24 april 2021

 

Ben je realistisch krijg je de pliesie aan de deur?

https://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/10/gstv_politici_babbelen_over_vl.html

 

Iedereen heeft een mening over vluchtelingen. Maar alleen de mening van de politici telt. Sterker nog, als u, zoals de mensen achter AZC-Alert, een ietwat afwijkende mening hebt over AZC’s en deze opvangkampen niet ziet als paradijselijke bergweides propvol positiviteit en dankbaarheid,

dan komt de politie langs om u te vertellen dat u uw mening moet bijstellen.

Of in ieder geval niet meer zo luidruchtig moet verkondigen. Waanzin. Jan Roos legde politici uit hoe de realiteit omtrent vluchtelingen in elkaar steekt en vroeg wat ze er van vonden. En vooral welke oplossingen ze hebben. De antwoorden zullen u verbazen. Dat was sarcastisch. Het zijn politici. Alles wat ze zeggen is voorspelbaar. Of wat ze niet zeggen, zoals Jesse Klaver. En het is ‘u’, heren regenten!

Lees ook:   Docu: Shell en koningshuis leverden de brandstof aan Hitler voor de invasie van Nederland

Gerelateerde berichten