web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsEgypteGeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

WAAROM ZIJN WE HIER? Een enge waarheid achter het originele bijbelverhaal | Volledige documentaire

In dit boek documenteert Paulus de verbanden binnen het Sumerische scheppingsverslag: Het woord Annunaki, legt hij uit, betekent “Zij die van de hemel naar de aarde kwamen”, een zin die hun buitenaardse oorsprong duidelijk maakte. Veel van ’s werelds oudste mythologieën beweren dat het bestuur over de menselijke samenleving begon met dominantie over mensen die werd gevestigd door superieure wezens of’ goden ‘. En dan wordt de taak van heerschappij in een later stadium overgedragen aan menselijke bestuurders of koningen. De bijbel is ontstaan ​​uit de oude Soemerische tekst. Tekst gevonden met hetzelfde verhaal. Duizenden jaren ouder dan de bijbelse verslagen. Documenteren van Ancient Aliens. Het Sumerische verhaal begint met de heersers die uit de hemel neerdalen. En de glyph voor deze linialen is een symbool dat naar de lucht wijst! De Annunaki kwamen uit de hemel. Het waren luchtmensen! – WAAROM ZIJN WE HIER? Een enge waarheid achter het originele bijbelverhaal |

Lees ook:   The Anunnaki they are back UFO!
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥