwerp heeft te weinig aandacht voor mij blijven. Elke keer dat in de nabije toekomst, wanneer ik beginnen om de geheimen van de Illuminati te onthullen, moet ik ervoor zorgen dat er genoeg mensen zijn aandacht zodat mijn inspanningen niet verloren gaan.

Zodra ik zie dat deze thread heeft een aanzienlijke hoeveelheid van standpunten en antwoorden, zal ik mijn eerste post te maken.

Hier is een voorbeeld van een aantal van de dingen die ik zal onthullen:

Barack Obama is geen lid van de Illuminati, hij is iets veel, veel erger.
De nieuwe “ruimte vluchten”, die vliegtuigen die kort kunt invoeren baan zijn niet zo leuk als ze lijken, zijn ze een Illuminati tool.
Denver, Colorado is een slechte plek
Aliens zijn een beetje anders dan wat mainstream ons leert
De informatie die ik heb is van essentieel belang!
pagina 69 van de draad:

Het eerste onderwerp te bespreken zal zijn deze ondergrondse bunkers die ik heb genoemd. Momenteel zijn er 57 ondergrondse bases en bunkers rond de Verenigde Staten die worden gebruikt voor diverse doeleinden. Er zijn 439 bunkers in de hele wereld. Elk van deze bunkers en basen worden beheerd en onderhouden door de Illuminati. De grootste ondergrondse bunker is in Sao Paulo, Brazilië. Deze bunker heeft de mogelijkheid van bedrijf maximaal 5000 mensen gedurende een periode van tien jaar. Ik heb persoonlijk in deze bunker geweest, en het is veel groter dan een die iedereen kan mogelijk zelfs voorstellen. Deze bunker is beveiligd vooral voor de gebeurtenissen van de eindtijd. 5000 van ’s werelds rijkste, slimste en meest krachtige individuen zullen schuilplaats veilig te stellen in deze bunker in het geval van een globale thermonucleaire oorlog, natuurramp, of enige andere vorm van globale catastrofe. Niet in de war zijn. Verschillende andere bunkers de mogelijkheid van woningen grote aantallen mensen gedurende langere tijd, maar geen andere bunkers zo groot en bekwaam als deze. In het geval van de World War 3, alle leiders van de wereld zal schuilen hier te nemen, en de regeringen van de wereld zal zijn theoretische proxy overheden. De rijkste mensen ter wereld zullen hier net zo goed. Mensen zoals Bill Gates, Warren Buffet, de olie-tycoons (echter, zullen deze olie tycoons worden vermoord terwijl ze in de bunker, zodat de overname van het Midden-Oosten veel gemakkelijker zal zijn voor de Nieuwe Wereld Orde). Ik weet niet het exacte aantal kent, maar van de 439 bunkers in de wereld, zou ik zeggen dat ongeveer 275 van hen zijn gebouwd vooral voor onderdak en langere verblijven. Ikzelf verbleef in een van deze bunkers, terwijl in China in de jaren negentig. Ze zijn erg mooi, zeer luxueus. Het is bijna alsof je verblijft in een 5 sterren hotel.

Lees ook:   Wie is die cabal of illuminati nu eigenlijk!

Sommige mensen die hebben verbleven in deze bunkers:

Leon Trotski: Na Stalin versloeg Trotski en beveiligde macht in de Sovjet-Unie na de dood van Lenin, Trotski werd verplaatst naar een ondergrondse bunker net binnen Zwitserland. Stalin oorspronkelijk niet over dit, want als hij niet de orders van de Illuminati niet volgen, dan Trotski zou worden hersteld als de leider van de Sovjet-Unie. Het was belangrijk om Trotski geplaatst in deze bunker omdat Stalin zou hem anders te doden. Stalin viel uiteindelijk in lijn met de plannen van de Illuminati, en Trotski werd geëxecuteerd omdat hij niet meer nodig was.

Abraham Lincoln: Lincoln werd NIET vermoord door John Wilkes Booth. Lincoln werd geplaatst in het kantoor van het presidentschap als een pion. De Illuminati wist dat als hij toen werd verkozen tot de Zuid zou afscheiden. The Civil War maakte het Noorden zeer, zeer rijk. Dat was de enige reden dat de Burgeroorlog mocht gebeuren. Als de Illuminati niet in de gelegenheid om rijk off van de oorlog geworden had gezien, toen de slavernij nog steeds een Amerikaanse instelling. Lincoln werd geplaatst in het kantoor alleen maar om de oorlog te beginnen. Hij maakte een deal dat zodra de oorlog voorbij was, dat hij uit zijn ambt zou worden verwijderd. Dit werd verzorgd door een nep-moord, en hij bracht de rest van zijn dagen in een bunker in Mexico.

Saddam Hussein: Hussein aan de macht was in Irak alleen om rechtvaardiging voor de invasie door de Verenigde Staten en andere landen te verhogen. Velen van u al bekend bent met wat ik heb gezegd over de plannen om volledig over te nemen in het Midden-Oosten en de olie die op dit moment onbenut te beveiligen. De Hussein dat een dummy werd ‘gehangen’ was, en de mobiele telefoon video, die een vrijlating was bedoeld was om te worden uitgebracht als ‘bewijs. “Saddam is momenteel in een bunker ergens in Argentinië. Ik weet niet van eventuele toekomstige plannen met hem.

De rest van de bunkers in de wereld worden gebruikt voor opslag van dingen die niet kunnen worden opgeslagen boven de grond. Nucleaire voorraden worden gehouden in deze ondergrondse bunkers. Indien een bocht natie van de cursus die gepland, dan zullen ze worden geëlimineerd. Hetzij door middel van moord op hun leiders of met nucleaire vernietiging. Gelukkig heeft de nucleaire actie niet nog moest worden genomen; echter, zet het niet voorbij deze mensen over deze vernietiging tot stand te brengen.

U weet allemaal over de HAARP machine samenzwering. Het is echt. Ik kan u verzekeren. De machine is volledig ondergebracht in een bunker die onder water in de Stille Oceaan. Deze machine is ontwikkeld terug in de jaren 1980, en werd eerst gebruikt in de late jaren negentig. Deze machine heeft een capaciteit van het creëren van elke natuurramp die de Illuminati wilt maken. Orkaan Katrina was een product van de HAARP machine. The Hurricane werd gebruikt als een afleiding. Terwijl het gebied was in chaos, en aandacht werd overal omgeleid werden ingenieurs gestuurd naar beneden voor te bereiden op de Golf olieramp. Ik kan u verzekeren dat de Illuminati in staat is om het vrijgeven van meer olie in de Golf. De olie die al in de golf is gepompt slechts een kleine hoeveelheid in vergelijking met wat zou kunnen gebeuren. Ik heb al gezegd dat de olieramp werd gebruikt als een middel om microbodies implanteren in de hersenen van de kinderen in het gebied. Deze kinderen die zijn getroffen zijn nu onderworpen aan controle van de regering, wanneer deze microbodies worden geactiveerd. De Illuminati gebruikten ook de kans dat Katrina voorgelegd aan een bunker die direct onder de Franse wijk te bouwen. Waarom anders denk je dat FEMA was traag om adequate hulp te bieden? De ingenieurs had tijd nodig.

De HAARP machine wordt niet gecontroleerd door één enkel land; het collectief bestuurd en gebruikt. De aardbeving in Haïti, degenen die gebeurd in de afgelopen paar dagen, zijn allemaal producten van de HAARP. Niet alle gebeurtenissen relevant of van belang, sommige zijn gewoon proeven sommige zijn zelfs fouten. Rest echter dat zodra er behoefte is aan een natuurramp verzekerd, kan de ramp worden gegenereerd, gemanipuleerd, en geregisseerd en hebben wat effect nodig is.

Een ander ding dat is gehuisvest in deze bunkers zijn drugs. Er zijn enorme hoeveelheden cocaïne, marihuana, heroïne, en allerlei andere drugs worden opgeslagen. De drugshandel en de oorlog tegen drugs zijn essentieel voor de Illuminati. Naarmate meer en meer drugs worden verhandeld en kartels steeds krachtiger, de Illuminati wordt rijker en machtiger. Een van de belangrijkste donateurs en weldoeners voor de drugshandel is Warren Buffett. Buffett is het uitvoeren van de drugshandel in het westelijk halfrond in de afgelopen twintig jaar. De drugskartels van Mexico onder zijn macht. Het is belangrijk dat de Illuminati over de meerderheid van de drugs in Noord-Amerika. Dit is omdat het geeft hen nog een ander voertuig aan technologie die hen in staat stelt om de controle van de consumenten te nemen te vervoeren. De Illuminati is voortdurend op zoek naar manieren om zichzelf te implanteren in de hoofden van het publiek, en natuurlijk, de controle van de drugshandel was de perfecte manier om dat te doen. Buffett beveiligde controle van de drugshandel, toen hij benaderd meerdere drugskartels en presenteerde ze met contracten. Hij is in controle sindsdien, en Ben Bernanke helpt hem met de dagelijkse activiteiten.

Lees ook:   Halsema versus Jensen

Meerdere bunkers zijn ook uitgerust om te dienen als crematoria. Veel op dezelfde manier dat de nazi’s verbrandden hun slachtoffers, de Illuminati plan om de slachtoffers die zijn gedood branden uit. Velen hebben gespeculeerd dat FEMA heeft opgebouwd voorraden van doodskisten om gebruikt te worden voor de massa begrafenissen, maar dit is niet waar. Massagraven zou een enorme hoeveelheid tijd en inspanning. Daarom, wanneer het tijd is om massamoorden en executies beginnen, de lichamen zal worden verzonden naar “burn yard”, waar ze in deze bunkers zullen worden geschrapt en in de as gelegd. FEMA, dat is een Illuminati run organisatie, besloten dat dit de meest effectieve manier te ontdoen van een massale hoeveelheid lichamen zouden zijn.

We are all puppets on strings, like sheep that can be herded in whatever direction. You don't realize it but the Illuminati control the world.:

Nog meer van deze bunkers bevatten robots die zijn ontworpen en klaar om de werkplek infiltreren bij een tekort aan arbeidskrachten. Het scenario waarin deze robots het meest waarschijnlijk zullen worden toegepast, wanneer de mind control aspect van het plan van de Illuminati ingaat. Robots zullen worden toegezonden aan de banen die deze mensen aan het doen waren te voeren, en deze mensen zal worden gebruikt voor andere evenementen, zoals oorlog, propaganda, en geweld. Deze robots zullen ook worden gebruikt zodra de bevolking controle ingaat.

Alex Jones is niet wie hij zegt dat hij is. Al jaren is hij bezig om de geheimen van de Illuminati en de Nieuwe Wereld Orde te ontdekken, maar toch is hij lid van de voormalige, en zal in de macht in het laatste. Jones is in de wereld van complottheorieën geplaatst om valse informatie te voeden, om trackers werpen van de trail. Geloof niet alles wat de man zegt. Al de informatie die hij presenteert wordt gefabriceerd door de Illuminati, de Illuminati. Denk aan Joseph Goebbels. Alex Jones is de perfecte Joseph Goebbels. Stoppen met luisteren naar HEM ALS JE BENT. U wordt voorgelogen door een man die zijn instructies rechtstreeks ontvangt van de Illuminati.

De maanlanding in 1969 was echt, maar er was een maan zeven jaar eerder, dat was de eerste echte landing landing. In waarheid, de Russen waren de eerste om te landen op de maan; Echter, hebben ze niet de missie, noch de resultaten bekend te maken. Er werd besloten dat Amerika zou gaan om de ruimte race te winnen, om een ​​gevoel van het kapitalisme stand te houden op het communisme. Rusland lanceerde hun eigen raket naar de maan als een test om ervoor te zorgen dat de Amerikaanse proef zeven jaar later succesvol zou zijn. Alles ging perfect met de Russische maanlanding, en dezelfde technologie werd vervolgens toegepast op de Amerikaanse maan missie. Terwijl op de maan, de Amerikaanse astronauten begon de eerste bouw van nucleaire raket sites op de maan. Deze nucleaire raket sites zijn toegevoegd aan de loop der jaren door middel van latere maan missies en werk van controle robots op afstand. Het doel van deze rakettensites is de mogelijkheid om nucleaire raketten zonder het risico van het opsporen van de raketten naar een bepaald land. Het scenario waarin deze raketten zou worden gebruikt is om een ​​natie die niet werkt samen met de Illuminati te vallen. De Illuminati zou raketten gelanceerd op de natie te bestellen, maar dan zonder de getroffen natie in staat om bij te houden waar precies de raketten vandaan kwamen, zouden zij niet kunnen aantonen dat zij de oorlog te verklaren aan een bepaald land te laten zien. Naar mijn mening zullen deze raketten nooit gebruikt worden, want er zijn veel andere manieren dat de Illuminati hij een hele regering anders dan hen nuking kan brengen. Echter, voor zover ik weet, de maan heeft op dit moment 2 volledig ingerichte nucleaire raket sites die kan worden bediend vanaf de aarde.

Vasthouden aan ruimte ….

Wetenschappers werken voor de Illuminati hebben een manier dat ze kunnen “shut” off the sun gevonden. Een wapen is gemaakt dat een straal van hoge dichtheid straling schieten recht in het hart van een planeet of ster. Deze bundel straling dringt door de aarde waardoor een zeer grote cilinder precies midden ervan. De straling die wordt achtergelaten begint te eten bij de ster of planeet en de effecten verspreidde zich als een wildvuur. Deze technologie werd getest op verschillende sterren in onze directe zonnestelsel en is zeer effectief. Het eerste ding dat zich voordoet bij de ster is dat de straling eet een perfecte cilinder door het midden van de ster, de straling links begint achter het werken zijn weg naar buiten om het even wat op zijn pad degenereren. De straling blijft op te bouwen en te verspreiden. Sommige sterren opgehangen aan totdat ze volledig zijn verslechterde van de straling; echter werd sommige sterren zo onstabiel dat zij verbrand op een gegeven moment.

Onderzoekers zijn ervan overtuigd dat deze technologie kan worden gebruikt op de zon, maar ook op andere planeten. Men schat dat ik hoorde, was dat van de eerste opname van de straling, zou het ongeveer negen jaar duren voor de hele zon volledig te worden geconsumeerd. We zouden gaan zien de effecten van de straling ongeveer 3 en een half jaar echter. De eerste tekenen zou kortere dagen en een verminderde hoeveelheid zonlicht die dagen zijn. De zon zou beginnen onstabiel op ongeveer zeven jaar punt, en we zullen gaan zien massale zonnevlammen. Zodra de negen jaar is, zal al het leven op aarde dood.

Lees ook:   Censuur zat?

Sinds mijn vertrek, ik ben helemaal niet zeker wie de top, hoofd leiders van de Illuminati zijn op dit punt, maar ik zal mijn best guess geven. De Illuminati is zo opgezet dat er 1-3 belangrijke leiders in elke belangrijke regio van de wereld; Echter, sommige regio’s weggelaten als gevolg van een gebrek aan een geschikte leider; daarom wordt een leider daar geïnstalleerd.

In Noord-Amerika:

Warren Buffett is het meest waarschijnlijk het hoofd van al Illuminati operaties. Gevolgd door Ben Bernanke, gevolgd door Lloyd Blankfein, die is CEO van Goldman Sachs.

Goldman Sachs is een belangrijke speler in de Noord-Amerikaanse Illuminati sector. Onlangs, Goldman Sachs investeerde bijna $ 500.000.000 dollar in Facebook. Meestal betekent dit dat Facebook al snel onder Illuminati controle zal vallen, net als Myspace en Twitter hebben.
Andere belangrijke spelers in Noord-Amerika zijn Alex Jones, Bill Clinton, Rahm Emmanuel, natuurlijk Obama, en Timothy Geithner

Zuid-Amerika is wars van enig echte Illuminati leiders. Chavez is moeilijk te bewerken in het verleden. Hij lijkt te zijn in overeenstemming met de Illuminati agenda; Maar hij niet graag wordt verteld wat te doen. Het grootste deel van de Noord-Amerikaanse leiders controle Zuid-Amerika.
In Europa:

Nicolas Sarkozy is de belangrijkste man. Hij beheerst het merendeel van de activiteiten in Europa en Afrika. Gordon Brown was zeer invloedrijk in de Illuminati, totdat hij besloot om te beginnen met het spelen van zijn weg; Dit is de reden waarom hij uit zijn functie werd verwijderd. Mijn mening is dat hij nog steeds een belangrijke speler, maar niet als de sleutel als hij ooit was. Er zijn verschillende Afrikaanse wapenhandelaar die onlangs enige macht hebben opgedaan; Maar ik ben niet op de hoogte van hun identiteit.
Het Midden-Oosten is grotendeels gecontroleerd door Benjamin Netanyahu, die niet zo veel van een verrassing moeten komen. Netanyahu heeft niet zo veel controle als je wel zou denken. Zoals ik al eerder heb gezegd, is Israël de grote vazalstaat van het Illuminati.They zal absoluut iets dat de Illuminati wil dat ze doen, en ze zullen doen om het beste van hun vermogen, zonder zelfs twee keer na te denken. Israël is gegeven toestemming om te vuren op Iran wanneer hij dit wenst. Controle van het Midden-Oosten is moeilijk omdat er zo veel rebellengroepen. Palestina niet eens ongerust over te zijn. Hoewel ze niet worden gecontroleerd door de Illuminati, ze zijn niet in staat om iets te doen. Iran is op het randje op het moment, en volledig in de oppositie naar anderen. Dit is de reden waarom Israël Iran zal vernietigen om WWIII starten.

Azië wordt volledig beheerst door Vladimir Poetin en zijn trawanten. Poetin is een zeer krachtige, zeer slimme man. Hij zal populaire regeling van Rusland terug te krijgen zeer binnenkort, maar je kunt ervan verzekerd zijn dat alles wat er gebeurt in Rusland op dit moment doormaakt hem. China heeft gekozen op te geven een weinig macht aan de Illuminati. Zij werken samen; gewoon niet schelen om te worden betrokken. Naar mijn mening, is het omdat ze het gevoel dat ze in staat zijn om de Illuminati te verslaan in het einde zal zijn. Ze zijn helaas mis. Uiteindelijk zullen ze in het reine te komen en zal deelnemen aan de grote sketch die worden gebeld World War 3.

De Spaanse griep van 1918, SARS en het H1N1 schrik hebben allemaal één ding gemeen: ze werden ontworpen door de Illuminati. Hoewel niets is ingesteld op een wereldwijde schaal, is de Illuminati het testen van deze virussen al jaren en ze eindelijk het ontsluiten van de sleutels tot het creëren van een virus dat wordt verspreid over de hele wereld zeer, zeer snel het doden van bepaalde mensen. Mijn advies: niet de vaccins ontvangen. Je zal deel uitmaken van een testgroep dat de Illuminati gebruikt om te experimenteren worden. Het H1N1-virus begon te wijdverspreid wanneer dieren ontsnapt uit een boerderij in Brazilië, waar het virus werd getest. Een aantal van deze dieren vermengd met de burgers van de omliggende steden, en veel van de dieren werden geconsumeerd. De bevolking van de surround steden werden in quarantaine geplaatst, en degenen die stierven waren bedekt; Maar een of andere manier, een reiziger had het griepvirus helemaal in het noorden van Mexico, waar het virus voor het eerst werd gemeld uitgevoerd. De Illuminati ontdekte al snel dat het virus was veel, veel minder effectief dan ze dachten. Ze zijn momenteel bezighouden met onderzoek op een virus dat een land binnen een kwestie van dagen zal wegvagen.

Ik hoop dat deze data dump is geweest voor jou informatieve en heeft bijgedragen aan mijn geloofwaardigheid in zekere zin. Ik heb nog veel meer informatie. Het kost me gewoon tijd om te gaan zitten en de vader van mijn gedachten lang genoeg om ze te formatteren in een gemakkelijk leesbare en alomvattende wijze. Dit is zeker niet mijn laatste post, want ik heb meer informatie die moet worden verteld. Het is een lange, vermoeiende afgelopen paar dagen geweest, en ik hoop dat dit genoeg informatie om me een goede rust te geven voor een tijdje. Mocht u nog vragen hebben dan voel je vrij om ze hier te posten, op mijn YouTube-account, of e-mail me op [email protected]

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd in 2015 en wordt regelmatig bijgewerkt

Vertaald door Google naar het Nederlands

Bron:
https://yournewswire.com/i-was-in-the-illuminati-im-going-to-tell-you-everything-shocking-expose/

Do you know who's watching you ? And then you add the NSA, IRS, any other secret or over-reaching government program...:

Waar of niet waar, geen flauw idee!

Gerelateerde artikelen

Back to top button