web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Een Facebook-oproep om massaal te gaan winkelen zonder mondkapje levert Youri P. (44) een veroordeling op

96c174f0252ababf94aedf0cbc8d1f74 AnGel-WinGs.nlEen Facebook-oproep om massaal te gaan winkelen zonder mondkapje levert Youri P. (44) een veroordeling op. De man uit Schinveld heeft een taakstraf van zestig uur gekregen.

Dus alles wat je plaatst op fb kan tegen je gebruikt worden?!!!

Volgens de rechter is er voldoende bewijs voor opruiing.
Mens als experiment
De veertiger stond donderdag voor de rechter en bleek daar een fel tegenstander van het mondkapjesbeleid in ons land. “Jullie zijn ons aan het veroordelen voor iets dat niet kan. Laat mij maar eens zien dat ik dit moet dragen. Dat dit veilig is, dat dit goed is voor de gezondheid. Als corona bestond, vloog het wel om de mondkap heen. Wij worden gewoon gebruikt als experiment.”
Hugo voor de rechter
Youri voelt zich gesteund door uitspraken van vicepremier Hugo de Jonge en RIVM-baas Jaap van Dissel. “Zij hebben al gezegd dat helemaal niet is aangetoond dat het helpt, die mondkap. Is dat dan ook opruiing? Hugo moet hier voor de rechter zitten, niet ik. Dit beleid snapt geen mens. Wij moeten maar meedoen met deze onzin.”
Mondkapjes-evenement
Dit alles maakte dat Youri in november in de digitale pen klom. Op Facebook plaatste hij een bericht en maakte hij een winkelen-zonder-mondkapje-evenement aan. “Wie heeft zin? Deel dit bericht, dan kunnen we het onszelf leuk maken. Sluit je aan”, schreef Youri. Donderdag zei hij nog steeds achter die woorden te staan. De veertiger wil blijven strijden tot deze ‘kutregel’ is verdwenen.
Grenzen van de wet
De aanklager zei donderdag de frustratie van Youri wel te begrijpen. “En vrijheid van meningsuiting is een groot goed, maar er zijn grenzen. En de wet is zo’n grens. U mag natuurlijk zonder mondkapje rondlopen en die boetes allemaal aanvechten. Dat is uw goed recht. Maar anderen oproepen dat ook te doen, dat raakt de openbare orde. Dan gaat het niet meer over de inhoud.”nono AnGel-WinGs.nl
Vieze boekjes
Eerder schreef Youri op Facebook dat hij de basisschool in Schinveld ‘in de fik’ zou steken als zijn kinderen weer met ‘vieze boekjes’ thuis zouden komen. “Dat ging over vingeren en aftrekken, dat is toch niet normaal. Dus ik heb dat voor de grap geschreven, ja.” Volgens Youri is inmiddels ook weer alles koek en ei tussen hem en de schooldirectie. “Ik heb mijn excuses aangeboden.”
Justitie eiste donderdag tachtig uur taakstraf voor beide zaken, de rechter maakte daar zestig uur van. “Fijn, bedankt!”, zei een opvallend vrolijke Youri na die veroordeling. “Nu kan ik in ieder geval verder strijden. Als ik was vrijgesproken, werd ik over twee weken weer opgepakt en moesten we dit allemaal opnieuw doen.”https://www.1limburg.nl/man-veroordeeld-voor-oproep-tot-massale-mondkapjes-boycot

Lees ook:   Een grafiekje en wanneer er meer doden waren plots! PLOTS!

De man heeft gelijk… daarbij dat van die gore boekjes op basisscholen dat klopt… en dat is echt sick…ze zouden mensen moeten veroordelen die deze boekjes maken en uitdelen op scholen!
Niet normaal maken, dat niet normaal is!

Vrijheid van meningsuiting?
We wonen inmiddels in Iran ofzo… vreselijk!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien