web analytics
11:11 Dubbele getallen

Branden in Californië dankzij direct energy weapens

Direct Energy Weapons - DEWsDe staat Californië in het westen van de Verenigde Staten bevindt zich nog steeds in de greep van één van de sterkste bosbranden in zijn geschiedenis, die direct in het noorden en zuiden van de staat woeden. Branden in Californische bossen werden opgemerkt in de zomer van 2018, maar dan konden ze worden gelokaliseerd.

Medio november veranderden nieuwe branden echter plotseling in een echt monster en vernietigden alles wat op haar pad kwam. Nu zijn meer dan 80 mensen al gestorven door deze branden en meer dan 600 ontbreken.

Het gebied van vuur “Camp” in het noorden overschreden 500 vierkante meter. km. Meer dan 12 duizend gebouwen zijn vernietigd, waaronder meer dan 10 duizend huizen.

Ondertussen waren complottherapeuten al verbaasd over de vraag: wat als Californische branden niet alleen maar een natuurramp zijn? Ze waren nml.  pijnlijk geregisseerd en krachtig. Bosbranden op deze plaatsen komen regelmatig voor als gevolg van periodes van droogte, maar nooit eerder hebben ze zich op deze manier gedragen.

Een van de meest sinistere theorieën geeft aan dat een gericht energiewapen (Eng. Direction-energy weapon, DEW) kan worden gebruikt , dat meestal alleen in sciencefictionboeken bestaat.

Er zijn echter aanwijzingen dat in sommige landen dergelijke wapens in het geheim al lang zijn gemaakt en getest. Dit wapen kan allerlei soorten energie gebruiken, van lasers tot infraroodstraling en microgolven.

 

Wat betreft wie het had kunnen gebruiken, de meningen van de complottherapeuten zijn verdeeld. Iemand gelooft dat het er niet was zonder almachtige buitenaardse wezens, anderen geven aan dat dit een terroristische daad zou kunnen zijn, en weer anderen dat de Amerikaanse regering zelf dit zou kunnen doen om mensen af ​​te leiden van een ernstige regeringscrisis.

Lees ook:   Bange oudjes in de regen voor vaccinaties!

 

Om vuur te maken, kan dit wapen worden gelanceerd op exact uitgelijnde plaatsen via een drone of een klein vliegtuig. Een andere veel besproken theorie zegt dat een groep geheime wereldheersers, zoals de Illuminati , deze wapens gebruikte .

Er is ook een versie waarbij branden ontstonden vanwege een grote UFO die in de bossen viel en dit werd erger  toen de regering besloot om deze plek te verbergen en alle sporen te vernietigen.

Ufologen geven ook aan dat kort voor de vuren boven Californië, ze veel UFO’s zagen en naar verluidt iemand zelfs een van de UFO’s in het bos zag vallen.

Het is opmerkelijk dat nog niemand in de Verenigde Staten weet wat deze branden heeft veroorzaakt. Soms geeft het alleen aan dat het hoofdvuur waarschijnlijk op 8 november opkwam vanwege de hoogspanningslijnen in een van de suburbane substations die vielen als gevolg van de sterke wind.

Mensen zagen ook veel vuurstralen die vanuit de lucht kwamen

Direct Energy Weapon? Hit what in Michigan?

Dews - Direct Energy Weapons 01

Ja eh sorry dit is niet normaal natuurlijk!

Onlogisch ook!

Bomen die branden van binnenuit

D.E.W. - Direct Energy Weapons. That’s why Cali keeps burning

Take Away Direct Energy Weapon (Laser from the sky)

Chididdy26 on Instagram: “Direct energy weapon  Video by @morganrunyon”

What was the purpose of using the Direct Energy Weapon against California?  Why were these targets chosen?

Dews - Direct Energy Weapons

In Griekenland was er ook sprake van eenzelfde fenomeen.

Bomen bleven zelfs staan terwijl huizen verbrandden…

"Evidence of a Direct Energy Weapon (DEW)! Notice the beam of light coming from the sky which in turn is starting a forest fire! DEW's are being manufactured by Lockheed Martin for the US government in effect to burn people off their land completing the Agenda 2030 Biodiversity red zone map!  The recent California and Greece fires were all started using direct energy lasers as shown in this photo!"

It had to be a Direct Energy Weapon or the grass would have burnt.

 


 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button