26 april 2021

 

Adoptie en Reïncarnatie

Pleegouders- Adoptie-Stiefouders:

 

Visual representation of Samsara-literally meaning "continuous flow", is the repeating cycle of birth, life, death and rebirth (reincarnation) within Hinduism, Buddhism, Bön, Jainism, Yoga and Sikhism.  According to the view of these Indian religions our current life is only one of many—stretching back before birth into past existences and reaching forward beyond death into future incarnations.:

Interessant fenomeen tijdens regressie therapie is dat blijkt dat verschillende mensen die een kind geadopteerd hebben in dit leven,
toch verbonden zijn aan dit kind en andersom middels reïncarnatie.
In een vorig leven bleek dit kind echt hun kind te zijn geweest, of de ouder in dat geval, het kind van dit kind.

Volgt u het nog? wpml wacko via Angel-Wings
Veel mensen gaan bv scheiden, dan blijkt later, dat de kinderen van een nieuwe partner in een vorig leven, ook het kind te zijn geweest, van de nieuwe partner, die in dit leven niet de echte vader is van die kinderen.

Dat de kinderen zelfs lijken op de nieuwe partner, qua gedrag en of karakter of uiterlijk.
Dit werpt weer een mooi licht op het gevoel, dat sommigen hebben, dat ze toch een band hebben met elkaar. En dat de liefde niet zit in het biologisch verwekken alleen, maar ook via een band uit vorige levens!
wpml heart via Angel-Wings

Lees ook:   Een nieuw begin op aarde

Gerelateerde berichten