web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsMysterieRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

De maan, een geparkeerd ruimteschip

DE  MAAN IS EEN GEPARKEERD RUIMTE SCHIP

EEN INTERESSANTE VERKLARING WAAROM THE MAAN EEN BUITENAARDS RUIMTESCHIP IS:

“Wat is in hemelsnaam onze maan die daar buiten te zien is? Het is te ver weg om een ​​echte satelliet van de aarde te zijn, het is te groot om door de aarde te zijn veroverd.

De kans dat een dergelijke opname is uitgevoerd en de maan vervolgens een bijna cirkelvormige baan rond de aarde heeft ingenomen, is te klein om een ​​dergelijke eventualiteit geloofwaardig te maken. . . . Maar dan, als de maan noch een echte satelliet van de aarde, noch een gevangen satelliet is, wat is het dan? “- Isaac Asimov, Asimov over astronomie ,” Doubleday, 1974; Mercury Press 1963; ook geciteerd in het boek van Don Wilson, Our Mysterious Spaceship Moon (1975).

De maan is het ”oog in de lucht” voor de bewoners van de aarde. Het voorziet ons van de natuurlijke getijdencycli, waarvan gezegd wordt dat ze het evenwicht van alle soorten op aarde in stand houden.

Secrets of Our Spaceship Moon

Vreemd genoeg zijn bepaalde fasen van de maancyclus zelfs bekend dat ze onze stemmingen en emoties te beïnvloeden. De meesten zullen waarschijnlijk het bestaan ​​of de samenstelling van de maan nooit in twijfel trekken, omdat dit een bekend fenomeen is van het verlichten van de nachtelijke hemel en het omcirkelen van onze planeet, hoewel veel wetenschappers er niet van overtuigd zijn dat het verhaal van zijn oorsprong zo ‘solide’ is als wij geloven.

Er bestaat tegenwoordig veel controverse rond de oorsprong en samenstelling van de maan, en één van de grootste argumenten rond de satelliet is de stevigheid (of het gebrek daaraan) van het centrum en het proces waarmee we onze maan op de eerste plaats hebben gekregen.

Momenteel zijn er ongeveer 5 wijd besproken theorieën over de vorming van de maan. Ze zijn als volgt:

1.) Capture – Deze theorie stelt voor dat de maan werd gevangen door de zwaartekracht van de aarde. Het enige grootste probleem is het vangmechanisme. Een nauwe ontmoeting met de aarde resulteert meestal in botsingen of veranderde trajecten. Deze hypothese heeft moeite met het verklaren van de in wezen identieke zuurstofisotoopverhoudingen van de twee werelden.

2.) Fission – Deze theorie stelt dat in een tijd dat de aarde zich vormde en nog steeds gesmolten was, het draaien van de planeet materiaal projecteerde dat vandaag onze maan werd. De Stille Oceaan was vermoedelijk het gebied waar de maan vandaan kwam, maar dit werd ontmaskerd gezien de onvolwassenheid van de korst van de oceaanbodem en het weten dat de maan veel langer geleden gevormd was.

 

3.) Accretie – Deze hypothese stelt dat de aarde en de maan samen zijn gevormd als een dubbel systeem vanaf de oorspronkelijke accretieschijf van het zonnestelsel. Het probleem met deze hypothese is dat het de hoekimpuls van het aarde-maansysteem niet verklaart of waarom de maan een relatief kleine ijzeren kern heeft in vergelijking met de aarde (25% van de straal vergeleken met 50% voor de aarde).

4.) Explosie van georeactors – Een meer radicale alternatieve hypothese, gepubliceerd in 2010, stelt voor dat de maan gevormd kan zijn door de explosie van een georeactor langs de kern-mantelgrens op het equatoriale vlak van de snel roterende aarde.

5.) The Giant Impact Theory – Dit was de meest algemeen geaccepteerde theorie tot voor kort.
Deze theorie suggereert dat lang geleden een planetair lichaam zo groot als Mars op de aarde neerstortte en een groot stuk massa de ruimte in dreef, die onze maan werd. Hoewel deze hypothese vele aspecten van het Earth-Moon-systeem verklaart, zijn er nog steeds een aantal onopgeloste problemen, zoals de vluchtige elementen van de Maan die niet zo uitgeput zijn als verwacht van zo’n energetische impact. Een ander probleem is de vergelijking van maan- en aarde-isotopen. In 2011 werd de meest precieze meting tot nu toe van de isotopische handtekeningen van maangesteenten gepubliceerd. Verrassend genoeg droegen de Apollo-maanmonsters een isotopische signatuur die identiek was aan aardrotsen, maar anders dan andere zonnestelsellichamen. Omdat het meeste materiaal dat in een baan om de maan ging, werd verondersteld afkomstig te zijn van Theia (de naam die wetenschappers aan het botslichaam gaven), was deze waarneming onverwacht. In 2007,

De Giant Impact Theory is niet langer voldoende om de vorming van onze maan te verklaren.

Helaas biedt geen van de vorige theorieën de antwoorden op de grote vragen rond de oorsprong van de maan. Wat echter duidelijk is, is het aantal vreemde feiten over de maan die veel ‘hmms’ oproepen over het bestaan ​​ervan. Laten we een paar van hen eens bekijken:

Le figlie dell'Antica Religione)O(: Le tredici Lunazioni
1. De leeftijd van de maan : de maan is veel ouder dan eerder werd verwacht, misschien zelfs ouder dan de aarde of de zon. De oudste leeftijd voor de aarde wordt geschat op 4,6 miljard jaar oud; Maanrotsen waren gedateerd op 5,3 miljard jaar oud en het stof waarop ze lagen was minstens nog een miljard jaar ouder. Sommigen beweren dat de maan alleen maar ouder lijkt omdat het oppervlak zichzelf nooit vernieuwt, terwijl de aarde stenen heeft die oud zijn maar sindsdien gerecycled zijn door de natuurlijke heropleving van de planeet.

2. Rock’s Origin: de chemische samenstelling van het stof waarop de rotsen zaten verschilde opmerkelijk van de rotsen zelf, in tegenstelling tot geaccepteerde theorieën dat het stof het gevolg was van verwering en het uiteenvallen van de rotsen zelf. De rotsen moesten ergens anders vandaan zijn gekomen. (Waarschijnlijk leefden daar ooit buitenaardsen oftewel levende intelligente wezens…lees de Mahabharata uit India. Door in die tijd, al kernoorlogen, is alles daar vernietigd.)

Lees ook:   Ufo film

3. Zwaardere elementen op het oppervlak: normale planetaire samenstelling resulteert in zwaardere elementen in de kern en lichtere materialen aan de oppervlakte; niet zo met de maan. Don Wilson schrijft in zijn boek Our Mysterious Spaceship Moon ,
“De overvloed aan vuurvaste elementen zoals titanium in de oppervlaktegebieden is zo uitgesproken dat verschillende geologen voorstelden dat de vuurvaste verbindingen op een onbekende manier in grote hoeveelheden naar het oppervlak van de maan werden gebracht. Ze weten niet hoe, maar dat het is gebeurd kan niet worden betwijfeld. ”

4. Waterdamp : op 7 maart 1971 registreerden maaninstrumenten geplaatst door de astronauten een dampwolk van water die over het oppervlak van de maan passeerde. De wolk duurde 14 uur en besloeg een gebied van ongeveer 100 vierkante mijl.

5. Magnetische rotsen: maanstenen werden gemagnetiseerd. Dit is vreemd omdat er geen magnetisch veld op de maan zelf is. Dit kon niet het gevolg zijn van een “nabije roeping” met de aarde – zo’n ontmoeting zou de maan uit elkaar hebben gescheurd. Er zijn veel theorieën geweest die dit magnetisme willen verklaren, maar ze zitten allemaal nog steeds als theorieën.

6. Seismische activiteit: Honderden “maanbevingen” worden elk jaar geregistreerd die niet kunnen worden toegeschreven aan meteooraanvallen. In november 1958 fotografeerde de Sovjet-astronoom Nikolay A. Kozyrev van het Crimean Astrophysical Observatory een gasachtige uitbarsting van de maan nabij de krater Alphonsus. Hij ontdekte ook een roodachtige gloed die ongeveer een uur duurde. In 1963 zagen astronomen in het Lowell Observatorium ook roodachtige gloed op de toppen van ruggen in het Aristarchus-gebied. Deze waarnemingen zijn precies identiek en periodiek gebleken en herhalen zichzelf terwijl de maan dichter bij de aarde komt. Dit zijn waarschijnlijk geen natuurlijke verschijnselen.

Ufo beam thru Earth into the moon
7. Holle Maan: gemiddelde densiteit van de maan is 3,34 g / cm 3 (3,34 maal een gelijk volume water), terwijl de aarde is 5,5. Wat betekent dit? In 1962 verklaarde NASA-wetenschapper Dr. Gordon MacDonald ,
“Als de astronomische gegevens worden gereduceerd, blijkt dat de gegevens vereisen dat het binnenste van de maan meer een holle dan een homogene bol is.”
Nobel-chemicus Dr. Harold Urey suggereerde dat de verminderde dichtheid van de Maan het gevolg is van grote gebieden in de Maan waar sprake is van “eenvoudig een holte”.
MIT’s Dr. Sean C. Solomon schreef:
“De Lunar Orbiter-experimenten hebben onze kennis van het zwaartekrachtveld van de Maan enorm verbeterd … wat de angstaanjagende mogelijkheid aangeeft dat de Maan hol kan zijn.”
In Carl Sagan ‘ s verhandeling, intelligent leven in het universum, de beroemde astronoom verklaarde: ‘Een natuurlijke satelliet kan geen hol object zijn.’
Daarom is de Maan misschien helemaal geen “natuurlijke” satelliet.

8. Maan-echo’s: op 20 november 1969 heeft de Apollo 12-bemanning de opstijgfase van de maanmodule overboord gegooid waardoor deze op de maan neerstortte. De impact van de LM (ongeveer 40 mijl vanaf de landingsplaats Apollo 12) zorgde voor een kunstmatige maanbeving met verrassende kenmerken: de maan weergalmde als een bel gedurende meer dan een uur.
Dit fenomeen werd herhaald met Apollo 13 (opzettelijk de derde fase opdracht geven om de maan te treffen), met nog meer verbazingwekkende resultaten. Seismische instrumenten registreerden dat de galm gedurende drie uur en twintig minuten duurde en naar een diepte van vijfentwintig mijl reed, wat leidde tot de conclusie dat de maan een ongewoon lichte of zelfs geen kern heeft. Om het in perspectief te plaatsen, wanneer de aarde een grote aardbeving ervaart, zijn de galmen van de aardbeving gewoonlijk slechts enkele minuten omwille van de dichtheid van de planeet.

9. Moon’s Origin: Voordat de maanstenen van de astronauten de theorie overtuigend weerlegden, geloofde men dat de maan was ontstaan ​​toen een stuk aarde al eeuwen geleden afbrak. Een andere theorie was dat de maan is gemaakt van overgebleven “ruimtestof” dat overblijft nadat de aarde is gemaakt. Analyse van de samenstelling van maanrotsen weerlegde deze theorie ook.
Een andere populaire theorie is dat de maan op een of andere manier werd “gevangen” door de aantrekkingskracht van de aarde. Maar er is geen bewijs om deze theorie te ondersteunen. Isaac Asimov, verklaarde,
“Het is te groot om door de aarde te worden gevangen. De kans dat zo’n vangst is aangetast en de maan vervolgens een bijna cirkelvormige baan om onze aarde heeft gekregen, is te klein om zo’n mogelijkheid geloofwaardig te maken. ”

10. Weird Orbit: Onze Maan is de enige maan in het zonnestelsel met een stationaire, bijna perfecte cirkelvormige baan (hoewel hij nog steeds elliptisch is). Nog vreemder is dat het massamidden van de maan ongeveer 6000 voet dichter bij de aarde is dan het geometrische centrum (wat slingeren zou veroorzaken), maar de bolling van de maan bevindt zich aan de andere kant van de maan, weg van de aarde. Het lijkt erop dat “iets” de maan in een baan om de aarde moet hebben geplaatst met zijn exacte hoogte, koers en snelheid.

11. Maandiameter: Hoe verklaart men het “toeval” dat de maan precies de juiste afstand heeft, gekoppeld aan precies de juiste diameter, om de zon volledig te bedekken tijdens een zonsverduistering? Nogmaals, Isaac Asimov zegt,
“Er is geen astronomische reden waarom de maan en de zon zo goed zouden moeten passen. Het is de meest pure toevalligheid, en alleen de aarde tussen alle planeten is op deze manier gezegend. ”
(Henry Kroll, auteur van Cosmological Ice Ages, bespreekt de aankomst van de maan in een baan rond de aarde)

Lees ook:   Wetenschappers vinden sporen van enorme oeroude regenwouden op Antarctica

The Moon in Mythology

Een oude kalender op de binnenplaats van Kalasasaya in Bolivia vertelt over een tijd dat onze maan er niet was.

De Griekse auteurs Aristoteles en Plutarchus en de Romeinse auteurs Apollonius Rhodius en Ovidius schreven allemaal over een groep mensen, de Proselenes genaamd, die leefden in Arcadië, het centrale bergachtige gebied van Griekenland. De Proselenes claimden de titel van dit gebied omdat hun voorouders daar waren “voordat er een maan aan de hemel was.” [6] Deze bewering wordt onderbouwd door symbolen op de muur van de binnenplaats van Kalasasaya, in de buurt van de stad Tiahuanaco, Bolivia, die vastlegt dat de maan tussen 11.500 en 13.000 jaar geleden, lang voor de opgetekende geschiedenis, in de aarde rond de aarde kwam.

Veel oude mensen spraken over een tijd voordat de maan in de hemel was – Aristoteles, Democritus en Anaxagoras, Apollonius van Rhodos, Hippolytus en meer. Nu we weten dat de maan niet is wat we zien – dat een hologram het ware lichaam achter zich verbergt – wordt het van cruciaal belang om te vragen wat de maan werkelijk is – wat verstopt het hologram? En wanneer verscheen de maan aan de hemel? Hier zijn enkele referenties en een video van de beroemde Lunar Wave – van Crow 777 die duidelijk aantonen dat de maan een soort hologram is. Geen maanlandingen mogelijk – alle maanlandingsbeelden zijn gewoon Hollywood-producties. Dus – waar gaan we naartoe vanaf hier?

De periode dat de Aarde Maanloos was, is waarschijnlijk de meest afgelegen herinnering van de mensheid. Democritus en Anaxagoras onderwezen dat er een tijd was dat de aarde buiten de maan was.  Aristoteles schreef dat Arcadia in Griekenland, voordat het door de Hellenen werd bewoond, een populatie van Pelasgiërs had en dat deze aboriginals het land al eerder bezet hadden was een maan aan de hemel boven de aarde; om deze reden werden ze Proselenes genoemd. 

Apollonius van Rhodos vermeldde de tijd “toen nog niet alle orbs in de hemel waren, voordat de rassen Danai en Deukalion ontstonden, en alleen de Arcadians leefden, van wie wordt gezegd dat ze op bergen woonden en eikels voedden, vóór er was een maan. “

Plutarch schreef in The Roman Questions: “Er waren Arcadians van Evander’s aanhangers, de zogenaamde pre-Lunaire mensen.”Zo schreef Ovidius ook: “De Arcadians zouden hun land bezeten hebben vóór de geboorte van Jov, en de folk is ouder dan de maan. ” Hippolytus verwijst naar een legende dat” Arcadia Pelasgus voortbracht, van grotere oudheid dan de maan. ” Lucian zegt in zijn astrologie dat” de Arcadians in hun dwaasheid bevestigen dat ze ouder dan de maan. “

Censorinus verwijst ook naar de tijd in het verleden toen er geen maan aan de hemel was. 

Sommige toespelingen op de tijd voordat er een maan was, kunnen ook in de Schriften worden gevonden. In Job 25: 5 wordt de grootsheid van de Heer die ‘vrede in de hoogten brengt’ geprezen en de tijd wordt vermeld ‘voordat [er] een maan was en het niet scheen.’ Ook staat in Psalm 72: 5: “Je was gevreesd sinds [de tijd van] de zon en vóór [de tijd van] de maan, een generatie van generaties.” Een “generatie van generaties” betekent een zeer lange tijd. Het is natuurlijk nutteloos om deze psalm tegen te werken met de mythe van het eerste hoofdstuk van Genesis, een verhaal dat is neergehaald uit exotische en latere bronnen.

De herinnering aan een wereld zonder maan leeft in mondelinge traditie onder de Indianen. De Indianen van de Bogota hooglanden in de oostelijke Cordilleras van Colombia vertellen enkele van hun tribale herinneringen aan de tijd voordat er een maan was. “In de vroegste tijden, toen de maan nog niet in de hemel was”, zeggen de stamleden van Chibchas. (9)

 

Zulu Shaman Credo Mutwa zei dat Zulu-legendes geloven dat de maan hol is en het huis van de Python of Chitauri, of zoals David Icke ze de “Reptilians” noemt, een ras van intelligente buitenaardse wezens. Volgens de legende werd de maan hier honderden generaties geleden gebracht door twee broers, Wowane en Mpanku, die de leiders waren van deze Reptiliaanse buitenaardsen.

Ancient Humans On Mars | Face on Mars question.... Human / Grey?, page 1

Deze twee stonden bekend als de waterbroeders en ze hadden allebei een huid als van een vis. Dit verhaal lijkt veel op de verslagen van Mesopotamië en Sumerië over de twee hoofdcommandanten Enlil en Enki (Lords of the Earth). Credo blijft de Zulu-legenden vertellen over hoe Wowane en Mpanku de maan in de vorm van een ei van de ‘Great Fire Dragon’ stalen en de dooier leegden tot hij hol was. Vervolgens “rolden” ze de maan door de lucht naar de aarde die cataclysmische gebeurtenissen op deze planeet teweegbracht die de “Gouden Eeuw” van het verleden beëindigden.

Afrikaanse Zulu-legenden vertellen over een buitenaards ras genaamd de Chitauri die de maan hadden uitgehold en naar de aarde bracht om te gebruiken als een hub om toezicht te houden op de controle over het menselijke ras. Deze legende past goed in de theorie van de reptielen-menselijke hybriden waarvan men denkt dat ze onze wereld vandaag de dag leiden. Presidenten en koningshuizen met het rh negatieve bloedgroep verhaal!)

Credo Mutwa beweert dat de aarde heel anders was dan het nu is, voordat de maan was gearriveerd.

-Er waren geen seizoenen en de planeet werd voortdurend overspoeld door een afdak van waterdamp. Mensen voelden niet de sterke schittering van de zon zoals we dat nu doen, en ze konden het alleen door een waterige mist zien. De aarde was ooit een prachtige plek, een heerlijke plek, weelderig en groen met gigantische sequoia’s, viooltjes en varens met een zachte motregen en mist. Het waterluik viel naar de aarde als een cataclysme van regen toen de maan op zijn plaats werd geplaatst in de baan van de aarde.

Lees ook:   Chinese magische spiegels zijn echt slim

Dit wordt in de Bijbel gesymboliseerd als de veertig dagen en veertig nachten als het regent.

De komst van de maan en de Reptilians veranderde alles op aarde. Het veranderde de rotatie en hoek van de aarde. De aarde draaide om zijn as om terwijl we ondersteboven waren, zoals de legende zegt, en bracht krachtiger getijdenstelsels die ooit veel rustiger waren geweest.

Vrouwen menstrueerden niet voordat de maan arriveerde.

Zoeloes en andere inheemse Afrikaanse verhalen zeggen dat de maan ver, ver weg was gebouwd om mensen in het oog te houden
, en als een voertuig om door het universum te reizen. Credo zegt dat het Reptilians ‘Giant Mother-ship’ de maan is en dat is waar ze aan zijn ontsnapt tijdens de cataclysmen van de ‘Great Flood’, die ze hadden veroorzaakt door de maan te manipuleren en andere kosmische gebeurtenissen te creëren.

Zou het waar kunnen zijn?

Schandalig als het ruimteschip de maan-theorie misschien voor het eerst verschijnt, overweeg dan hoe dit model alle mysteries van de maan verzoent. Het verklaart waarom de maan het bewijs levert dat hij ouder is dan de aarde en misschien zelfs ons zonnestelsel en waarom er drie verschillende lagen in de maan zijn ,met de dichtste materialen op de buitenlaag, zoals men zou verwachten van de “romp” van een ruimtevaartuig. Het zou ook kunnen verklaren waarom er geen teken van water op het oppervlak van de maan is gevonden, maar er is bewijs dat het diep van binnen is. Deze theorie zou ook de vreemde maria en mascons verklaren, misschien de overblijfselen van de machinerie die werd gebruikt om de maan uit te hollen. Het idee van een kunstmatige satelliet kan de vreemde, ritmische “maanbevingen” verklaren als kunstmatige constructies die op dezelfde manier reageren tijdens perioden van stress door de aantrekkingskracht van de aarde. En kunstmatige apparatuur onder het oppervlak van de maan kan de oorzaak zijn van de waargenomen gaswolken.

Een wetenschapper genaamd Irwin I. Shapiro, die werkzaam is aan het Harvard Smithsonian Center for astrophysics, zei:

“Kijkend naar alle anomalie en onbeantwoorde vragen over de maan , is de beste verklaring voor de maan waarnemingsfout, het bestaat niet” Irwin I. Shapiro is een gerespecteerd figuur in astrofysica, zijn onderzoek omvat het gebruik van zwaartekrachtlenzen om de ouderdom van het universum te beoordelen.

Vreemde anomalieën op de maan
De volgende vreemde structuren en gebeurtenissen propageren het mysterie rond de maan verder:

1. Eeuwen van flitsen: Aristarchus, Plato, Eratosthenes, Biela, Rabbi Levi en Posidonius rapporteerden allemaal afwijkende lichten op de maan. NASA, een jaar voor de eerste maanlanding, meldde 570+ lichten en flitsen werden waargenomen op de maan van 1540 tot 1967.

2. Operation Moon Blink: NASA’s operatie Moon Blink detecteerde 28 maanevenementen in een relatief korte tijd.

3. The Shard: The Shard, een obelisk-vormig object dat 1½ mijl van het Ukert-gebied van het oppervlak van de maan torent, werd ontdekt door Orbiter 3 in 1968. Dr. Bruce Cornet , die de verbazingwekkende foto’s bestudeerde, verklaarde:

“Geen enkel bekend natuurlijk proces kan zo’n structuur verklaren.”

Foto’s gemaakt door de Lunar Orbiter roepen enkele vragen op over onbekende structuren die op de maan te vinden zijn.

4. De toren: een van de meest curieuze functies die ooit op het maanoppervlak zijn gefotografeerd (Lunar Orbiter-foto III-84M) is een verbazingwekkende torenspits die meer dan 5 mijl van het Sinus Medii-gebied van het maanoppervlak stijgt.
arg_44barg_45aarg_45b

5. De Obelisks: Lunar Orbiter II maakte in november 1966 verschillende foto’s met verschillende obelisken waarvan er één meer dan 150 voet lang was.
“. . . de torens waren precies hetzelfde gerangschikt als de toppen van de drie grote piramides. ”

there are Bases on your Moon built by Non-Earthlings. Of course NASA has clear real photos of the alien bases on the moon, but they are afraid to show them however, In some of these Moon photos, if you observe closely, then you'll actually see structural buildings.The Moon is definitely an permanent station........PARTAGE OF EXTRA TERRESTRIALS CREATED HUMAN BEINGS AND RELIGIONS....ON FACEBOOK......
Het onderwerp van de maan is voor veel mensen een gevoelig onderwerp. Elke suggestie dat de maan niet is wat ons is verteld, volgt meestal met beschuldigingen van ‘samenzwering’ en pseudo-wetenschap.

Hoewel er vele theorieën kunnen zijn die alle aspecten van deze theorie willen ontkrachten, zijn er teveel factoren die nog steeds niet kloppen. Hoe komt het dat ogenschijnlijk niet-verbonden oude culturen hun eigen versie van de kunstmatige Maan-mythe hebben? Waarom zijn er onverklaarde geometrische structuren op het oppervlak van de maan die correleren met de structuren die gevonden zijn in het oude Egypte en andere primitieve locaties op aarde?

Hoe komt het dat bij wonderbaarlijke “toeval” de maan onze zon volkomen verduistert?
NASA is een overheidsinstantie; Van overheidsinstanties is bekend dat ze een geschiedenis van informatie verbergen van het grote publiek. Het verhaal van NASA in vraag stellen is niet belachelijk. Velen speculeren dat de NASA verontrustende informatie ontdekte toen ze de maan decennia geleden eindelijk bezochten, informatie die voor veel commotie zou hebben gezorgd als ze voor het publiek was gelekt.

Niettemin blijven we gewoon nieuwsgierig, omdat niemand het verhaal van de oorsprong van de maan nu kan voltooien. We moedigen je aan om buiten dit kader te denken, omdat geschiedenis en reguliere wetenschap slechts een beperkt perspectief op de zaak bieden. Misschien was George Lucas toch iets van plan …
Dit artikel is een herdruk uit 2013 door Jeff Roberts.

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥