web analytics
...

Je Afsluiten

Afsluiten is voor mensen die gevoelig zijn voor indrukken van buitenaf
bijvoorbeeld sferen in ruimtes, gebouwen  of pijnen van andere mensen of entiteiten. Een hele belangrijke oefening. Om je af te sluiten zijn verschillende manieren mogelijk. Ik zet er een paar neer. Kijk zelf maar welke jou het beste werkt.

1. Visualiseer een gouden ei voor je … zo groot dat je er helemaal in past. Stap vervolgens in het ei en maak met je handen het ei zo groot dat je er helemaal met aura en al in past. Doordat je dit met je handen doet maak je het schild in je bewustzijn als een bestaand iets, dus dit werkt erg goed bij veel mensen. Vergeet niet bovenin het ei een gat waardoor licht en lucht naar binnen kan te maken. Waar licht is kan namelijk geen negatieviteit doordringen.
2 een andere manier van afsluiten is je antene intrekken… dit werkt vooral heel goed als je veel last hebt van entiteiten aantrekken.

Die trek je aan omdat  je energie uit zend naar alles op de wereld.   Door je in te beelden dat je deze antenne intrekt, sluit je je ook af.

Ook dit kan je natuurlijk met je handen doen.

Wat je ook kunt doen als je je wilt afsluiten is je gidsen om hulp vragen.. dit werkt bij mij geweldig … maar niet bij iedereen… hoe vaker je het vraagt .. hoe sterker ze je te hulp zullen komen….

De laatste is spiegelen. Plaats om je heen spiegels in gedachten met de spiegel kant naar buiten toe.Zet ze desnoods neer en weet dat alles wat er op jou af komt terug word gekaatst naar degene waar het vandaan komt. Daar hoort het immers thuis en niet bij jou.

Lees ook:   God als energie ... en God als persoon

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!