web analytics
...
Mysterie

Onverklaarbare zaken

Glitches in the Matrix: onverklaarbare zaken

Whaaaaat??

Gebruikers van de Reddit-website praten over vreemde gevallen die hen thuis, op het werk of op straat zijn overkomen. De term Glitch in the Matrix is ​​het meest geschikt om ze uit te leggen. Dit is een voorwaarde dat we nog steeds in een computersimulatie leven.

 

Ik heb het overleefd na een ongeluk, maar het lijkt erop dat ik in een andere realiteit ben beland

Dit gebeurde ongeveer een jaar geleden, daarna werkte ik in het café van mijn tante, die aan de weg stond bij de Montenegrijnse kust (Riviera). Toen zat ik nog op de middelbare school en had ik in de zomer geld nodig. Ik ging met de fiets naar mijn werk en het café lag op slechts 7 km van mijn huis, dus daar was geen probleem mee.

Alles was goed tot de dag dat ik plotseling wakker werd met het gevoel dat ik echt niet wilde fietsen en dat ik beter kon wachten tot mijn tante met haar auto binnenreed en mij reed. Ik overweldigde mezelf echter en ging er nog steeds heen met de fiets

Ik was al in de buurt van het café en reed langs de snelweg toen plotseling een groep honden aan de kant van de weg verscheen en ze begonnen tegen me te blaffen en te grommen. Ik besloot naar de andere kant van de weg te gaan en plotseling raakte een auto me.

Ik herinner me hoe de tijd langzaam ging en alles wat er in een paar ogenblikken gebeurde, ik voelde me 5 minuten lang uitgerekt. Mijn hoofd botste tegen de voorruit van een auto en brak het. De motorkap van de auto was helemaal gedeukt. Toen ik wakker werd, besloot ik dat ik een sterke adrenalinestoot had omdat ik geen pijn voelde door de vermeende wonden. Het bleek echter dat ik geen wonden had, behalve een kleine snee in mijn elleboog.

Toen de ambulance arriveerde en mijn vrienden en familieleden zich verzamelden, grapte ik dat het met een gewicht van 85 kg en een hoogte van 175 cm een ​​wonder was dat ik helemaal niet had geleden. Ik begrijp nog steeds niet hoe het is gebeurd.

En na het ongeluk begonnen er vreemde dingen te gebeuren. Ik woon in een klein stadje in Montenegro en al mijn buren en vrienden begonnen zich onbegrijpelijk te gedragen. Ik begon me verloren te voelen. Mijn vriendin, met wie ik een heel goede band had, merkt plotseling dat ze hier lange tijd niet meer woont omdat ze naar de VS is vertrokken, en mijn broer was boos op me omdat ik me helemaal niets meer herinner.

Mensen vertelden me over dingen waarvan ik het gevoel heb dat ze nooit in mijn leven zijn gebeurd. Ik had 5 t-shirts en trainingspakken in mijn kast, maar nu kon ik ze niet vinden, hoewel ik het hele huis doorzocht en doorzocht. Tegelijkertijd droeg ik altijd graag trainingspakken, maar mijn vrienden zeggen dat ik vooral spijkerbroeken draag. En toen ik mijn ouders vroeg waar mijn T-shirts en pakken naartoe gingen, begrijpen ze niet waar ik het over heb, ze hebben me zogenaamd nooit zien aantrekken.

In het geval dat u geïnteresseerd bent dat ik hoofdletsel en geheugenverlies zou kunnen hebben, ik verzamelde al mijn medische certificaten over de procedures die ik na het ongeval deed, evenals bloedonderzoeken, alles gaf aan dat ik echt geen verwondingen had opgelopen behalve kras op de elleboog.

Na het ongeluk stuurden ze me meteen naar het ziekenhuis, waar ze een grondig onderzoek deden. Ik voelde geen hoofdpijn, ik had geen wazig zicht, duizeligheid en ze hebben een hersenscan gemaakt, waaronder ik. Alles was normaal. Er waren echt geen zichtbare verwondingen aan mijn lichaam behalve aan de elleboog en een lichte blauwe plek op mijn knie.

 

Het ontbrekende park is de meest verschrikkelijke storing in mijn leven geworden

Mijn familie (vrouw en twee zonen) hadden ooit allemaal samen een diner in het park aan een van de tafels die daar stonden. Om ons heen waren de gebruikelijke parkdingen: banken, vuilnisbakken, parkbezoekers die langs de paden liepen. Maar op een gegeven moment realiseerden we ons dat we enkele belangrijke dingen in onze auto waren vergeten.

Lees ook:   Oude tempel van tijdreizen gevonden in India?

Omdat onze kinderen nog klein waren, durfden we ze niet met rust te laten en gingen we allemaal samen naar de auto. Maar toen we bij de auto kwamen, realiseerde ik me dat ik mijn sleutels niet kon vinden. Dus keerden we terug naar de tafels, nu om de sleutels te vinden.

En we waren alle vier geschokt toen we zagen dat alles op de plek waar we eerder zaten van plaats veranderde. Elke bank, elke vuilnisbak, elk ander item was niet waar het eerder was. Tegelijkertijd verdween een groot gezelschap van mensen dat naast ons zat en een luidruchtig familiefeest had georganiseerd.

Ik merkte ook dat de prullenbak die voorheen vol was, nu leeg was. Mijn geest probeerde een rationele verklaring te vinden voor wat ik zag en ik stelde voor: ‘Misschien namen degenen die hier feestten zelf hun afval mee, en verplaatsten toen alle voorwerpen in het park en vertrokken.’

Dit leek echter volkomen onmogelijk. Het feit is dat onze auto niet ver van de plaats was waar we zaten, we bereikten hem in minder dan een minuut.

Daarna zijn we op zoek gegaan naar mijn autosleutels. We hebben overal gras, tafels, vuilnisbakken onderzocht. Al die tijd zouden we erg opgewonden zijn en we hadden één verlangen: zo snel mogelijk hier weg te gaan. Mijn oudste zoon, die toen 7 jaar oud was, bleef mijn vrouw maar vragen: ‘Mam, waar is alles gebleven?’

We hebben de sleutels van de auto nooit gevonden en uiteindelijk hebben we een automonteur gebeld om de auto voor ons te openen, waarna ik de reservesleutels erin vond. Nu denk ik dat mijn sleutels in het park zijn verdwenen samen met al het andere en dat feestgezelschap. Mijn vrouw en ik maken ons nog steeds zorgen over dit incident.

We hebben hem allemaal gezien

Ik dacht altijd dat deze zaak gewoon raar was, maar toen kwam ik soortgelijke verhalen tegen op internet en nu denk ik. dat het zoiets was als een mislukking in de Matrix.

Dit gebeurde 7 jaar geleden, toen ik nog niet getrouwd was, maar toen ontmoette ik  mijn toekomstige echtgenoot. Je kunt hem Leo noemen. Toen ik hem voor het eerst ontmoette, woonde hij in een oud Edwardiaans huis met zijn vorige vriendin Lisa en haar 18-jarige dochter Gia. We konden allemaal snel met elkaar opschieten en toen begonnen ze me uit te nodigen voor de film of voor het avondeten, zelfs als Leo niet thuis was.

Toen ze een keer op zakenreis was naar een ander land, belde Lisa me op en zei dat haar dochter thuiskwam van vakantie en dat ze een gezellig feestje wilde hebben en me uitnodigde. Ik zei dat ik kwam.

Het appartement bevond zich op de bovenste verdieping, er was geen lift in huis en het duurde lang om de hoge trappen te beklimmen. En toen we bij hun deur aankwamen, konden ze opeens hun sleutels niet vinden.

Terwijl ze naar hen op zoek waren in hun portemonnees en zakken, keek ik naar hun deur – het was een dikke oude deur met bovenaan een glas-in-loodpaneel op schouderhoogte van een volwassene. Als iemand vanaf die kant de deur nadert, is dat te zien aan het glas-in-loodraam.

Lisa en Gia zochten enkele minuten naar de sleutels en konden ze niet vinden. Ze begonnen in paniek te raken en zeiden dat ze ze misschien in het appartement waren vergeten, toen we plotseling allemaal hoorden dat iemand luid in het appartement aan het praten was. We keken zorgvuldig in het glas-in-lood en zagen Leo in de gang staan ​​en luid aan de telefoon praten, en liep toen door de gang naar zijn kamer.

Lees ook:   Amazing Mysterious Underwater Discoveries

Toen begonnen we op de deur en op het glas-in-loodraam te kloppen en te schreeuwen dat hij voor ons open moest gaan. Bovendien schaamden we ons allemaal dat hij hier was, omdat hij later terug moest. Maar hij vertelde ons niets en we hoorden zijn stem niet meer.

Plotseling vond Lisa haar sleutels en kon eindelijk de deur openen, en toen gingen we allemaal samen naar de kamer van Leo om hem alles te vertellen over waarom hij niet had gezegd over zijn aankomst en waarom hij de deur niet voor ons had geopend.

Leo’s kamer was leeg. We besloten dat hij naar de gemeenschappelijke woonkamer of de keuken ging, maar nee, hij was nergens, we hebben alle kamers gecontroleerd. We stonden daar verbijsterd en begrepen niet wat er was gebeurd. We zagen alle drie Leo in het glas-in-loodraam en hoorden zijn stem.

Ik dacht dat Leo besloot om ons te spelen, dus besloot ik hem te bellen. Maar hij begreep niet wat ik hem vertelde, en toen zette hij het FaceTime-programma aan en we zagen allemaal dat hij op het vliegveld zat.

Looped tijd

Een paar jaar geleden was ik in Pennsylvania en werkte van 22.00 uur tot 07.00 uur als nachtkassier bij een supermarkt. Destijds had ik verschillende vreemde verhalen, maar deze is het meest onverklaarbaar. Dit gebeurde om 3 uur ’s nachts toen we de goederen op de planken legde.

‘S Nachts zetten we altijd de deurbel aan, het geeft een signaal wanneer iemand de winkel binnenkomt of verlaat. Ik hoorde een belletje en stak mijn hoofd vanachter de planken uit, waarna ik een man met een boodschappenwagentje zag. Ik begreep dat ik nog tijd heb totdat hij de paden doorloopt en aankopen doet, dus bleef ik in de schappen werken.

Ik schikte de graandozen en zorgde ervoor dat de planken er netjes en opgeruimd uitzagen. Ik herinnerde me duidelijk dat ik de dozen knapperige kaneelvlokken had gerangschikt en dacht meteen dat ik ze na de dienst wilde opeten. Toen zag ik die man weer met de kar en nu liep hij naar de kassa, dus ik verliet de rijen en ging naar de kassa, sloeg  zijn goederen aan, pakte zein en wenste hem een ​​goede nacht toen hij wegging.

Ik keek op de klok en zag dat het 3:23 was, ik voelde me meteen erg slaperig en keerde toen terug naar mijn schappen met ontbijtgranen. En ik zag dat de plank met knapperige kaneelvlokken helemaal niet in de staat was waarin ik hem achterliet, alles zat er in de war.

Ik was in de war, misschien besloot een van mijn collega’s op de een of andere manier zo met mij te grappen? Maar nee, er was niemand in de winkel behalve ik. Nog steeds erg opgewonden, begon ik opnieuw de dozen met kaneelvlokken te rangschikken.

En toen ik alles instelde en naar de kassa ging, sprong ik letterlijk op van angst en verbazing, want opnieuw zag ik dezelfde man met een kar daar. Ik hoorde echter geen deurbel.

Ik probeerde logisch na te denken en besloot dat hij iets in de winkel was vergeten en terugkwam. In zijn karretje zaten echter dezelfde producten als de eerste keer, en toen ik ervoor betaalde, gedroeg hij zich op de meest gebruikelijke manier en maakte hij nooit duidelijk dat we die een tijdje geleden hadden gezien.

Ik hielp met het inpakken van zijn boodschappen, en wenste hem nogmaals goede nacht en hij vertrok. Daarna keek ik automatisch op de klok en zag ik de tijd 3:23 daar. Zeggen dat ik geschrokken was, zei niets, het was erger dan dat. Ik probeerde rationeel te denken, maar er waren zoveel iconische details dat ik het niet kan verklaren.

http://paranormal-news.ru/news/gljuki_v_matrice_neobjasnimye_sluchai_v_bytu_chast_7/2020-05-17-16879

Gerelateerde artikelen

Back to top button