web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisBuitenaardsMysterieRH Negatief - Anunnaki - Elohim - GeloofU.F.O

The Immortality Machine

The Immortality Machine

Ancient Aliens – The Immortality Machine aflevering 8 2020: In de Mojave-woestijn is er een structuur gebouwd om eeuwig leven te schenken – en volgens de architect werd de blauwdruk geleverd door een buitenaardse bezoeker. Bekend als de Integratron, wordt het een geniaal werk genoemd, maar zou het echt de sleutel tot onsterfelijkheid kunnen zijn ‘

Ancient Aliens verkent de controversiële theorie dat buitenaardse wezens de aarde al miljoenen jaren bezoeken. Van het tijdperk van de dinosauriërs tot het oude Egypte, van vroege grottekeningen tot voortdurende massawaarnemingen in de VS, elke aflevering in deze populaire HISTORY-serie geeft historische diepte aan de vragen, speculaties, provocerende controverses, verhalen uit de eerste hand en gefundeerde theorieën eromheen. eeuwenoud debat. Hebben intelligente wezens uit de ruimte de aarde duizenden jaren geleden bezocht?

Ancient Aliens – The Immortality Machine aflevering 8 2020

De Integratron is een 12 m hoge koepelconstructie met een diameter van 17 m, ontworpen door ufoloog en contactpersoon George Van Tassel. Van Tassel beweerde dat de Integratron in staat was tot verjonging, anti-zwaartekracht en tijdreizen. Hij bouwde het gebouw in Landers, Californië (nabij Joshua Tree), volgens instructies waarvan Van Tassel heftig beweerde dat ze hem rechtstreeks waren verstrekt door bezoekers van de planeet Venus. De Integratron-machine werd opgestart in 1957, de structuur werd opgericht in 1959. Het werd voornamelijk gefinancierd door donaties, waaronder fondsen van Howard Hughes.

Na de dood van Van Tassel in 1978 had het gebouw een aantal eigenaren (en bleef het achter in verschillende staten van verval) voordat de zussen Joanne, Nancy en Patty Karl het in het begin van de jaren 2000 kochten. De zusters promoten de Integratron als een ‘akoestisch perfecte structuur’, geven rondleidingen en bieden ‘klankbaden’ aan die ze omschrijven als ‘… meditatie-achtige sessies vergezeld van tonen uit kwartskommen. ‘

Lees ook:   Sinterklaas en zwarte Piet

George Van Tassel was een voormalig vliegtuigmonteur en vluchtinspecteur die naar de Mojave-woestijn in Californië verhuisde om een ​​luchthaven en herberg te exploiteren. Terwijl hij daar was, begon hij te mediteren onder Giant Rock, die de indianen van het gebied als heilig beschouwden. In augustus 1953 beweerde Van Tassel dat hij zowel telepathisch als later persoonlijk was benaderd door mensen uit de ruimte, die hem een ​​techniek gaven om menselijk celweefsel te verjongen. Op grond van deze instructies begon Van Tassel met de bouw van de Integratron in 1954. De bouwkosten werden gedeeltelijk betaald door een jaarlijkse reeks succesvolle UFO-conventies, de Giant Rock Spacecraft Conventions, die bijna 25 jaar duurden. De constructie van de hoofdstructuur was rond 1959 voltooid, maar Van Tassel bleef aan het apparaat werken tot zijn plotselinge dood in 1978.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien