web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-EliteConspiracyGeschiedenisMaatschappij & Psyche

Valse vlaggen wat en waarom?!

HIER ZIJN 58 TOEGELATEN REGERINGEN VAN FALSE FLAGS

VOOR DIEGENEN DIE NIET GELOVEN IN SAMENZWERINGSTHEORIEN, DIENT U DIT ARTIKEL TOT OP DE BODEM TE LEZEN. HET ZAL EEN LEVENS VERANDERENDE ERVARING ZIJN.

“Valse vlagterrorisme” treedt op wanneer bepaalde elementen binnen een overheid een geheime operatie zijn, waarbij regeringstroepen zich voordoen als een vijand, terwijl ze hun eigen strijdkrachten of mensen aanvallen. Van deze aanval wordt dan ten onrechte de schuld aan de vijand gegeven, om het oorlogvoeren tegen die vijand te rechtvaardigen.

Maar helaas zijn velen in onze samenleving door de oude media en politici geconditioneerd om geen enkele vermelding van samenzweringen serieus te nemen, en dit ondanks het feit dat complotten echt zijn en veel vaker hebben plaatsgevonden dan veel mensen beseffen.

In feite heeft één website – de blog van Washington – er de afgelopen dagen 58 van gedocumenteerd, en velen zijn behoorlijk schokkend:

In de volgende gevallen geven functionarissen van de regering toe dat zij  de aanval hebben uitgevoerd (of een aanval serieus hebben voorgesteld)  , hetzij mondeling, schriftelijk, hetzij via foto’s of video’s:

(1) Japanse troepen vertrokken in 1931 met een kleine explosie op een treinspoor en gaven valselijk de schuld aan China om een ​​invasie van Mantsjoerije te rechtvaardigen. Dit staat bekend als het “Mukden Incident” of het “Manchurian Incident”. Het Internationaal Militair Tribunaal van Tokio constateerde : “Verschillende van de deelnemers aan het plan, waaronder Hashimoto [een hoge Japanse legerofficier], hebben bij verschillende gelegenheden hun aandeel in het complot toegegeven en verklaard dat het doel van het ‘Incident’ was om een ​​excuus te bieden voor de bezetting van Mantsjoerije door het Kwantung-leger … “En zie dit .

(2) Een burgemeester met de nazi-SS toegelaten tot de processen in Neurenberg dat hij – op bevel van de chef van de Gestapo – en enkele andere nazi-agenten valse aanslagen pleegde op hun eigen mensen en middelen die zij de Polen de schuld gaven, om de invasie te rechtvaardigen van Polen.

(3) Nazi-generaal Franz Halder getuigde ook bij de processen in Neurenberg dat Nazi-leider Hermann Göring toegaf het vuur te werpen op het Duitse parlementsgebouw in 1933 en vervolgens de communisten ten onrechte de schuld te geven voor de brandstichting.

(4) Sovjetleider Nikita Chroesjtsjov gaf schriftelijk toe dat het Rode Leger van de Sovjetunie het Russische dorp Mainila in 1939 beschoot – terwijl hij de aanval op Finland de schuld gaf – als basis voor het lanceren van de “Winteroorlog” tegen Finland. De Russische president Boris Jeltsin was het erover eens dat Rusland de agressor was in de Winteroorlog.

(5) Het Russische parlement, de huidige Russische president Poetin en de voormalige Sovjetleider Gorbatsjov geven allemaal toe dat de Sovjetleider Joseph Stalin zijn geheime politie opdracht gaf om in 1940 22.000 Poolse legerofficieren en burgers te executeren en vervolgens ten onrechte de schuld te geven aan de nazi’s.

(6) De Britse regering geeft toe dat – tussen 1946 en 1948 – 5 schepen werden gebombardeerd die Joden vervoegden die probeerden de Holocaust te ontvluchten om veiligheid te zoeken in Palestina, een nepgroep oprichtten genaamd “Verdedigers van Arabisch Palestina”, en vervolgens de psuedo- groep ten onrechte de verantwoordelijkheid opeisen voor de bomaanslagen

(7) Israël erkent dat in 1954 een Israëlische terroristen cel die in Egypte opereerde bommen plantte in verschillende gebouwen, waaronder Amerikaanse diplomatieke faciliteiten, en vervolgens “bewijs” achterliet, waarbij de Arabieren als de schuldigen werden betrapt (één van de bommen ontplofte voortijdig, waardoor de Egyptenaren om de bommenwerpers te identificeren, en een aantal Israëliërs biechtte later op).

(8) De CIA geeft toe dat zij Iraniërs in de jaren vijftig huurde om zich als communisten en bomaanslagen in Iran voor te doen om het land tegen zijn democratisch gekozen premier te keren.

(9) De Turkse premier gaf toe dat de Turkse regering in 1955 het bombardement op een Turks consulaat in Griekenland uitvoerde – waarbij ook de nabijgelegen geboorteplaats van de stichter van het moderne Turkije werd beschadigd – en gaf het Griekenland de schuld, met als doel het aanzetten tot en rechtvaardigen van anti – Grieks geweld.

(10) De Britse premier verklaarde aan zijn secretaresse dat hij en de Amerikaanse president Dwight Eisenhower in 1957 een plan hadden goedgekeurd om aanvallen in Syrië uit te voeren en de Syrische regering de schuld te geven als een manier om regimeverandering teweeg te brengen.

(11) De voormalige Italiaanse premier, een Italiaanse rechter, en het voormalige hoofd van de Italiaanse contraspionage geven toe dat de NAVO, met de hulp van het Pentagon en de CIA, terreurbomaanslagen heeft uitgevoerd in Italië en andere Europese landen in de jaren 1950 tot de jaren tachtig en de schuld van de communisten, om de steun van mensen voor hun regeringen in Europa te verzamelen in hun strijd tegen het communisme .

Zoals een deelnemer aan dit voorheen geheime programma verklaarde: “Je moest burgers, mensen, vrouwen, kinderen, onschuldige mensen, onbekende mensen ver weg van een politiek spel aanvallen. De reden was vrij eenvoudig. Ze moesten deze mensen, het Italiaanse publiek, dwingen zich tot de staat te wenden om meer veiligheid te vragen ” … zodat” een noodtoestand kon worden afgekondigd, zodat mensen graag een deel van hun vrijheid voor de veiligheid wilden verhandelen ”  (Italië en andere Europese landen onderworpen aan de terreurcampagne hadden zich bij de NAVO aangesloten voordat de bomaanslagen plaatsvonden). En kijk deze BBC-special . Ze voerden ook naar verluidt terreur aanslagen in Frankrijk, België, Denemarken, Duitsland, Griekenland, Nederland, Noorwegen, Portugal, het Verenigd Koninkrijk en andere landen.

Valse vlagaanvallen uitgevoerd op grond van dit programma omvatten – bij wijze van voorbeeld:

De moord op de Turkse premier (1960)
Bomaanslagen in Portugal (1966)
Het bloedbad van Piazza Fontana in Italië (1969)
Terreuraanslagen in Turkije (1971)
De bomaanslag op Peteano in Italië (1972)
Beschietingen in Brescia, Italië en een bomaanslag op een Italiaanse trein (1974)
Shootings in Istanbul, Turkije (1977)
Het Atocha-bloedbad in Madrid, Spanje (1977)
De ontvoering en moord op de Italiaanse premier (1978) (en zie dit )
Het bombarderen van het Bologna-treinstation in Italië (1980)
28 shoppers schieten en doden in Brabant, België (1985)
(12) In 1960 suggereerde de Amerikaanse senator George Smathers dat de VS “een valse aanval op Guantanamo Bay lanceerden die ons het excuus zou bieden om daadwerkelijk een gevecht uit te lokken dat ons dan het excuus zou geven om naar binnen te gaan en [Castro omver te werpen]” .

(13) Uit documenten van het officiële ministerie van Buitenlandse Zaken blijkt dat het hoofd van de gezamenlijke hoofden en andere hooggeplaatste ambtenaren in 1961 hebben gesproken over het opblazen van een consulaat in de Dominicaanse Republiek om een ​​invasie van dat land te rechtvaardigen. De plannen werden niet uitgevoerd, maar ze werden allemaal besproken als serieuze voorstellen.

(14) Zoals de Amerikaanse regering heeft toegegeven, tonen recentelijk vrijgegeven documenten aan dat de Amerikaanse stafchefs in 1962 een plan hebben ondertekend om AMERICAN-vliegtuigen op te blazen (met behulp van een uitgebreid plan waarbij vliegtuigen worden verwisseld) en zich ook te committeren terroristische acties op Amerikaanse bodem , en vervolgens de Cubanen de schuld geven om een ​​invasie van Cuba te rechtvaardigen. Zie het volgende ABC-nieuwsbericht ; de officiële documenten ; en bekijk dit interview met de voormalige Washington Investigative Producer voor ABC’s World News Tonight met Peter Jennings.

Lees ook:   De villamoord

(15) In 1963 schreef het Amerikaanse ministerie van Defensie een document waarin aanvallen op landen binnen de Organisatie van Amerikaanse Staten – zoals Trinidad-Tobago of Jamaica – werden gepromoot en vervolgens ten onrechte de schuld aan Cuba werd gegeven.

(16) Het Amerikaanse ministerie van Defensie suggereerde zelfs om een ​​persoon in de Castro-regering heimelijk te betalen om de Verenigde Staten aan te vallen: “Het enige aandachtspunt is dan om een ​​van Castro’s ondergeschikte commandanten om te kopen om een ​​aanval op Guantanamo te beginnen.”

(17) De NSA geeft toe dat zij heeft gelogen over wat er werkelijk gebeurde in het incident in de Golf van Tonkin in 1964 … gegevens manipuleerden om het te laten lijken op Noord-Vietnamese boten die op een Amerikaans schip werden afgevuurd om een ​​valse rechtvaardiging voor de oorlog in Vietnam te creëren.

(18) Een Amerikaanse Congrescommissie gaf toe dat – als onderdeel van haar “Cointelpro” -campagne – de FBI in de jaren 1950-1970 veel provocateurs had gebruikt om gewelddadige acties uit te voeren en hen ten onrechte de schuld te geven van politieke activisten.

(19) Een top Turkse generaal gaf toe dat Turkse troepen afgebrand een moskee op Cyprus in de jaren 1970 en de schuld op hun vijand. Hij legde uit : “In Special War worden bepaalde sabotage-uitingen georganiseerd en de schuld van de vijand gegeven om de weerstand van het publiek te vergroten. We deden dit op Cyprus; we hebben zelfs een moskee afgebrand. “In reactie op de ongelovige blik van de verbaasde correspondent zei de generaal:” Ik geef een voorbeeld “.

(20) Een vrijgegeven CIA-document uit 1973 onthult een programma om buitenlandse politie en troepen te trainen in het maken van valstrikken, waarmee ze doen alsof ze ze trainen in het onderzoeken van terroristische daden:

Het Agentschap onderhoudt in verschillende mate contact met buitenlandse politie / veiligheidsorganisaties via zijn veldstations ….

[CIA geeft trainingssessies als volgt:]

Stagiairs voorzien van basiskennis over het gebruik van commerciële en militaire sloop en brandbommen, zoals deze kunnen worden toegepast in terrorisme en industriële sabotagewerkzaamheden.

b. Introductie van de stagiairs op commercieel beschikbare materialen en thuislaboratoriumtechnieken , waarschijnlijk gebruikt voor de productie van explosieven en brandgevaarlijke stoffen door terroristen of saboteurs.

c. De stagiairs vertrouwd maken met het concept van doelanalyses en operationele planning dat een saboteur of terrorist moet hanteren.

d. Introductie van de cursisten tot boobytrapping-apparaten en -technieken die praktische ervaring bieden met zowel gefabriceerde als geïmproviseerde apparaten door middel van daadwerkelijke fabricage .

***

Het programma biedt de cursisten ruimschoots de gelegenheid basiskennis te ontwikkelen en vakkundig te gebruiken door de verschillende explosieve ladingen, brandbommen, terroristische apparaten en sabotagetechnieken te hanteren, voor te bereiden en toe te passen .

(21) De Duitse regering heeft toegegeven (en zie dit ) dat de Duitse geheime dienst in 1978 een bom heeft laten ontploffen in de buitenmuur van een gevangenis en “ontsnappingshulpmiddelen” heeft geplant op een gevangene – een lid van de Rode-Legerfractie – die de geheime dienst wenste de bombardementen in te kaderen.

(22) Een Mossad-agent geeft toe dat Mossad in 1984 een radiozender heeft geplant op de compound van Gaddaffi in Tripoli, Libië, die nep-terroristische trasmissies heeft uitgezonden door Mossad, om Gaddaffi te positioneren als een terroristische supporter. Ronald Reagan bombardeerde Libië onmiddellijk daarna.

(23) De Zuid-Afrikaanse Waarheids- en Verzoeningscommissie constateerde dat het Bureau voor civiele samenwerking (een geheime afdeling van de Zuid-Afrikaanse Defensiemacht) in 1989 een explosievenexpert benaderde en hem vroeg “deel te nemen aan een operatie gericht op het in diskrediet brengen van het ANC [ het Afrikaans Nationaal Congres] door het politievoertuig van de onderzoeksofficier te bombarderen in het moordincident “, aldus het ANC in kaart te brengen voor het bombardement.

(24) Een Algerijnse diplomaat en verschillende officieren in het Algerijnse leger geven toe dat het Algerijnse leger in de jaren negentig Algerijnse burgers vaak heeft afgeslacht en vervolgens de islamitische militanten de schuld heeft gegeven voor de moorden (en zie deze video , en Agence France-Presse, 9/27) / 2002, Franse rechtbank verwerpt Algerijnse lasterpak tegen auteur).

(25) In 1993 heeft een bom in Noord-Ierland 9 burgers gedood. Officiële documenten van de Royal Ulster Constabulary (dwz de Britse regering) tonen aan dat het brein een Brits agent was en dat het bombardement was ontworpen om sektarische spanningen aan te wakkeren. En zie dit .

(26) De publicatie van het Amerikaanse leger in 1994 Special Forces Foreign Internal Defense Tactics Techniques and Procedures for Special Forces – bijgewerkt in 2004 – beveelt aan om terroristen in dienst te nemen en valse vlagoperaties te gebruiken om linkse regimes in Latijns-Amerika te destabiliseren. False flag terroristische aanslagen werden uitgevoerd in Latijns-Amerika en andere regio’s als onderdeel van de ” Dirty Wars ” van de CIA . En zie dit .

(27) Evenzo merkte een handboek van de CIA “psychologische operaties”, opgesteld door een CIA-contractant voor de Nicaraguan Contra-rebellen , de waarde van het vermoorden van iemand aan uw zijde om een ​​”martelaar” voor de zaak te creëren. De handleiding is geverifieerd door de Amerikaanse overheid. De handleiding kreeg zoveel publiciteit van Associated Press, Washington Post en andere berichtgeving dat president Reagan tijdens het presidentieel debat in 1984 te maken kreeg met de volgende vraag op de nationale televisie:

Op dit moment worden we geconfronteerd met het buitengewone verhaal van een CIA-guerrilla-handleiding voor de anti-Sandinistische contra’s die we steunen, wat niet alleen voorstanders van Sandinisten aanmoedigt, maar ook het inhuren van criminelen om de guerrilla’s te vermoorden die we steunen om te creëren martelaren.

(28) Een Indonesisch onderzoeksteam onderzocht gewelddadige onlusten die plaatsvonden in 1998 en stelde vast dat ” elementen van het leger waren betrokken bij de rellen, waarvan sommige opzettelijk waren uitgelokt “.

(29) Senior Russische hoge militairen en inlichtingenofficieren erkennen dat de KGB Russische flatgebouwen in 1999 heeft opgeblazen en ten onrechte de schuld heeft gegeven aan Tsjetsjenen, om een ​​invasie van Tsjetsjenië te rechtvaardigen (en dit rapport en deze discussie te bekijken ).

(30) Zoals gemeld door de BBC , de New York Times en Associated Press , geven de Macedonische functionarissen toe dat de regering 7 onschuldige immigranten in koelen bloede heeft vermoord en beweerde dat zij Al Qaeda-soldaten waren die probeerden de Macedonische politie te vermoorden om zich bij de ” oorlog tegen terreur”.

(31) Op de G8-top van juli 2001 in Genua, Italië, werden zwartgeklede bandieten gefilmd die uit politieauto’s stapten, en werden ze gezien door een Italiaanse parlementslid met “ijzeren staven op het politiebureau”. Vervolgens gaven hooggeplaatste politieambtenaren in Genua vervolgens toe dat de politie twee Molotov-cocktails had gepoot en een politieagent op de G8-top had neergestoken om een gewelddadig optreden tegen demonstranten te rechtvaardigen .

(32) De VS hebben Irak ten onrechte de schuld gegeven van het spelen van een rol bij de aanslagen van 11 september 2001 – zoals blijkt uit een memo van de minister van Defensie – als een van de belangrijkste rechtvaardigingen voor het lanceren van de oorlog in Irak. Zelfs nadat de 9/11 Commissie toegaf dat er geen verband was, zei Dick Cheney dat het bewijsmateriaal “overweldigend” is dat Al Qaeda een relatie had met het regime van Saddam Hoessein, dat Cheney “waarschijnlijk” informatie niet beschikbaar had voor de Commissie, en dat de media deden niet hun huiswerk in het melden van dergelijke banden. Top Amerikaanse overheidsfunctionarissen geven nu toedat de oorlog in Irak echt werd gelanceerd voor olie … niet 9/11 of massavernietigingswapens. Ondanks eerdere “lone wolf” claims, veel Amerikaanse regeringsfunctionarissen nu zeggen dat 9/11 was door de staat gesponsorde terreur; maar Irak was niet de staat die de kapers ondersteunde. (Veel Amerikaanse functionarissen beweerden dat 9/11 een valse vlag was door bedrieglijke elementen van de Amerikaanse regering, maar een dergelijke claim valt buiten het bestek van deze discussie. Het belangrijkste punt is dat de VS het ten onrechte de schuld gaven van Irak, toen het wist dat Irak er niets mee te maken had.).

Lees ook:   5000 ernstig psychiatrische patiënten meer

(33) Hoewel de FBI nu toegeeft dat de miltvuuraanvallen van 2001 werden uitgevoerd door een of meer wetenschappers van de Amerikaanse regering, zei een hoge ambtenaar van de FBI dat de FBI daadwerkelijk was verteld de Anthrax-aanvallen op Al Qaeda door functionarissen van het Witte Huis te beschuldigen (onthoud wat de anthrax-letters leken wel ). Regeringsfunctionarissen bevestigen ook dat het Witte Huis probeerde de miltvuur te koppelen aan Irak als rechtvaardiging voor regimewisseling in dat land.

(34) Twee maanden na 9/11 besloten hooggeplaatste regeringsfunctionarissen in Macedonië om hun toetreding tot de “oorlog tegen het terrorisme” te “rechtvaardigen” door “terroristen” te vangen en te doden. Volgens de New York Times geven Macedonische politieambtenaren toe dat de ambtenaren een plan hebben opgestart met “het lokken van buitenlandse migranten in het land, ze uitvoeren in een gefaseerde vuurgevechtslag en vervolgens beweren dat ze een eenheid waren die gesteund werd door Al Qaeda met de bedoeling Westers aan te vallen ambassades”. Het plan werd kort daarna uitgevoerd, met zeven immigranten gedood in 2002. Foto’s van de dode immigranten, geposeerd met geplant bewijs – “tassen met uniformen en semi-automatische wapens aan hun zijde” – werden vrijgegeven aan westerse diplomaten.

(35) Volgens de Washington Post erkent de Indonesische politie dat het Indonesische leger de Amerikaanse leerkrachten in Papua in 2002 heeft gedood en beschuldigde de moorden op een Papoea separatistische groep om die groep te laten vermelden als een terroristische organisatie.

(36) De gerespecteerde voormalige Indonesische president geeft ook toe dat de regering waarschijnlijk een rol speelde bij de bomaanslagen op Bali.

(37) De politie buiten een Europese top van 2003 in Griekenland werd gefilmd door het planten van molotovcocktails op een vreedzame demonstrant .

(38) De voormalige advocaat van het Amerikaanse ministerie van Justitie, John Yoo, stelde in 2005 voor dat de VS offensief zouden optreden tegen Al-Qaeda, omdat “onze inlichtingendiensten een valse terroristische organisatie zouden creëren . Het zou zijn eigen websites, wervingscentra, trainingskampen en fondsenwervende activiteiten kunnen hebben. Het zou nep-terroristische operaties kunnen lanceren en krediet claimen voor echte terroristische stakingen, waardoor verwarring zaaien in Al-Qaeda’s rangen, waardoor agenten de identiteiten van anderen zouden kunnen betwijfelen en de geldigheid van communicatie in twijfel zouden kunnen trekken. ”

(39) Evenzo heeft prof. John Arquilla van de Naval Postgraduate School – een gerenommeerde Amerikaanse defensieanalist die is gecrediteerd voor de ontwikkeling van het concept ‘netwar’ – in 2005 opgeroepen tot het opzetten van nieuwe terroristische groeperingen van “pseudo-bendes” , als een manier om westerse inlichtingendiensten te creëren. van het ondermijnen van “echte” terreurnetwerken. Volgens Pulitzer-prijswinnende journalist Seymour Hersh was Arquilla’s ‘pseudo-bende’ strategie, zoals Hersh aangaf, al geïmplementeerd door het Pentagon:

“Onder de nieuwe benadering van Rumsfeld kreeg ik te horen dat Amerikaanse militaire agenten in het buitenland zouden mogen poseren als corrupte buitenlandse zakenmensen die smokkelwaar willen kopen die kunnen worden gebruikt in kernwapensystemen. In sommige gevallen, volgens de adviseurs van het Pentagon, konden lokale burgers worden gerekruteerd en gevraagd om zich bij guerrilla’s of terroristen aan te sluiten …

De nieuwe regels stellen de Special Forces-gemeenschap in staat om ‘actieteams’ in de doellanden overzee op te zetten die kunnen worden gebruikt om terroristische organisaties op te sporen en te elimineren. ‘Herinner je je de rechtse executieploegen in El Salvador?’ vroeg de voormalige hooggeplaatste inlichtingenfunctionaris mij, verwijzend naar de door het leger geleide bendes die wreedheden begingen in de vroege jaren tachtig. ‘We hebben ze opgericht en we hebben ze gefinancierd’, zei hij. ‘Het doel is nu om de lokale bevolking te werven in elk gebied dat we willen. En we gaan het Congres daar niet over vertellen. ‘ Een voormalig militair officier, die kennis heeft van de commandomogelijkheden van het Pentagon, zei: ‘We gaan met de slechteriken rijden.’ ”

(40) United Press International meldde in juni 2005:

Amerikaanse inlichtingenofficieren melden dat sommige van de opstandelingen in Irak recente Beretta 92-pistolen gebruiken, maar de pistolen lijken hun serienummers te hebben gewist. De cijfers lijken niet fysiek te zijn verwijderd; de pistolen lijken van een productielijn te zijn losgekomen zonder serienummers. Analisten suggereren dat het ontbreken van serienummers aangeeft dat de wapens bedoeld waren voor inlichtingenoperaties of terroristische cellen met substantiële overheidssteun. Analisten speculeren dat deze wapens waarschijnlijk van Mossad of de CIA zijn. Analisten speculeren dat agentprogocateurs de niet-traceerbare wapens kunnen gebruiken, zelfs als Amerikaanse autoriteiten opstandige aanvallen tegen burgers gebruiken als bewijs van de onwettigheid van het verzet.

(41) Undercover Israëlische soldaten hebben in 2005 toegegeven stenen met andere Israëlische soldaten te gooien om Palestijnen de schuld te geven, als een excuus om vreedzame protesten van de Palestijnen te bestrijden.

(42) De politie van Quebec gaf toe dat in 2007 misdadigers die stenen naar een vreedzaam protest brachten, eigenlijk undercover politieagenten uit Quebec waren (en dit zien ).

(43) In een handboek van het Amerikaanse leger voor speciale operaties uit 2008 wordt aanbevolen dat het Amerikaanse leger surrogaat niet-statelijke groepen gebruikt zoals “paramilitaire troepen, individuen, bedrijven, buitenlandse politieke organisaties, resistente of opstandige organisaties, expats, transnationale terroristen, gedesillusioneerd transnationaal terrorisme leden , zwarte marketeers en andere sociale of politieke ‘ongewenste’. “In de handleiding wordt specifiek erkend dat speciale operaties in de VS zowel het tegengestelde HERE-terrorisme als” Terrorisme “kunnen omvatten (evenals” transnationale criminele activiteiten, waaronder narco-mensenhandel, illegale wapens). transacties en illegale financiële transacties. “)

(44) De voormalige Italiaanse premier, president en hoofd van de geheime diensten (Francesco Cossiga) heeft de minister van BZ 2008 geadviseerd over de bestrijding van protesten van leraren en studenten:

Hij zou moeten doen wat ik deed toen ik minister van Binnenlandse Zaken was … de beweging infiltreren met agenten die geneigd zijn om iets te doen …. En daarna, met de kracht van de verkregen bevolking toestemming, … sla ze voor bloed en sla bloed voor ook die leraren die hen aansporen. Vooral de leraren. Niet de ouderen natuurlijk, maar de meisjesleraren wel.

(45) Tijdens de G20-protesten in Londen in 2009 zag een Brits parlementslid politieagenten in burgerkleding die probeerden de menigte tot geweld aan te zetten.

(46) Egyptische politici gaven toe (en zien dit ) dat overheidsmedewerkers onschatbare museumartefacten 2011 hebben geplunderd om de demonstranten in diskrediet te brengen.

(47) In 2011 gaf een Colombiaanse kolonel toe dat hij en zijn soldaten 57 onschuldige burgers hadden verleid en hen gedood – nadat ze velen in uniform hadden gekleed – als onderdeel van een plan om te beweren dat Columbia linkse terroristen uitroeide. En zie dit .

Lees ook:   Code hel in Zuid Europa

(48) Oproerkraaiers die de vreedzame protesten in diskrediet brachten tegen de beëdiging van de Mexicaanse president in 2012, erkenden dat zij 300 pesos per stuk hadden betaald om alles op hun pad te vernietigen. Volgens Wikipedia, foto’s ook laten zien de vandalen te wachten in groepen achter de politie lijnen voorafgaand aan het geweld.

(49) Een kolonel van het Colombiaanse leger heeft toegegeven dat zijn eenheid 57 burgers heeft vermoord, ze vervolgens in uniform heeft gekleed en beweerde dat ze rebellen waren omgekomen in de strijd.

(50) Op 20 november 2014 werden provocateurs van Mexicaanse agenten vervoerd door legervoertuigen om deel te nemen aan de massale ontvoeringsprotesten van Iguala in 2014, zoals bleek uit video’s en foto’s die via sociale netwerken werden verspreid.

(51) De zeer gerespecteerde schrijver voor de Telegraaf Ambrose Evans-Pritchard zegt dat het hoofd van de Saoedische inlichtingendienst – Prins Bandar – onlangs heeft toegegeven dat de Saoedische regering ‘Tsjetsjeense’ terroristen controleert.

(52) Amerikaanse hooggeplaatste bronnen gaven toe dat de Turkse regering – een land van de NAVO – de chemische wapenaanvallen uitvoerde die aan de Syrische regering waren toegeschreven; en de hooggeplaatste Turkse regering gaf toe dat er plannen zijn om aanvallen uit te voeren en de Syrische regering de schuld te geven.

(53) De Oekraïense veiligheidsleider geeft toe dat de sluipschutteraanvallen die de Oekraïense staatsgreep hebben ingezet, zijn uitgevoerd om anderen in te kaderen. Oekraïense functionarissen geven toe dat de Oekraïense sluipschutters aan beide kanten vuurden om maximale chaos te creëren.

(54) Birmese overheidsfunctionarissen gaven toe dat Birma (omgedoopt tot Myanmar) valse vlagaanvallen gebruikte tegen moslim- en boeddhistische groeperingen in het land om haat tussen beide groepen op te wekken, om te voorkomen dat de democratie zich zou verspreiden.

(55) Het spionageagentschap van Groot-Brittannië heeft toegegeven (en ziet dit ) dat het aanvallen van “digitale valse vlaggen” op doelen uitvoert, mensen in beeld brengt door aanstootgevend of onwettig materiaal te schrijven … en het de schuld geeft van het doelwit.

(56) Amerikaanse soldaten hebben toegegeven dat als ze onschuldige Irakezen en Afghanen doden, ze dan automatische wapens in de buurt van hun lichaam “droppen”, zodat ze kunnen doen alsof ze militanten waren

(57) Evenzo stelt de politie onschuldige mensen voor op misdaden die zij niet hebben begaan. De praktijk is zo bekend dat de New York Times in 1981 opmerkte :

In politie-jargon is een throwdown een wapen dat op een slachtoffer wordt geplant.

Newsweek meldde in 1999:

Perez, zelf een voormalige politieagent uit Los Angeles, werd betrapt bij het stelen van acht pond cocaïne uit kluizen van politiedossiers. Nadat hij in september schuldig had gepleit voor een lichter vonnis, vertelde hij een vreselijk verhaal over een poging tot moord en een “throwdown” -politie-slang voor een wapen geplant door agenten om een ​​schietpartij juridisch te rechtvaardigen . Perez zei dat hij en zijn partner, officier Nino Durden, een ongewapend lid van de 18th Street Gang, Javier Ovando, hadden neergeschoten, een halfautomatisch geweer hadden geplant op de bewusteloze verdachte en beweerden dat Ovando tijdens een uitzetting had geprobeerd ze neer te schieten .

Wikipedia merkt op :

Als onderdeel van zijn pleidooi voor koopjes, bracht Pérez tientallen officieren van de anti-bende-eenheid van de Rampart Division erbij, beschreef routinematig kloppende bendeleden, bewijsmateriaal over verdachten plantend, rapporten vervalste en niet-uitgelokte opnames versperde .

Dit is niet beperkt tot de Verenigde Staten of de politie.

(Ter aanvulling: hoewel technisch gezien geen valse vlagaanvallen zijn gepleegd , zijn er ook op andere manieren onschuldige mensen gearresteerd .)

(58) Een voormalige Amerikaanse inlichtingenofficier beweerde onlangs :

De meeste terroristen zijn valse vlagterroristen of worden gemaakt door onze eigen veiligheidsdiensten.

(59) Het hoofd en de speciale agent van het kantoor van de FBI in Los Angeles hebben verklaard dat de meeste terreuraanslagen door de CIA en de FBI als valse vlaggen worden gepleegd. Evenzo zei de directeur van de National Security Agency onder Ronald Reagan – Lt. General William Odom :

Met elke maatregel hebben de VS lang terrorisme gebruikt. In ’78 -79 probeerde de Senaat een wet aan te nemen tegen internationaal terrorisme – in elke versie die ze produceerden, zeiden de advocaten dat de VS in overtreding zou zijn.

(audio hier ).

(60) Leiders hebben in de loop van de geschiedenis de “voordelen” van valse vlaggen erkend om hun politieke agenda te rechtvaardigen:

” Terrorisme is het beste politieke wapen voor niets drijft mensen harder dan een angst voor een plotselinge dood”.
– Adolph Hitler

“Waarom willen de mensen natuurlijk geen oorlog … Maar het zijn toch de leiders van het land die het beleid bepalen, en het is altijd een eenvoudige zaak om de mensen mee te slepen, of het nu een democratie is of een fascistische dictatuur , of een parlement, of een communistische dictatuur … Stem of geen stem, de mensen kunnen altijd op het bevel van de leiders worden gebracht. Dat is makkelijk. Het enige dat u hoeft te doen is hen te vertellen dat ze worden aangevallen en de pacifisten af ​​te wijzen wegens gebrek aan patriottisme en het land aan gevaar bloot te stellen. Het werkt in elk land hetzelfde. ”
– Hermann Göring, nazi-leider.

“De eenvoudigste manier om controle te krijgen over een bevolking is om terreur uit te voeren . [Het publiek] zal roepen om dergelijke wetten als hun persoonlijke veiligheid wordt bedreigd “.
– Josef Stalin

Naschrift: ongemerkte Israëlische straaljagers en ongemerkte torpedoboten vielen – en deden alles wat ze konden om te laten zinken – een Amerikaans schip voor de kust van Egypte in 1967 genaamd de USS Liberty.

De aanval begon met het richten van communicatie op het schip, zodat de Amerikanen niet konden radio-en voor hulp. De Israëli’s blokkeerden vervolgens het nood noodkanaal van het schip en schoten naar ontsnappende reddingsvlotten in een poging om te voorkomen dat overlevenden zouden ontsnappen.

Uit transcripties van gesprekken tussen de Israëlische piloten en Israëlische militairen blijkt dat Israël wist dat het een Amerikaans schip was.

Talrijke topfunctionarissen van het Amerikaanse leger en inlichtingendiensten – waaronder admiraal Thomas H. Moorer, voormalig voorzitter van de gezamenlijke stafchefs – menen dat dit een mislukte valse vlagaanval was en dat Israël zou hebben geprobeerd om Egypte de schuld te geven als het Israëlische leger slaagde erin het schip te laten zinken. Inderdaad, president Lyndon Johnson stuurde kernwapenjagers om kernbommen te droppen in Caïro, Egypte. Ze werden pas op het laatste moment teruggeroepen, toen Johnson zich realiseerde dat het de Israëli’s waren – en niet de Egyptenaren – die op de Liberty hadden geschoten.

De volgende acties zijn aantoonbaar een erkenning dat Israël van plan was Egypte in te palmen voor de aanval, en niet dat de bemanning van de Liberty in staat zou zijn om de wereld te vertellen wat er werkelijk gebeurde: (1) gebruik van ongemarkeerde stralen en boten, (2) het vernietigen van de Liberty’s communicatieapparatuur en jamming van het Liberty nood noodkanaal, en (3) proberen het schip te laten zinken en alle reddingsvlotten te vernietigen.

Ik wil TheWashingtonsBlog.com bedanken voor het invullen van alle uren van onderzoek die zijn besteed aan het verzamelen van alle informatie.
Dit artikel was voor het grootste deel een herdruk van: www.educateinspirechange.org
door Aage Nost 2018

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien