web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

“Inzicht in het Corona Virus Hoax”

“Inzicht in het Corona Virus Hoax”

Diagram of Corona virus particle structure

Het Corona-virus is door de mens gemaakt. Het is een laboratorium uitvinding. En het is gepatenteerd. Storend maar waar.

Sluit je ogen. Stel je een wereld voor waarin ziekteverwekkende ziekteverwekkers als ‘uitvindingen’ worden beschouwd. Open nu je ogen. Je leeft in die wereld!

Het Amerikaanse octrooibureau geeft aan dat het Corona-virus patentnr. US 10130701B2 (20 november 2018) is. Klik op de onderstaande link – en ontdek het zelf –

Corona Patent -> https://patents.google.com/patent/US10130701/en

De uitbraken van de golven van Corona komen eraan! Maar er is goed nieuws – het Corona-vaccin is binnenkort verkrijgbaar bij CVS, Rite-Aid en Walgreens! Net op het nippertje!

Wat is een Corona-virus? Het is een virus dat naar verluidt een loopneus, hoesten, keelpijn en soms koorts veroorzaakt . Volgens WebMD: “In de meeste gevallen weet je niet of je een coronavirus hebt of een ander verkoudheidsvirus virus.” Met andere woorden, het is gewoon een verkoudheid.

Maar uitbraken van verkoudheid zijn niet eng genoeg om wetgevers ertoe aan te zetten nieuwe vaccinmandaten in te voeren. Dus ze verhogen de angstfactor met koppen van horrorfilms en apocalyptische beelden van sinistere begrafenisondernemers gekleed in griezelig uitziende HAZ-MAT-outfits!

OUTBREAK

En wanneer het Corona-virus toeslaat, zullen de autoriteiten weigeren het onder een microscoop te onderzoeken. Als ze dat ooit doen, zullen ze onmiddellijk de gepatenteerde LAB-stam van het virus herkennen – in elk bevestigd geval – en dan zal worden onthuld dat de LAB-stam de uitbraak heeft veroorzaakt!

Ja, mensen worden besmet met de LAB-stam van het virus. Maar als dit feit ooit lekt, zal de Corona Caper ontrafelen. Dus de autoriteiten LIEGEN tegen ons. Ze beweren dat de uitbraken worden veroorzaakt door ongrijpbare, WILDE stammen van het virus. Maar vergeet niet dat het Corona-virus een ‘uitvinding’ is . Er is geen WILD-stam van het virus!

De reguliere media zijn al begonnen met hun Corona-desinformatiecampagne. Gov’t lapdogs in USA Today rapporteren over wat zij “nep-theorieën” noemen dat het Corona-virus gepatenteerd is. Uhm, oké, maar het is * gepatenteerd. Geen “theorie!” Het is een “factoïde” die kan worden geverifieerd bij het Amerikaanse octrooibureau.

Lees ook:   Teken je ook? Burgerforum

Volgens USA Today is het Corona-patent slechts een mythe op sociale media. Maar USA Today is een nepnieuws- venter! Ze worden betaald om ‘advertenties’ naast hun nieuwsberichten te plaatsen. En hoe meer advertentie-inkomsten ze ontvangen, hoe nepper hun verhalen worden. (Zou juist andersom moeten zijn!!!)

Fake News from USA Today -> https://www.usatoday.com/story/news/nation/2020/01/25/wuhan-coronavirus-bogus-conspiracy-theory-spreads-social-media/4569180002/

Ondanks de desinformatie is het Corona-virus inderdaad gepatenteerd – wat het gemakkelijk identificeerbaar en onderscheidend van WILD-stammen maakt. De overheid heeft duidelijk de middelen om te onderscheiden of slachtoffers de LAB-stam of een WILD-stam vangen, maar de regering geeft er gewoon niet om. Ze weten al welke soort de uitbraak heeft veroorzaakt! Het was tenslotte de overheid die het patent in de eerste plaats kreeg!

Wanneer Corona-uitbraken uw stad bezoeken (en zij zullen) uw lokale gezondheidsinspecteurs vertellen dat Corona “testkits” alleen positieve of negatieve testresultaten opleveren, dat wil zeggen dat ze nooit de werkelijke virale stam onthullen.

Stock Photo : Corona Virus, showing its halo or crown-like (corona) appearance…

Wanneer ze corona-uitbraken aankondigen, staat u erop dat functionarissen bloedmonsters onder een microscoop onderzoeken – om te bepalen of de uitbraak de LAB-stam of een WILD-stam betreft.

Hallo! Er is een Quest Diagnostics lab op elke straathoek in Amerika! Er is geen reden om het Corona-virus niet onder de loep te nemen! Maar de reguliere wetenschap heeft geen zin om te studeren, onderzoek te doen of inzicht te krijgen in de oorsprong van besmettelijke uitbraken of hoe deze zich verspreiden. De reguliere wetenschap is te druk met het creëren van angst en paniek – om meer vaccins te verkopen.

Zodra u de fraude ziet in hoe ze de identiteit van het virus dat de uitbraak zou hebben “bevestigd”, ziet u de fraude plotseling in de uitbraak zelf. Alle uitbarsting hoaxes ontrafelen zodra je je realiseert dat “bevestigde” gevallen van de gevreesde ziekte nooit echt “bevestigd” zijn onder een microscoop.

Overweeg dit – veel wetenschappers werken als ‘virusjagers’. Hun enige taak is om naar nieuwe virussen te zoeken. Als ze er een vinden – ze brengen het snel in gevangenschap – om er patent op te krijgen! Het kapitalisme heeft een manier om de natuur in waren te veranderen! En toch, wanneer er een besmettelijke uitbraak is, vermoedelijk veroorzaakt door nieuwe, WILD virussen, gaat niemand ooit op jacht naar deze nieuwe, WILD virussen! (Snap je?)

Lees ook:   Rusland heeft een manier voorgesteld om een ​​nucleaire oorlog met de Verenigde Staten te vermijden

Voorspelbaar zal de niet-gevaccineerden de schuld krijgen van de Corona-uitbraken. Kristen Bell zal de heidense ouders de schuld geven van onreine, goddeloze en niet-gevaccineerde kinderen die hun Corona-boosters niet inhalen, toch ?! Maar wacht eens even – hoe kan Sarah Marshall de niet-gevaccineerde Corona-uitbraken de schuld geven – wanneer alle Amerikanen niet-gevaccineerd zijn voor coronale ziekte? (“Shh!” Vraag het niet!)

Als ze ooit bloedmonsters van Corona-slachtoffers onder een microscoop zouden onderzoeken, zouden ze duidelijk zien dat ze allemaal besmet waren met de LAB-stam van het virus! En ze verbergen dit feit slim met testkits die alleen testen op blootstelling aan het virus – en die nooit de dader virale stam identificeren! (Let je op?)

Raad eens? Ebola-virus is gepatenteerd. AIDS-virus is gepatenteerd. Mazelenvirus is gepatenteerd. En dat geldt ook voor het Waterpokkenvirus, het Zika-virus, het SARS-virus, het MRSA-virus, het vogelgriepvirus, enz . Elk virus dat je kunt noemen – het is gepatenteerd. Alle virussen die nu in gevangenschap zijn, zijn gepatenteerd.

83879756 2678912185491381 2211499628740739072 n AnGel-WinGs.nl

En alle Corona-uitbraken zijn geënsceneerde media-evenementen! In godsnaam – er zijn geen Corona-uitbraken in het historische record!

Weet je nog dat je moeder je vertelde hoe je moest zorgen voor ziekten zoals bof, mazelen en corona’s? Weet je nog dat je een week thuisbleef van school met een slechte zaak van de Coronas? NEE! Omdat het Corona-virus nooit heeft bestaan ​​totdat Bill Gates een slob betaalde om het uit te vinden – zodat ze meer uitbraken kunnen hebben – zodat ze meer vaccins kunnen verkopen – zodat ze meer nutteloze eters kunnen doden – zodat ze hun nieuwe wereldorde kunnen uitrollen !

“Als we echt goed werk leveren op het gebied van nieuwe vaccins, gezondheidszorg en reproductieve gezondheidszorg, kunnen we de wereldbevolking met 10 of 15 procent verlagen.” – Bill Gates

Je hebt het geraden! Bill Gates is eigenaar van het gepatenteerde Corona-virus! En, niet verrassend, bezit Bill Gates ook de rechten op het anti-Corona-virusvaccin!

 

De recente Corona-uitbraken, die op de voet volgen van de patentgoedkeuring, is een andere samenzwering . (Daar! Ik zei het!) Maar dit moet blijken uit de intensieve berichtgeving in de media, die wordt berekend om je half doodsbang te maken! Wees bang! Wees erg bang! Angst verkoopt vaccins!

Lees ook:   Karma en leven na dit leven bij zelfmoordterroristen

Corona-uitbraken zullen wetgevers doen schrikken om het mandaat van het Corona-vaccin uit te voeren! Het volgende dat u weet, is dat zij een Heineken-virus zullen patenteren! Verwacht dus uitbraken van Heineken – en dan Heineken-vaccins! Dit is hoe ze de massa doen. Dit is hoe de vaccin holocaust begint! Zo ziet genocide eruit!

Dit is hoe ze van plan zijn om zeven miljard nutteloze eters uit te roeien. Er zijn geen gaskamers nodig wanneer vaccins het werk langzaam en stil zullen doen – en niemand zal zelfs weten dat het een holocaust is.

De neerwaartse spiraal komt snel – de tijd om weerstand te bieden is nu. Vergeet niet dat het gemakkelijker is om een ​​bevolking te genocide – dan om hen ervan te overtuigen dat ze genocide zijn. Je hoorde me. ~~ TMP.

Georgia_guidestones

– HET EINDE –

 

https://tmatthewphillips.com/2020/01/26/understanding-the-corona-virus-hoax/

 

Fake foto’s en video’s over het coronavirus

https://www.buzzfeednews.com/article/janelytvynenko/coronavirus-disinformation-spread

https://www.natureworldnews.com/articles/43305/20200125/heres-list-disinformation-spreading-coronavirus.htm

En best lief!

En of het waar is allemaal… is aan jou…
Ik ben er uiteraard nog niet over uit.
Ik ben niet alles wetend en mijn speciale intune gevoel hierover nu is nogal…? Chaotisch… een enorme best zware chaotische energie rondom dit fenomeen.
Er is nog nergens enige duidelijkheid of waarheid te vinden…
Het is omgeven met een waas… onkunde? Onwetendheid…

De tijd zal het ons leren.

En dan nog dit…als men niet kan garanderen dat middelen goed zijn…waarom ze dan in de handel nemen…om het geld?
Wij zijn geen proefkonijnen nml.

https://angel-wings.nl/gezondheid-uiterlijk/2019/11/baloxavir-een-populair-middel-tegen-griep-versnelde-de-evolutie-van-het-virus/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken