web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNPolitiek-Elite

China’s ‘kunstmatige zon’ verbrijzelt records en brandt vijf keer heter dan het echte ding

 Volgens een rapport van Xinhua vestigde de Chinese “kunstmatige zon”, een tokamak-kernfusiereactor die het potentieel heeft om vrijwel eindeloze hoeveelheden emissievrije energie te produceren, donderdag een nieuw record door 1056 seconden bij een hoge plasmatemperatuur te werken .

De tokamak-reactor wordt EAST genoemd , wat een acroniem is dat staat voor “Experimental Advanced Superconducting Tokamak” . Het bevindt zich in Hefei, China, en het heeft zojuist een nieuw wereldrecord gevestigd door 101 seconden te rennen bij een temperatuur van 216 miljoen graden Fahrenheit (120 miljoen graden Celsius).

23cf2a6042b6f3c0c30a754f545ee386 AnGel-WinGs.nl
De EAST tokamak-reactor.

DAT is nu HEET.

EAST is een van de vele wereldwijde tokamak-fusie-experimenten die bedoeld zijn om de zon en de sterren te imiteren. Fusie treedt op wanneer twee atomen botsen om een ​​zwaardere kern te produceren. Wanneer dit gebeurt, komen er  enorme hoeveelheden energie vrij . Verschillende spraakmakende fusieprojecten proberen deze kracht te benutten die vrijkomt om de wereld niet meer afhankelijk te maken van fossiele brandstoffen .

Volgens CGTN heeft het EAST-experiment een aantal belangrijke mijlpalen bereikt op weg naar commercieel haalbare kernfusie. Deze omvatten het bereiken van een stroom van één miljoen ampère en het creëren van een temperatuur van honderd miljoen graden gedurende een lengte van 1000 seconden . Momenteel hebben de EAST-ingenieurs de taak om tegelijkertijd aan deze twee doelstellingen te voldoen.

De wereld kijkt naar de Fusion Race, maar er moet nog aan gewerkt worden

Om fusie te laten werken, moeten wetenschappers meer energie opwekken dan fusiereactoren gebruiken. Het was nog niet mogelijk om meer energie te creëren dan te gebruiken (sommige Nikola Tesla-theoretici zullen daar dagenlang met u over debatteren ), maar recente wetenschappelijke vooruitgang brengt de wetenschappelijke gemeenschap dichter bij dit doel.

Lees ook:   CoronaCheck-app overbelast door piek in aanvragen en DDoS-aanvallen

Commonwealth Fusion Systems is een ander voorbeeld van een technologie die wordt ontwikkeld om meer energie op te wekken dan het gebruikt. Ze verklaarden in september dat ze met succes een magneet hadden getest die kon werken met een magnetische sterkte van 20 tesla en slechts 30 watt elektriciteit nodig had.

Dit soort vooruitgang zal de wetenschappelijke gemeenschap in staat stellen om de efficiëntie van deze “kunstmatige zonnen” gestaag te verhogen , waardoor de enorme hoeveelheid energie die nodig is om ze in de eerste plaats te laten werken , wordt  verlaagd.

Dankzij hun inspanningen kunnen wetenschappers binnenkort net-fusie-energie op de planeet ontketenen, wat uiteindelijk zal leiden tot een wereld die vrij is van fossiele brandstoffen. Stel je voor dat.

Bron

Dus die milieu-wappies hebben mensen overtuigd van een zon die te heet zou zijn…
Wat doen mensen dan, een nepzon maken… ik moet zeggen en meerderen met mij, (ook in NL)  dat die zon heel bizar is momenteel…te groot en te wittig en te koud?
Heel vreemd… nou goed als ze hier al mee gaan prutsen is het einde zoek. Die mensen denken niet na over de impact alsof een nepzon vit D kan aanmaken… tsss echt he? Zwaar ongezond dus voor mens en dier.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien