web analytics
11:11 Dubbele getallen
Energetica, entiteiten, geestenMysterie

Oorzaak van psychische aandoeningen is demonische bezetenheid

Psychiater beweert: de oorzaak van psychische aandoeningen is demonische bezetenheid

Een psychiater, uit New York, is onlangs verschenen met verrassende nieuwe informatie over de status van geestesziekten en waar het allemaal voor staat.

Richard Gallagher, een gecertificeerde psychiater, die ook werkzaam is als adjunct-professor in de afdeling Klinische psychiatrie aan het New York Medical College, zegt dat geestesziekte voortkomt uit demonische bezetenheid.
(In de middeleeuwen en in de bijbel dacht men dat ook altijd! Zie op deze website de categorie: Energetica)

Psychiater verbreekt de stilte over psychische aandoeningen

Dit is een primeur in de wereld van de psychiatrie, (Nou geen primeur men dacht dit eeuwen lang) niet te verwarren met de praktijk van de psychologie, zoals de meeste artsen die spreken van iets dat door de heersende stroming als een marginaal onderwerp wordt beschouwd, ze automatisch zowel hun loopbaan als hun praktijk in gevaar brengen. Gallagher is persoonlijk veel patiënten tegengekomen, waarvan hij gelooft dat ze worden beheerst door demonische bezettingen.(Bezetenheid)

Onlangs rapporteerde de Washington Post een interview waarbij de anonieme persoon beweerde dat hij / zij in de jaren tachtig was verleid door een satanische priesteres. Dr. Gallagher ziet de hele tijd veel gevallen zoals deze. Tijdens zijn promotie aan Columbia, vroeg een katholieke priester aan Gallagher of een van zijn parochianen leed aan een psychische aandoening. Gallagher ging zitten met het individu en vertelt nu over de gebeurtenis dat de  patiënt bezeten was.

Kan demonische bezetenheid de oorzaak zijn van een psychische aandoening?
De patiënt sprak uitvoerig over hoe de mensen die ze niet kende stierven. Ze kon ook dingen over een persoon vertellen en hun onmetelijke geheimen naar voren brengen . Ze voerde verschillende exorcismen uit op zes mensen, die allemaal aangaven dat ze talen begon te spreken, die ze nog nooit hadden geleerd. Gallagher, na rekening te hebben gehouden met al deze informatie, stelde vast dat de vrouw bezeten was.

Dr. Gallagher begrijpt de verschillende manieren waarop zijn praktijk kan worden geïnterpreteerd als iets anders. Hij begrijpt ook wat andere psychiaters in zijn vakgebied van zijn werk vinden. Bijgeloof en gevallen van demonische bezetenheid kunnen worden opgemerkt en bevestigd als zijnde fraude, maar in de carrière van dr. Richard Gallagher zijn de enige patiënten die hij als bezeten heeft beschouwd in staat geweest om de meest onmenselijke prestaties te volbrengen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥