web analytics
11:11 Dubbele getallen
MysterieGeschiedenis

Een camera die het verleden kan vastleggen. Trans Time fotografie

Een camera die het verleden kan vastleggen.

Trans-time fotografie

Het verre verleden fotograferen –

 

Een medium die dit ook kan schreef:

 

Het is een geweldige ervaring om bewijs van geestactiviteit en andere afwijkingen in een foto of videobeelden te zien. Toegegeven, er zijn veel frauduleuze en valse foto’s en video’s, maar er zijn nog steeds veel echte paranormale afbeeldingen te vinden.

Ik ben een transdimensionale fotograaf – een fysiek fotografisch medium. Hoewel dit een soort fysiek mediumschap is, in plaats van te communiceren met geesten en entiteiten uit andere dimensies door trance of direct stemcontact, laat mijn ongebruikelijke gave geesten en trans-dimensionale wezens in plaats daarvan communiceren via fotografie.

Dit betekent dat ik transdimensionale foto’s kan maken waarin veel ongewone en fascinerende afwijkingen kunnen worden gevonden. Ik heb de mogelijkheid om foto’s te maken die, onder andere, geesten van mensen en dieren bevatten, evenals elementaire vormen, scènes, UFO’s en verhuld ambacht.

Maar verreweg het meest opwindende aspect van deze psychische functie ligt voor mij in mijn vermogen om foto’s te maken die toegang hebben tot scènes uit het verleden , en meer zelden, de toekomst. Dit betekent dat ik door tijd en ruimte kan fotograferen .

Het verleden zien? Het verleden kunnen bekijken is een onderwerp dat me misschien meer fascineert dan enig ander. Het idee om echt een echt fotografisch beeld uit het verleden te kunnen zien, is niet intrigerend.

Er zijn de afgelopen honderd jaar een verrassend aantal mensen geweest die beweerden tijdcamera’s te hebben gemaakt. Mijn eigen overtuiging is dat het perfect mogelijk is en al meerdere keren is gedaan – en opnieuw zal worden volbracht.

Er is echter een andere manier om visuele gegevens uit het verleden te verzamelen. Het is niet algemeen bekend dat dit kan worden gedaan. In feite is bijna niemand zich ervan bewust dat het zelfs een mogelijkheid op afstand is, laat staan ​​dat er fotografische voorbeelden beschikbaar zijn om te onderzoeken.

Trans-time fotografie Soms worden re-runs van gebeurtenissen uit het verleden beschikbaar in de omgeving en soms kunnen ze zelfs worden gefotografeerd.

Video beelden van het doelgebied verbetert dit vermogen dramatisch, als de beste manier om scènes te onthullen uit het verleden is door het nemen van screenshots van de beelden als het wordt afgespeeld .

De resulterende foto’s tonen vaak trans-time beelden – echte foto’s van gebeurtenissen in het verleden.

Hoewel ik als transdimensionale fotograaf meestal trans-time beelden kan ontvangen door videobeelden te fotograferen van plaatsen die rijk zijn aan geschiedenis en emotionele gebeurtenissen uit het verleden, ben ik nog niet in staat om het exacte mechanisme te vinden waardoor dit vermogen functioneert.

Geen Spirit Photography Trans-time afbeeldingen verschillen van de paranormale afbeeldingen die in gewone spirit-foto’s voorkomen, maar deze fenomenen komen beide het meest voor in het verleden waar dramatische gebeurtenissen waarbij veel mensen betrokken waren en een reeks sterke emoties zich in het verleden hebben voorgedaan.

De afbeeldingen kunnen verschijnen als scènes, vignetten en ook in ‘bolletjes’, kleine belletjesachtige formaties die vaak gedetailleerde afbeeldingen van mensen, gebouwen en landschap in zich kunnen dragen.

Grootteverschillen variëren sterk, en zoals bij alle soorten paranormale fotoafwijkingen, kunnen ze groot genoeg lijken om het hele oppervlak van de foto te bedekken of bijna microscopisch klein zijn. Ze kunnen ook ondersteboven en zijwaarts in een afbeelding worden weergegeven.

Onder bepaalde omstandigheden kunnen de fotografische afbeeldingen zelfs worden weergegeven als negatieve afbeeldingen die moeten worden bijgesneden en omgedraaid naar positief in een fotobewerkingsprogramma om duidelijk zichtbaar te zijn. Ze kunnen ook naast een positief beeld op dezelfde foto worden geplaatst.

Dit fenomeen doet zich ook voor bij andere vormen van transdimensionale fotografie. Ik heb nog niet ontdekt hoe deze polarisatie gebeurt, maar heb ontdekt dat het een vrij algemeen resultaat is.

Hoe het verleden kan worden ‘opgeslagen’

Ik geloof uit mijn eigen ervaringen, samen met studies op basis van het werk van andere mensen, dat elke gebeurtenis die op aarde plaatsvindt, van de meest onbeduidende tot de meest opmerkelijke, permanent holografisch wordt opgeslagen, opgeslagen als licht en geluid bijt, waardoor we opvraagbare visuele en auditieve gegevens, als we alleen kunnen leren hoe we het mechanisme kunnen begrijpen waarmee die gegevens kunnen worden vrijgegeven.

Maar het is ook mogelijk dat ze ook op een meer tijdelijke manier worden opgeslagen, binnen de matrices van materialen die fungeren als opslageenheden voor gebeurtenisregistraties, misschien twee mogelijke manieren van toekomstige opvraging:

Lees ook eens:   Orakel kamer in Malta

van het originele permanente holografische gegevensopslagsysteem voor alle bestaande records
van tijdelijke gelokaliseerde opslag om ons heen binnen natuurlijke landschapskenmerken, architectuur en objecten.

The Stone Tape Theory Steen, hout, water – alles wat vorm heeft – zou theoretisch een tijdelijke opslageenheid voor licht- en geluidsopnamen kunnen worden.

Vanzelfsprekend zouden sommige materialen deze records efficiënter opslaan dan andere, en al dergelijke gegevens zouden onderhevig zijn aan desintegratie met de afbraak van de opslagmaterialen in de loop van de tijd.

De steenbandtheorie werd in de jaren ’70 naar voren gebracht als een nieuwe verklaring voor spoken en achterblijven. De theorie was dat records uit het verleden werden geabsorbeerd door materialen in hun omgeving, vooral als ze werden gevoed door sterke emoties en traumatische gebeurtenissen.

‘The Stone Tape’ Play In feite werd een BBC-televisiespel uitgezonden als een sfeervol spookverhaal tijdens de kerstperiode van 1972, simpelweg ‘The Stone Tape’ genoemd .

Dit was mogelijk het eerste gebruik van de term ‘steenband’ in verwijzing naar dit fascinerende fenomeen, en het was na de titel van het stuk dat de steenbandtheorie later werd genoemd.

Het stuk is geschreven door Nigel Kneale en voor het tijdperk waarin het werd geproduceerd, was het echt redelijk goed, afgezien van het nogal dramatische over-acteren.

In het verhaal verhuist een team van wetenschappers naar een gotisch herenhuis dat op veel eerdere fundamenten was gebouwd en vervolgens door de eeuwen heen vele malen is gerenoveerd.

Ze zijn er om te experimenteren met het idee om informatie uit de stenen te halen in een kamer waar bouwers hebben geweigerd te werken vanwege een spook waarbij een vrouw betrokken was die jaren geleden tragisch op de locatie is overleden.

Met hun wetenschappelijke apparatuur proberen ze een manier te vinden om de gegevens te ontgrendelen en de emotioneel geladen gebeurtenissen opnieuw te spelen. Omdat ze niet in staat waren om dit alleen met hun instrumenten te bereiken, kwamen ze op het idee dat een menselijke instelling en wat spelacteren nodig zou kunnen zijn om de ‘herhaling’ uit te lokken.

Natuurlijk eindigt het allemaal tragisch, maar sommige basisideeën in het verhaal sluiten nauw aan bij de mysterieuze waarheid van de zaak.

Gegevens uit het verleden kunnen worden opgehaald, en hoewel dit ooit mogelijk zal zijn met behulp van speciaal ontworpen en gestandaardiseerde instrumenten, is het vandaag ook mogelijk met videobeelden, fotografie en menselijke tussenkomst.

Een menselijke keuzevrijheid In mijn eigen werk heb ik ontdekt hoe belangrijk menselijke keuzevrijheid is bij het onthullen van dergelijke fascinerende anomalieën.

Zonder een mechanische manier van afspelen, moeten trans-time beelden eerst worden gefotografeerd door een paranormaal begaafd persoon met fysiek mediumschap, en vervolgens moeten de beelden worden overgehaald van de foto met bewerkingstechnieken en uiteindelijk worden voorbereid om te worden bekeken.

Inzicht in opslag en vrijgave van visuele en auditieve gegevens Specifieke gebeurtenissen kunnen een vrijgave van deze aard veroorzaken en actieve paranormale activiteit kan optreden. Verschijnselen kunnen auditief, visueel of beide zijn. Geluiden zoals stemmen of voetstappen zijn mogelijk hoorbaar. Mensen, dieren en objecten kunnen worden gezien. Soms kan een hele scène opnieuw worden afgespeeld.

Dit kan het zien van gebeurtenissen omvatten, hetzij stil of met geluid, of gewoon horen zonder visuele invoer. Soms worden de reukzintuigen gestimuleerd en kunnen sterke geuren zoals parfum of tabak worden ervaren.

Deze herhalingen zijn niet-interactief. Het is meer als een film ervaren dan een echt evenement. Een restant van deze aard heeft geen huidige realiteit. De acties die de opslag van de records hebben veroorzaakt, zijn voorbij en de mensen die er ooit bij betrokken waren, zijn meestal niet langer aanwezig als geesten.

Electro-Magnetism? Men is van mening dat de opslagmethode elektromagnetisch kan zijn en ik denk ook dat dit het geval kan zijn, althans ten dele. Het is logisch, maar er is nog niets met zekerheid bekend en er is waarschijnlijk veel meer bij betrokken.

Sommige onderzoekers met een groter wetenschappelijk inzicht dan ikzelf denken dat dit niet het geval is, en dat valt nog te bezien. Misschien worden ze opgeslagen in een staande scalaire golfvorm, wachtend om te worden versterkt door welke impuls dan ook die de paranormale activiteit zou kunnen activeren.

Storende bouwplaatsen Dit biedt een verklaring voor het bekende fenomeen van bovennatuurlijke verstoring dat kan optreden wanneer een gebouw of andere structuur wordt gewijzigd of gerenoveerd, wat leidt tot een golf van ‘spookachtige’ activiteit met waarnemingen en auditieve fenomenen.

Lees ook eens:   Dagboek van een beul

Dit kan als een spook worden gezien, terwijl het eerder waarschijnlijk is dat dit wordt veroorzaakt door het vrijgeven van gegevens uit het verleden uit originele materialen, omdat deze tijdens de bouw worden verstoord en bijbehorende fenomenen meestal niet lang zullen aanhouden.

Meer dan één bouwploeg is gestopt met onverklaarbare paranormale capriolen die werknemers bang en onrustig hebben gemaakt toen ze hun bedrijf voortzetten. Er is voldoende onderzoek beschikbaar voor diegenen die het onderwerp verder willen verkennen, en sommige gevallen zijn goed gedocumenteerd.

Er zijn griezelige verschijnselen opgetreden waarbij onverklaarbare en schijnbaar onmogelijke gebeurtenissen hebben plaatsgevonden, zoals liften die op en neer gingen, zelfs wanneer de stroombron was losgekoppeld.

Dit type activiteit correleert niet met ons huidige begrip van fysica en is vaak voldoende om sommige mensen voorgoed weg te jagen.

Het ervaren van deze herhalingen kan een beetje zenuwslopend zijn, maar over het algemeen kunnen ze niemand schaden. Het is ook waar dat, hoewel ze per ongeluk kunnen worden geactiveerd, tot nu toe niemand een standaardprocedure heeft geformuleerd voor het vrijgeven van deze resterende records, laat staan ​​dat ze worden opgenomen zodra ze worden vrijgegeven.

Het verleden fotograferen? Maar ik verklaar dat scènes uit het verleden kunnen worden opgewekt en opnieuw op een specifieke manier tot leven kunnen worden gebracht. Het is mogelijk en het is al bereikt .

Echte beelden van mensen en scènes die lang geleden leefden, kunnen daadwerkelijk weer zichtbaar worden gemaakt, fotografisch, zoals ze ooit verschenen, en ik heb ongelooflijk bewijs geleverd dat deze verrassende bewering de waarheid is.

Als je mijn werk met trans-time fotografie bekijkt, zie je iets heel, heel bijzonder – fascinerende beelden uit het verleden die zijn geëxtraheerd uit videobeelden van historische locaties.

De bewerkte foto’s, direct vanaf het scherm gefotografeerd terwijl de videobeelden werden afgespeeld, onthullen angstaanjagende trans-time afbeeldingen, details uit een oude wereld, in kleur, ingebed in locaties zoals de originele muren van gebouwen die eeuwen oud zijn .

Hoe ik de waarheid over het verleden ontdekte Toen ik mezelf voor het eerst leerde hoe ik foto’s met paranormale afbeeldingen moest bewerken, had ik geen idee hoe diep mijn verkenningen me in de schemerzone zouden brengen.

Ik had natuurlijk het bewijsmateriaal op andermans foto’s gezien en onderzocht, maar slechts enkele van dit soort foto’s waren (of zijn) beschikbaar en eerlijk gezegd had ik al meer van mijn eigen afwijkende trans-time afbeeldingen dan al het toegankelijke werk van anderen de experimenten van mensen met camera’s in elkaar gezet.

Ik moest me nog steeds volledig bewust zijn van de implicaties van mijn eigen ontdekkingen. Hoewel ik altijd geïnteresseerd was geweest in en de geldigheid van de steenbandtheorie had erkend, had ik zelf niet serieus geëxperimenteerd met trans-time fotografie.

Ik had eerder foto’s genomen die trans-time beelden vertoonden, maar dit was een spontaan fenomeen waarover ik geen controle had.

Wat ik niet had gedaan, was uitsluitend experimenteren met trans-time fotografie, met als enig doel het extraheren van trans-time beelden uit het verleden, gericht op specifieke omgevingen die historisch gezien veel emotionele activiteiten uit het verleden hadden meegemaakt.

Ik ging verder met experimenteren en kreeg spectaculaire resultaten die mijn oorspronkelijke verwachtingen overtroffen.

Hoe fotografeer ik beelden uit het verre verleden Zulke beelden kunnen uit veel materialen worden geëxtraheerd, waaronder hout, maar degene die de meeste records lijkt te bewaren lijkt het meest op steen.

Mijn ontdekkingen tot nu toe geven aan dat muren het meest betrouwbare doelwit zijn om eerdere records visueel te extraheren. Zeer oude stenen gebouwen en muren met nog steeds gehecht gips zijn tot nu toe de perfecte media gebleken voor het opslaan en vervolgens ophalen van trans-time afbeeldingen.

Andere mensen hebben geëxperimenteerd met het ophalen van geluid, maar voor zover de auteur weet, is niemand erin geslaagd om identificeerbare kleurenbeelden uit het verleden met enig succes te extraheren.

Het proces van het opnieuw fotograferen van videobeelden gemaakt op doelsites biedt de scènes uit het verleden.

Th e Psychic F- acteur
Momenteel is er geen bekend systeem dat op betrouwbare wijze beelden uit het verleden op mechanische wijze uit videobeelden haalt. Ik ben er zeker van dat dit mogelijk zal zijn in de niet al te verre toekomst, maar voor nu is de enige manier die ik weet om dit te bereiken, door de interventie van een psychisch fotografisch medium zoals ikzelf.

Lees ook eens:   Paranormaal begaafden voorspellen dat de Area 51-tunnel, die naar een andere dimensie zou leiden, dit jaar zal worden geopend

Als psychisch en fysiek medium ga ik niet in trance of channel informatie voor mensen. Ik produceer ectoplasma.

Mijn geschenk manifesteert zich het sterkst wanneer ik foto’s maak. In de ouderwetse taal van het spiritisme delen de sluiers voor mij en kan ik interdimensionaal fotograferen.

Veel van deze foto’s bevatten realtime interacties met menselijke geesten en andere transdimensionale entiteiten. Maar ze zijn misschien nog specialer als ze deze verbazingwekkende trans-time afbeeldingen bevatten – echte fotografische afbeeldingen uit het verleden.

Extractie van afbeeldingen Zodra de afbeeldingen op een foto zijn bewaard, is de volgende taak om de visuele gegevens te extraheren via bewerkingstechnieken die zijn ontworpen om door lagen met afbeeldingen te graven, de helderste scènes en figuren te isoleren en de details te onthullen, soms minutieus.

Met deze bewerkingsmethode kunnen zelfs zeer kleine details, zoals de iris en de pupil van iemands oog of een detail van sieraden die ze dragen, soms worden onthuld.

De afbeeldingen worden in kleur behouden, waardoor een goede benadering van het kleurenpalet ontstaat op het moment dat de oorspronkelijke gegevens van de bovenliggende afbeelding werden opgeslagen.

Trans-time fotografie en de levende doden van Pompeii In 79 na Christus barstte de Vesuvius in Italië zo hevig uit dat hij verschillende nabijgelegen steden, waaronder Pompeii en Herculaneum, bedekte met vele meters as en puin.

De verwoesting was zo compleet dat 1500 jaar lang door iedereen werd vergeten dat deze steden ooit hadden bestaan.

Pas toen ze opnieuw werden ontdekt en de opgravingen begonnen, besefte men wat een volkomen verwoestend lot het hele gebied was overkomen.

Vele fascinerende ontdekkingen werden later gedaan, en de wereld kon eindelijk enkele van de opgegraven en perfect bewaarde ruïnes zien en zelfs enkele van de griezelig perfecte body-casts van slachtoffers die omkwamen in de ramp.

Hoewel er veel is geleerd van deze opgravingen, zorgde het alleen maar voor het verlangen dat mensen het echte verleden moesten zien als een nog onmogelijke droom – tot nu toe!

Foto’s van Pompeii 2000 jaar geleden! Met dit in gedachten besloot ik me te richten op een gebied en tijdsperiode die bekend staat in de annalen van de geschiedenis voor één enkele verwoestende gebeurtenis – de totale vernietiging door een rampzalige gebeurtenis bijna 2000 jaar geleden.

De ruïnes van Pompeii bleken een perfecte selectie te zijn. De hele stad was volledig bedekt met het puin van de vulkaanuitbarsting van de Vesuvius in 79 na Christus, waardoor de stad onder vele meters as en sintels bewaard bleef.

Het lag eeuwenlang onontdekt en vergeten en pas vrij recent is een deel van de overblijfselen goed uitgegraven. Uit videobeelden van deze archeologische overblijfselen is mijn grondstof afkomstig.

Nu, wie zou het levende verleden niet willen zien in de vorm van gekleurde fotografische afbeeldingen – trans-time fotografische afbeeldingen vanaf de dag dat de Vesuvius op 24 augustus in AD 79 uitbarstte? Dat is tweeduizend jaar terug in de tijd – wie niet?

In de trans-time beelden zie je geen muurschilderingen of afgietsels van menselijke lichamen gemaakt uit de holtes achtergelaten door entombment in vulkanische as, maar in plaats daarvan echte fotografische scènes uit het verre verleden . National Geographic heeft hier niets over!

Nog eenmaal zichtbaar gemaakt zijn:

Scènes van het gebied tijdens de uitbarsting, inclusief gebouwen
Een actueel beeld van de uitbarsting van de Vesuvius
Mensen ontvluchten het gebied en delen hun laatste momenten samen
Rook en branden
Binnenscènes – binnenkamers
Buitenscènes met landschappen
De mensen van die tijd – kinderen, vrouwen en mannen – in passende kleding
Dieren, wierookbranders, een spiegel – zelfs oorbellen – en nog veel meer

Het bleek mogelijk om – in kleur – ontroerende fotografische afbeeldingen van mensen en scènes te extraheren precies zoals de dingen gebeurden op die verschrikkelijke dag bijna 2000 jaar geleden , uit beelden van de ruïnes van Pompeii en de omliggende gebieden.

Samp le Gallery of Pompeii-gerelateerde trans-time fotografische afbeeldingen

https://www.janetripp.com/the-pirates-of-time/trans-time-photography.html

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥