...

28 november 2021

 

Persoonlijkheid en karakter per bloedgroep

Hieronder volgt een korte samenvatting van de persoonlijkheids- types, met zowel de positieve en negatieve kanten die kunnen worden weergegeven van uw persoonlijkheid, vooral als men niet de tijd heeft genomen om ‘het grote werk’ te doen. In plaats van boos te zijn over de negatieve dingen, waarom niet van hen leren?

 photo Bloedgroep_zpsqrdrcybx.jpg
Type O Positief
Mensen met het type O Positieve bloedgroep , wordt van gezegd dat ze creatief, zelfverzekerd en heel populair zijn, ze genieten ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Type O positieven zijn ook extravert en zeer sociaal, maar vooral initiatiefnemers, maar ze kunnen vaak nooit afmaken wat ze beginnen. Ze hebben de neiging een beetje snel de moed te verliezen  en dit kan leiden tot problemen voor hen, ze kunnen de neiging  hebben om verslaafd te raken, waarbij drugs en alcohol een probleem kunnen worden indien niet in toom gehouden . Let ook op je zie mij : de ‘arme ik’ slachtoffer mentaliteit.

Type O Negatief
Mensen met het Type O Negatieve bloedgroep , zijn naar verluidt zeer creatief, vaak minder wanneer ze dat moeten zijn, maar heel direct als ze gepassioneerd zijn over iets. Type O negatieven zijn geboren leiders, zij zijn de grote geniën  van  alle andere bloed groepen, met hun hoge intelligentie, het zijn de uitvinders, ondernemers, spirituelen en artistieken. Vaak bewonderd door hun collega’s om hun kennis en wijsheid, maar gehaat en veracht door degenen die jaloers zijn. Als men niet oppast kunnen O negatieven erg teruggetrokken raken, omdat ze de neiging hebben om niet in staat te zijn begrip te hebben voor hun minder logische mentaal en spiritueel ontwikkelde vrienden of families.

Type A Positief 

Mensen met het type A Positieve bloedgroep , zijn naar verluidt zeer betrouwbare, eerlijke mensen en erg gewetensvol als ze een fout maken. Type A positieven zijn ook bekend als perfectionisten, ze lijken buitenwaarts rustig, maar meestal zijn ze een vat vol zenuwen. Type A zijn ook artistiek en zijn soms verlegen en gevoelig. Een pluspunt het zijn goede harde werkers, die de klus wel klaren, maar hebben de neiging om een gevoel van superioriteit over anderen te voelen, dan kan dit leiden tot een machtsstrijd en hebzucht.Probeer dit in toom te houden.

Type A Negatief
Mensen met het type A Negatieve bloedgroep , wordt gezegd dat ze open en eerlijk zijn, en heel extravert. Type A negatieven zijn ook bekend als zeer professioneel in hun omgang,  vaak lijken ze meer cool, kalm en bedaard dan ze werkelijk zijn qua gevoel van binnen, ze hebben de neiging om heel goed te zijn in het verbergen van hun woede, met passief agressief gedrag. Type A minpunten, ze zijn soms erg getalenteerd op hun vakgebied en in de liefde om te concurreren, ze leven ervoor iedereen te veroveren en brengt ze daarna vaak weer naar beneden. Aan de oppervlakte kunnen ze erg populair lijken, maar als  je een beetje gaat graven kun je wel eens  zeer oppervlakkige vriendschappen vinden, als ze te vaak  woede of een mes in hun rug hebben gevoeld. Probeer te voorkomen dat je te meedogenloos en hard wordt in de omgang, en je zult veel gelukkiger worden in het leven.

Lees ook:   Linkse activisten normaliseren pedofilie!

Type B Positief
Mensen met het type B Positieve bloedgroep , hebben een sterke wil, zijn erg doelgericht, en ze altijd eindigen altijd, wat ze beginnen, hetzij in perfecte timing of op een uitstekende wijze. Mensen met type B positieve bloedgroep, lijken altijd hun eigen weg te vinden in het leven. Niet echt diegenen om band mee op te bouwen samen, ze zijn erg op zichzelf en denken meer aan wat ze kunnen winnen of verkrijgen via en  van anderen. Als men niet oppast kan de neiging bestaan om bv religies te gebruiken, om anderen te beheersen. Probeer om meer aan anderen te denken dan alleen maar aan  jezelf, dit kan je helpen om een gevoel van rust te vinden.

Type B Negatief
Mensen met het type B Negatieve bloedgroep , hebben ook een zeer sterke wil, denken aan vele doelen, maar maken niet vaak af waar ze aan beginnen,  dit kan ervoor zorgen dat ze het gevoel hebben een mislukking te zijn keer op keer. Mensen met type B negatieve bloedgroep hebben de neiging om  schijnwerpers uit de weg te gaan, maar als ze een passie over iets  ontwikkelen,  zullen zij centraal staan om te vechten, voor waar ze in geloven. De koppigheid die ze tonen, kan er vaak voor zorgen dat het ze meer kwaad doet dan goed, en soms moeten ze gewoon toegeven dat ze fout zijn.

Type AB Positief
Degenen met het Type AB Positieve bloedgroep , zijn  interessant inderdaad, en ook al zijn ze betrouwbaar en eerlijk, het moet wel gezegd dat ze een gespleten persoonlijkheid lijken te hebben! Type AB bloedgroep, houden ervan om andere mensen te helpen, ze zijn extravert en zelfverzekerd, maar ze kunnen ook verlegen zijn. Soms gulzig, soms goede werkers. Deze groep is moeilijk te beoordelen.


Type AB Negatief

Degenen met het Type AB Negatieve bloedgroep, zoals AB positieven zijn dit ook interessante mensen, maar meer nog, omdat ze  ook een aantal van de negatieve eigenschappen hebben. Hoewel ze betrouwbaar en eerlijk zijn, is er al gezegd dat het lijkt alsof zij een gespleten persoonlijkheid hebben! Type AB bloedgroep, houden van het helpen van mensen, ze zijn extravert en zelfverzekerd, maar ze kunnen ook verlegen zijn. Ze hebben vaak een zeer verwarde en chaotische innerlijke stem, die er soms voor zorgt dat zij zichzelf tegenspreken.

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten