...

04 december 2021

 

Reïncarnatie van huisdieren is dit mogelijk?

Huisdieren kunnen ons krachtdier zijn.

Mogelijk een reïncarnatie van je andere hond.
Ze komen in ons leven, op ons pad om iets in ons te spiegelen.
Dieren kunnen onze begeleiders zijn in moeilijke tijden, maar ook om een aspect van onze ziel te belichten.
Je geeft zelf al aan dat hij je gedrag spiegelt; mogelijk is dit zijn missie in dit leven.
Het zou mij niets verbazen als jullie al vaker bij elkaar waren, want dit zie je vaker met zo’n intense band tussen dier en eigenaar.
Klopt het dat Nimrod je gevoelens ook sterk aanvoelt en je komt troosten met een lik over je wang?
Deze band zeker niet onderdrukken, maar van genieten.
Als je er voor open staat, kun je mogelijk zien waar jullie band vandaan komt.
In meditatie in stilte teruggaan en laat Nimrod je leiden naar het leven(s) die jullie eerder deelden.
Want die zijn er …

Tatjana gevolgd door dode hond

 

AMSTERDAM – Tatjana Simic heeft een speciale band met haar huisdier. Zelfs na zijn dood weet haar trouwe viervoeter zijn baasje nog te vinden.

“Mijn hond is een reïncarnatie van mijn vorige hond. Ik weet het zeker,” stelt ze. Een hondenfluisteraar heeft Tatjana tot het spirituele inzicht gebracht.“ Dat beestje doet dingen die ik alleen mijn vorige huisdier heb zien doen. Het zijn bepaalde trekjes, die andere honden niet hebben,” vertelt ze in Shownieuws.

De diva prijst zich erg gelukkig met haar huisdier. “Ik weet zeker dat het mijn overleden maatje is die is teruggekeerd in een nieuw lichaam. Het is een geest, die steeds bij me terugkomt. Daar zal een reden voor zijn.”

https://www.telegraaf.nl/prive/20029573/__Tatjana_gevolgd_door_dode_hond__.html

 

Dieren en reincarnatie…….
Ik ben een hondenmens en toen mijn perfect afgerichte bordeaux-dog stierf ben ik een half jaar een soort zombie geweest.
Toen kreeg ik van mijn vrouw een staffordshire bull terrier, ze wist dat ik alleen van sterke honden hou maar zij wilde geen grote honden meer.

Toen we die pup op gingen halen sprong ze meteen in mijn nek terwijl we elkaar nog nooit ontmoet hadden, ze was niet meer bij me weg te slaan en ik kende haar, ik kende haar gewoon.
Toen we thuis kwamen ging ze onmiddelijk op de plek van mijn bordeaux-dog liggen, met haar kop over de leuning, net als mijn kwijlerd altijd deed.
En wat deed mijn kruising? die ging op de rug van mijn staffie liggen, net zoals ze bij de bordeaux-dog deed en viel in slaap, de stafford reageerde niet, net of het de normaalste zaak van de wereld was.

Reincarnatie? wie weet? ik hoop van wel.
En als het niet zo is zal ik mijn ouwe kwijlerd wel ontmoeten als ik de rainbow bridge over loop.

 

https://www.bookofshadows.nl/forum/viewthread.php?tid=847

 

…..Nu komt het:
Tijdens deze meditaties, waarbij ik in de omgeving van mijn spirituele verblijfsruimte kwam, zag ik telkens een beeld van een katachtige dier. Deze was zwart en had een grote pluimstaart zoals een wasbeer. Dit dier begeleide mij en hielp mij tijdens de reizen die we in de meditaties moesten visualiseren.
Wij hadden toen nog  een grote ex-kater als huiskat, genaamd Joep.  De kat die ik zag tijdens de meditaties leek totaal niet op Joep.
Helaas moesten we in 2005 Joep moeten in laten slapen. Hij was blind en doof geworden en had totaal geen oriëntatie gevoel meer. Joep is meer dan 21 jaar oud geworden.
Kantekening
Aan Joep heb ik de volgende herinneringen.
De kat was van mijn partner; maar is een aantal jaren weg geweest.
Hij moest weer terug komen.
Zodra hij me voor het eerst zag kwam hij bij me zitten en vriendelijk doen. Vervolgens  heeft hij  me als een vriend geaccepteerd.
Hij sliep als een baby in mijn armen.
Als ik me niet lekker voelde dan ging hij op plaats liggen waar ik pijn of andere ongemakken  had.
Ik kan me nog herinneren dat ik keel pijn had. Ik  kon ’s-nachts niet slapen, hij heeft toen gedurende de hele nacht met zijn kopje op mijn keel gelegen.
Een paar maal is hij mee geweest op vakantie. We huurden toen een camper.
Tijdens de reis wilde hij ook niet in een kooi. Ook was hij te oud om aangelijnd te leren lopen. Als we dit probeerden dan protesteerde Joep.
Echter dat gaf geen enkel probleem. Waar we ook waren, hij liep niet weg.
Tijdens lange reistocht lag Joep als een trouwe hond naast mijn voeten
We hadden een bovenslaper als camper. ‘s- Nachts gingen we gezamenlijk naar het toilet. Gezien zijn hoge ouderdom kon hij niet meer goed springen.
Ik tilde hem uit bed als ik naar het toilet in de camper ging. Zodra we klaar waren gingen we weer gezamenlijk naar bed. Ik gaf hem dan een kontje zodat hij weer tussen ons kon verder slapen.
Ook was hij totaal niet bang voor honden. Hij joeg ze weg met zijn imponeer gedrag, ongeacht de grootte van de hond.
Na een, jaar besloten we, dat we weer een kat als huisdier wilden nemen.
We hadden dit ook verteld aan onze hulp.
Deze kwam na enige maanden met een adres uit ons dorp (We wonen in Berlicum) van mensen die hun 2 huiskatten ( kleine poesjes)weg wilde doen. Dit om redenen dat het niet goed ging tussen de katten en hun hond.
Echter deze katjes waren niet  goed verzorgd, Ze woonden in een kleine kamer die nog al stonk, daarnaast waren het erg pluizige poezen. We zagen dat toen niet zitten. Later hoorde we dat ze toch nog een goed tehuis hebben  gekregen.
Onze hulp woont in een straat waar ook een kattenliefhebster woont, deze sprak ze aan en vertelde haar dat wij een nieuwe huiskat wilden. Ook gaf ze mijn e-mail adres aan haar door
Pas na enige maanden kreeg ik een reactie. Ze had katten van het ras Maine Coon en af en toe wel eens een nestje. Maar ze gaf aan mij het adres en een telefoonnummer door van een goede vriendin van haar die ook katten van het ras Maine Coon fokte. Dit is de familie van Kouwen, cattery “grazy Babs”.
Deze dame heb ik toen gelijk gebeld. Na het eerste telefoongesprek wat toen gelijk in goede aarde viel ben ik samen met mijn vrouw bij haar op bezoek gegaan. De kennismaking verliep goed en het klikte gelijk. Tijdens dat eerste bezoek heb ik alle moederpoezen of op schoot of bij mij in de buurt gehad.
Tijdens het eerste gesprek bleek gelijk dat deze dame geen broodfokster is. Ze fokt de katten voor haar plezier. Wat ook blijkt aan de moederpoezen. Deze lopen vrij door het huis rond  en mogen maar eens in de paar jaar kittens krijgen.
OPMERKING
Een paar jaar geleden ben ik eens wel op een kattententoonstelling geweest. Daar had ook de katten van het ras Maine Coon gezien. Ik vond deze grote katten leuk
Ons eerste idee was om een kat te nemen en onze voorkeur ging uit naar een rode Maine-coon kater.
Mijn vrouw wilde graag ook een Bengaalse poes hebben, want deze raskatten fokt ze ook.
Helaas, ze had  wel rode Maine-coon kittens maar die waren allen verkocht. Dat was jammer. Maar omdat het zo goed klikte tussen ons, spraken we af, dat wij de eerste keus uit het volgende nestje zouden krijgen.
Het volgende nestje zou pas begin oktober 2006 worden geboren. We hebben toen gevraagd of we vanaf de geboorte de kittens regelmatig mogen bezoeken. Ze antwoordde;” normaal doe ik dit niet maar omdat jullie zo goed voelen wil ik dit voor één keer doen”.

Lees ook:   Nederlandse gevallen van reïncarnatie

Lees verder:

empty via Angel-Wings

Reincarneren dieren ook?
Naar mijn mening zou het in principe kunnen. Ik ben veel verhalen tegengekomen van mensen die in regressie hun dier ook zien, wat nu ook hun huisdier is. Wel kan het zijn dat de hond van toen nu haar kat is. Wat ik ook zie, is mensen die in een eerder leven een gesprek hadden met een dierbare die zei dat dit haar/zijn laatste leven was, maar in een volgend leven terugkomen als haar huisdier zodat ze altijd over haar kan waken. Dit dier is niet volledig die ziel, ik zie dat huisdieren wel degelijk een kat/hond zijn, maar de ziel van die persoon voor een deel bij dit huisdier is.

https://www.enlighteningmedia.nl/?p=465

 

Het klinkt misschien een beetje zweverig maar soms denk ik dat Browny een Reïncarnatie van mijn overleden kat Tommy is. Ik ben niet zo goed in mooie verhalen te schrijven, maar hier het korte verhaal:

Wie is Tommy:
Tommy was een rode met witte kater die van mij als klein kind (7jaar) was, Tommy was gevonden (gedumpt) met ongeveer 5 weekjes jong. vroeger wilde ik altijd een hond maar dit mocht niet, dus heb ik Tommy als soort hond opgevoed. Zo kon Tommy de commando’s ‘Zit’, ‘Af’, ‘Apporteren’ en als ik ging liggen ging hij bij mij liggen. Ook wou hij soms mee aan het riempje die hij zelf bij mij bracht. Tommy was ook een echte schoot kat. Waar ik was, was Tommy en we waren dikke maatjes! Hij was helaas aan een voedselvergiftiging (door de buurvrouw) overleden en maar 7 jaartjes geworden. een jaar later hebben we Tommy gevonden tegenover ons huis in de bosjes waar hij er vredig bij lag. dit is ongeveer 12 jaar geleden.

Browny is ook gedumpt en op straat gevonden in Spanje, hij wist zich staande te houden bij een groep katten waar hij ook bij gevonden is. Browny lijkt zowel als uiterlijk al innerlijk op Tommy, hij reageert hetzelfde en is een echte schoothond. Ook heeft hij in sommige opzichten was katten gedrag.

Het frappante is dat toen ik Browny had geadopteerd en naar Nederland over liet komen de stichting die hiervoor heeft gezorgd vlak daarna over de kop is gegaan en nergens meer actief is. erg veel geluk dus dat ik Browny op tijd heb geadopteerd..
Toeval? Het heeft allemaal zo moeten zijn denk ik dan :F:

Ik zal proberen een foto in te scannen van Tommy en hier te plaatsen.

_________________
Afbeelding

Hallo,

ik geloof in reïncarnatie, en ik heb dit meegemaakt bij mijn eigen hond.
Mijn moeder had vroeger een hechte band met een hond, die hond overleed plots, en mn moeder heeft nooit afscheid van hem kunnen nemen.
nu, bijna 2 jaar geleden, kwam er een hond op ons pad, Yita.
We hebben haar gered van de dood, en we hebben haar maar 2 maanden gehad.
in die 2 maanden leek ze verschrikkelijk veel op Toby(die hond van mn moeder).
In alles waren ze hetzelfde. En op een keer ibj de wandeling zei mn moeder het tegen Yita. Ze zei: oh god, lieve Yita, jij bent mijn Toby.

Het leek alsof Yita het volkomen begrepen had, 3 dagen daarna was ze dood.
Ze werd ziek, en overleefde het niet. Ze heeft afscheid kunnen nemen van mijn moeder, op deze manier.
Ik moest vooral mijn verhaal kwijt, hoef verder geen antwoorden op vragen ofzo, ook zoiets meegemaakt? Dan wil ik het graag weten!:)D
Xx

https://forum.spirituelejongeren.nl/viewtopic.php?f=19&t=6761

https://www.hondenpage.com/hondenforum/7681/re%C3%AFncarnatie.php

https://www.txtxs.nl/artikel.asp?artid=367

De terugkeer van een bekend dier
Als je geen aanwijzingen hebt hoe iemands vorige dierlijke leven er uitzag, is het zoals gezegd praktisch onmogelijk om te achterhalen om welk concreet dier het precies ging. Er zijn echter ook gevallen waarin mensen redenen hebben om te geloven dat een geliefd huisdier terug is gekomen in een nieuwe vorm. Soms lijkt het om niet meer te gaan dan een opvallende overeenkomst in uiterlijk en gedrag, die bij nader inzien behoorlijk algemeen blijkt te zijn voor een bepaalde diersoort of ras. Maar in andere gevallen lijkt er meer aan de hand te zijn. Zo beschrijft Rebecca Hall de mogelijke terugkeer van de kat Weeny van Athene Williams. Toen Athene maanden na het overlijden van Weeny een kitten in huis had genomen, wandelde het dier zelfstandig naar binnen en werd direct geaccepteerd door de twee andere katten van Williams. De kitten nam de oude blauwe muis van Weeny als zijn speelgoed en wilde niets van de andere speeltjes weten. Al zijn maniertjes waren hetzelfde als die van Weeny en hij koos zelfs spontaan hetzelfde etensbakje. Volgens Kim Sheridan, auteur van Animals and the Afterlife, komen dit soort ervaringen veel vaker voor dan je zou verwachten. Dieren die mogelijk teruggekomen zijn, kunnen andere huisdieren herkennen en ze vertonen ongeleerd dezelfde individuele gewoonten en voorkeuren als het overleden dier. Sheridan stelt dat veel dieren ook specifieke lichamelijke kenmerken hebben die overeenkomen met het uiterlijk van de overledene, zonder dat dit verklaarbaar zou zijn door ras of genetische verwantschap. Lawrence Gray beschrijft in zijn boek De terugkeer van Peppel de aanwijzingen die hij heeft voor de gedachte dat zijn overleden aapje Peppel is gereïncarneerd als jongen.

https://www.boekenstand.nl/products/Ook_dieren_hebben_een_ziel-32918.html

Hebben onze huisdieren een ziel? Jenny Smedley heeft veel met mensen en hun huisdieren gewerkt en is ervan overtuigd geraakt dat dieren niet alleen een ziel hebben maar ook over het vermogen beschikken om te helpen, te helen en te reïncarneren. In persoonlijke verhalen van mensen uit haar praktijk komt de speciale relatie tussen mens en dier tot leven. Ook dieren hebben een ziel bevat bijvoorbeeld beschrijvingen van overleden dieren die terugkeren bij hun bazen, paranormale gaven bezitten, of berichten van overleden dierbaren doorgeven. De auteur laat zien hoe je met je gestorven huisdier kunt communiceren en geeft een subliem inzicht in de verbazingwekkende connecties tussen mens en dier.

 

https://www.dierennieuws.nl/forum/smf/index.php?topic=13662.0

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten