...

22 juni 2021

 

FLU SHOTS ZIJN ONTWORPEN OM KANKER EN ANDERE ZIEKTEN TE VERSPREIDEN

FLU SHOTS ZIJN ONTWORPEN OM KANKER EN ANDERE ZIEKTEN TE VERSPREIDEN

 

‘Het is ontworpen om kanker te verspreiden’ Dr. John Bergman waarschuwt het publiek voor ‘griep paniek’

Door: Jay Greenberg | @NeonNettle op 11 februari 2018

dr Jon Bergman zegt dat het griepvaccin doorspekt is met kankerverwekkende ingrediënten

Een toparts is in de geschiedenis op pad gegaan om het fluitje van de mond te snoeren en onthult dat griepvaccins zijn doorregen met ‘kankerverwekkende ingrediënten’. Dr. John Bergman heeft onthuld dat de influenzavaccinaties die worden gebruikt om de nieuwste H3N2-stam te bestrijden, vrijwel ondoeltreffend zijn en door angsttactieken worden gedwongen om kanker te verspreiden. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) is de huidige griepsoort de meest ernstige tot nu toe en leidt deze tot extremere en vaak fatale symptomen. Tienduizenden mensen zijn tot nu toe tijdens dit griepseizoen gestorven en naarmate het sterftecijfer stijgt, neemt ook de angst toe en staan ​​burgers in de rij voor griepprikken, en dat terwijl Big Pharma verzilvert.

Nu, volgens Dr. Bergman

Er is bewijs gevonden dat de vaccinaties veel meer schade aan de gezondheid van mensen kunnen toebrengen dan iemand eerder had verwacht- tienduizenden sterven dit jaar aan de griep Volgens Anna Treague, een gezondheidsambtenaar voor de volksgezondheid,

-is de ernst van H3N2 veroorzaakt door –mutaties in het virus veroorzaakt door griep vaccinaties.-

In een verklaring aan het ABC-nieuws bevestigde Treague dat de griepstreng van dit jaar (2018 die nu ook heerst), waarbij duizenden burgers zijn omgekomen,

werd veroorzaakt door de vaccins zelf,

en zei: “Ik geloof dat de lage effectieve snelheid van het vaccin dit jaar te wijten is aan de mutaties die het virus heeft gemaakt bij de verwerking van het vaccin zelf.

“Dat is ten minste een deel van de reden dat griepgevallen dit jaar zo wijdverspreid zijn.”

Treague verklaart duidelijk dat de vaccinatie “MINSTENS” een deel van het probleem is, zo niet het GEHELE probleem.

Anna Treague zegt dat het virus is gemuteerd door griepvaccins

Lees ook:   Katten ogen eyeliner zetten

Andere gezondheidsdeskundigen zijn het eens met de Teague-verklaring, inclusief Dr. Mercola, een van ’s werelds toonaangevende autoriteiten over de gevaren van vaccins .

Over de mutaties die door de vaccins worden veroorzaakt, zegt Mercola: “Het is geen verrassing.”

Dr. Mercola staat niet alleen met zijn prognose, zoals talloze andere medische professionals, MD’s en PhD’s het er allemaal mee eens zijn.

-De vraag naar vaccins neemt toe.

-Het probleem is echter dat naarmate meer mensen ziek worden, er meer mensen in de rij staan ​​om griepprikken te krijgen en de situatie wordt van kwaad tot erger. Volgens Treague is het immuunsysteem aan het begin en aan het einde van iemands leven zwakker.

Dit zorgt ervoor dat het lichaam van een kind of ouderen veel harder moet vechten om virussen te weren dan een persoon in de leeftijd van 20 of 30 jaar. Hoewel de griepprik slechts 10% effectief blijkt te zijn tegen de stam van dit jaar, blijft de overheid er nog steeds op staan ​​dat het absoluut noodzakelijk is dat elke burger wordt gevaccineerd, ondanks de duidelijke gevaren. Hoe zouden de families van degenen die al gedood zijn na het ontvangen van het schot op dat nieuws reageren? Het antwoord? Volgens de allopathische geneeskunde, we moeten ons haasten om naar onze dokter te gaan zodra we het hebben ervaren, zodat ze ons kunnen behandelen met antivirale medicatie.

De gevaren van Tamiflu zijn echter geen geheim en kunnen de duur slechts met 12 uur verkorten. De aanbevolen manier van handelen is om thuis te blijven en het virus niet te verspreiden.

Symptomen verschijnen meestal na 1-3 dagen na besmetting en de meeste mensen herstellen meestal binnen een week. Negeer uw symptomen echter niet, zoals rillingen, koorts, hoofdpijn, droge hoest en pijn aan gewrichten en spieren.

Lees meer op: https://www.neonnettle.com/news/3758-doctor-blows-whistle-on-flu-shot-it-s-designed-to-spread-cancer-
© Neon Nettle

Waar of niet, ik deel het toch maar…

Gerelateerde berichten