web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

China bouwde een laboratorium om SARS en Ebola in Wuhan te bestuderen

Epstein Barr Virus (+ 5 Ways to Boost Your Immune System) by @draxeChina bouwde een laboratorium om SARS en Ebola in Wuhan te bestuderen – en Amerikaanse bioveiligheidsexperts waarschuwden in 2017 dat een virus zou kunnen ‘ontsnappen’ aan de faciliteit die cruciaal is geworden in de strijd tegen de uitbraak
Het Wuhan National Biosafety Laboratory is het enige laboratorium in China dat is aangewezen voor het bestuderen van gevaarlijke ziekteverwekkers zoals SARS en Ebola
Voorafgaand aan de opening in januari 2018 uitten bioveiligheidsexperts en wetenschappers uit de VS dat een virus uit het laboratorium zou kunnen ontsnappen
In 2004 ‘lekte’ een SARS-virus uit een laboratorium in Beijing
Experts zeggen dat het coronavirus dat meer dan 800 mensen heeft geïnfecteerd muteerde in dieren en in staat werd mensen te infecteren op de Wuhan-vismarkt
Maar een artikel uit 2017 waarschuwde voor de onvoorspelbaarheid van proefdieren die wetenschappers van het Wuhan-lab met virussen wilden injecteren

Wetenschappers waarschuwden in 2017 dat een SARS-achtig virus kon ontsnappen uit een laboratorium dat dat jaar werd opgericht in Wuhan, China , om enkele van de gevaarlijkste ziekteverwekkers ter wereld te bestuderen.

Nu heeft een SARS-achtig coronavirus daar meer dan 800 geïnfecteerd, verspreid naar ten minste 10 andere landen en 25 gedood in Wuhan en nabijgelegen provincies.

China installeerde de eerste van een gepland vijf tot zeven biolabs ontworpen voor maximale veiligheid in Wuhan in 2017, met als doel het bestuderen van de meest risicovolle pathogenen, waaronder de Ebola- en de SARS-virussen.

Tim Trevan, een consultant voor bioveiligheid in Maryland, vertelde Nature dat jaar, toen het lab op het punt stond te openen, dat hij zich zorgen maakte dat de Chinese cultuur het instituut onveilig zou kunnen maken omdat ‘structuren waar iedereen zich vrij kan uiten en openheid van informatie belangrijk zijn .’

Volgens het Nature-artikel was het SARS-virus zelfs meerdere keren ‘ontsnapt’ uit een laboratorium in Beijing.

Het Wuhan National Biosafety Laboratory bevindt zich op ongeveer 20 mijl afstand van de Huanan Seafood Market en sommigen hebben zich afgevraagd of het epicentrum van de uitbraak toeval is, maar de wetenschappelijke gemeenschap gelooft momenteel dat het virus is gemuteerd en op mensen is gesprongen via dier-mens contact op de markt .

Maar, ‘op dit moment is er geen reden om vermoedens te koesteren’ dat de faciliteit iets te maken had met de uitbraak, naast verantwoordelijk te zijn voor de cruciale genoomsequentie waarmee artsen het kunnen diagnosticeren, vertelde Rutgers University microbioloog dr. Richard Ebright aan DailyMail.com.

Het hoogste laboratorium van China voor het bestuderen van virussen bevindt zich in Wuhan, dezelfde stad in het centrum van de huidige uitbraak van coronavirus 3
Het hoogste laboratorium van China voor het bestuderen van virussen bevindt zich in Wuhan, dezelfde stad in het centrum van de huidige uitbraak van coronavirus

Het Wuhan National Biosafety Laboratory, gehuisvest in het Wuhan Institute of Virology, werd opgericht in de hoop China te helpen bij te dragen aan onderzoek naar ’s werelds gevaarlijkste virussen.

Het laboratorium werd gebouwd in 2015 en onderging nog steeds veiligheidstests, maar was bijna klaar om te openen in 2017.

Het was het eerste laboratorium in het land dat ooit was ontworpen om te voldoen aan de normen voor bioveiligheidsniveau 4 (BSL-4) – het hoogste niveau voor biologisch gevaar, wat betekent dat het gekwalificeerd zou zijn om de gevaarlijkste ziekteverwekkers te behandelen.

BSL-4-laboratoria moeten worden uitgerust met luchtdichte hazmatpakken of speciale ‘kast’-werkruimtes die virussen en bacteriën beperken die via de lucht kunnen worden overgedragen aan verzegelde dozen die wetenschappers bereiken met behulp van bijgevoegde hoogwaardige handschoenen.

Er zijn ongeveer 54 BSL-4-labs wereldwijd.

Bij de opening was het de bedoeling om eerst een project op te zetten waarvoor alleen BSL-3 voorzorgsmaatregelen nodig waren: een door teken overgedragen virus dat Krim-Congo hemorragische koorts veroorzaakt.

Het is een zeer dodelijke ziekte en doodt 10 tot 40 procent van de infecties.

SARS is ook een BSL-3-virus . Volgens het interview van de natuur met de directeur van het laboratorium, Yuan Zhimin, was het Wuhan National Biosafety Laboratory van plan het SARS-virus te bestuderen.

Lees ook:   Brexit eikels

In januari 2018 was het lab operationeel ‘voor wereldwijde experimenten op BSL-4 pathogenen’, schreef Guizhen Wu in het tijdschrift Biosafety and Health.

Nadat in 2004 een SARS-virus ontsnapte uit een ‘lek’ uit een ander laboratorium, hebben Chinese functionarissen gewerkt aan het verbeteren van de veiligheid, maar ook aan het uitbreiden van de capaciteit van het land om de virussen te blijven bestuderen die het laboratorium had vrijgegeven

Botanische print. Bieden aan uw aandacht prachtige natuur illustraties uit het boek van de Duitse bioloog Ernst Haeckel - de schoonheid van de vormen in de natuur» (Germai Kunstformen der Natur). Schilderij van de natuur. Prachtige natuur. Natuur foto. Natuur kunst. Wand decor.

‘Na een laboratoriumlekincident van SARS in 2004, is het voormalige ministerie van Volksgezondheid van China gestart met de bouw van conserveringslaboratoria voor hoogwaardige ziekteverwekkers zoals SARS, coronavirus en pandemisch influenzavirus’, schreef Guizhen Wu.

Het is niet duidelijk wat of waar die laboratoria waren.

Het Wuhan-lab is ook uitgerust voor dieronderzoek.

In 2017 erkennen de wetenschappers die met de natuur hebben gesproken de mogelijkheid die dit biedt voor de ontwikkeling van vaccins en behandelingen.

Regelgeving voor dieronderzoek – vooral die op primaten – is veel losser in China dan in de VS en andere westerse landen, wat betekent dat deze onderzoeken minder duur zijn en met minder barrières worden geconfronteerd die ze zouden kunnen beperken of vertragen.

Maar dat was ook reden tot bezorgdheid voor Trevan.

Het bestuderen van het gedrag van een virus zoals 209-nCoV en het ontwikkelen van behandelingen of vaccins daarvoor vereist het infecteren van deze onderzoeksapen, een belangrijke stap voor menselijke testen.

Apen zijn echter onvoorspelbaar, waarschuwde Ebright.

‘Ze kunnen rennen, ze kunnen krabben, ze kunnen bijten,’ zei hij, en de virussen die ze dragen zouden gaan waar hun voeten, nagels en tanden doen.

DE NIEUWE CORONAVIRUS IN DE TIJDLIJN VAN CHINA

Het WHO China Country Office is op de hoogte gebracht van gevallen van longontsteking met onbekende oorzaak die zijn ontdekt in Wuhan City, provincie Hubei, China. Ongeveer 27 vermoedelijke gevallen werden gemeld in de maand december.

1 januari 2020: in totaal 27 verdachte gevallen

Een vismarkt werd gesloten voor milieusanering en desinfectie na nauw verbonden te zijn met de patiënten.

5 januari 2020: Totaal van 59 verdachte gevallen

Artsen sloten ernstig acuut respiratoir syndroom (SARS) uit als de oorzaak van het virus, evenals vogelgriep, ademhalingssyndroom in het Midden-Oosten en adenovirus. Ondertussen meldde Hong Kong vermoedelijke gevallen.

9 januari 2020: Totaal van 59 bevestigde gevallen, één overlijden

Een voorlopig onderzoek identificeerde de luchtwegaandoeningen als een nieuw type coronavirus, meldden Chinese staatsmedia.

Ambtenaren bij Wuhan Municipal Health Commission meldden de eerste dood van de uitbraak op 9 januari, een 61-jarige man.

13 januari 2020: Totaal van 42 bevestigde gevallen, één overlijden

Een Chinese vrouw in Thailand was het eerste bevestigde geval van het mysterievirus buiten China. De 61-jarige werd op 8 januari in quarantaine geplaatst, maar is sindsdien na een behandeling naar huis teruggekeerd, zei het Thaise ministerie van Volksgezondheid.

14 januari 2020: Totaal van 42 bevestigde gevallen, één overlijden

De WHO heeft ziekenhuizen over de hele wereld verteld om zich voor te bereiden, in het ‘mogelijke’ geval van verspreiding van de infectie.

Het zei dat er een ‘beperkte’ overdracht van het virus van mens op mens is. Twee dagen eerder zei het VN-agentschap dat er ‘geen duidelijk bewijs was van overdracht van mens op mens’.

16 januari 2020: in totaal 43 gevallen, twee doden

Van een man in Tokio is bevestigd dat hij positief op de ziekte heeft getest na een reis naar de Chinese stad Wuhan.

Een tweede overlijden, een 69-jarige man, werd gemeld door ambtenaren van de Wuhan Municipal Health Commission. Hij stierf in de vroege uren van 15 januari in het Jinyintan-ziekenhuis in de stad Wuhan nadat hij op 31 december voor het eerst in het ziekenhuis was opgenomen.

17 januari 2020: Totaal 44 gevallen, twee doden

Lees ook:   Gourmetters als in nieuwe ridderorde kiezen vaker voor vegistaries!

Thailand kondigt aan dat het een tweede geval heeft ontdekt. De 74-jarige vrouw was sinds haar aankomst op maandag in quarantaine geplaatst. Ze woonde in Wuhan.

Wetenschappers van het Imperial College London vrezen dat tot 4.500 patiënten in Wuhan het virus hebben opgelopen. Een rapport zei dat als gevallen zo hoog zijn, substantiële overdracht van mens op mens niet kan worden uitgesloten.

John F Kennedy International Airport (JFK), San Francisco International Airport en Los Angles International Airport (LAX) zullen beginnen met het screenen van passagiers die vanuit Wuhan aankomen, aldus Amerikaanse functionarissen.

18 januari 2020: in totaal 48 gevallen, twee doden

Thailand voert de monitoring op vier luchthavens op die dagelijks vluchten vanuit Wuhan ontvangen. Luchthavens in Japan, Maleisië en Singapore screenen ook passagiers uit Wuhan, aldus de autoriteiten.

Er zijn nog vier gevallen geïdentificeerd bij een uitbraak van virale longontsteking in Wuhan, waardoor het totaal alleen al in de stad op 45 komt.

19 januari 2020: in totaal 65 gevallen, twee doden

ernst-haeckel-1

China meldde nog 17 gevallen van longontsteking veroorzaakt door een nieuwe coronavirusstam in Wuhan. Het brengt het totaal van de stad op 62, inclusief twee doden en het globale totaal op 65.

Alle gevallen tot nu toe betroffen mensen die in Wuhan woonden of die naar de stad zijn gereisd.

Volksgezondheid Engeland en de chief medical officer van Groot-Brittannië zeiden dat ze op dit moment geen screening op Britse luchthavens zouden introduceren.

20 januari 2020: in totaal 222 gevallen, drie doden.

China rapporteerde een sterke stijging van het aantal mensen dat besmet was met een nieuw coronavirus tijdens het weekend, inclusief 136 extra gevallen in de stad Wuhan, waardoor het totaal op 198 kwam.

De uitbraak verspreidde zich over China; vijf zaken in Beijing, 14 in Guangdong en één in Shanghai.

Zuid-Korea bevestigde zijn eerste geval – een 35-jarige vrouw die aankwam op de luchthaven Incheon van Seoul, testte positief voor het virus. Ze was de week ervoor in Wuhan geweest. Dit bracht het totale aantal gevallen buiten China op vier.

Details over de derde dood werden niet bekendgemaakt.

De Chinese president Xi Jinping zei dat het redden van levens een topprioriteit was en voegde eraan toe dat informatie over de ziekte op een ’tijdige manier’ werd vrijgegeven.

China’s team van de National Health Commission heeft bevestigd dat het virus zich tussen mensen kan verspreiden.

Volgens lokale media hebben twee patiënten in Zuid-China het virus ook van besmette familieleden opgelopen.

De WHO heeft aangekondigd dat het een spoedvergadering zal houden om te debatteren of de uitbraak een internationale noodsituatie voor de volksgezondheid moet worden verklaard.

21 januari 202 0: Totaal van 308 bevestigde gevallen, zes sterfgevallen

Op deze dag steeg het dodental naar zes.

De vierde persoon was overleden op 19 januari, een 89-jarige man die symptomen ontwikkelde, waaronder ernstige ademhalingsmoeilijkheden, op 13 januari.

De burgemeester van Wuhan kondigde nog twee slachtoffers aan van de dodelijke infectie – een 66-jarige man, alleen bekend als Li, en een 48-jarige vrouw, alleen bekend als Yin. Beide stierven aan meervoudig orgaanfalen.

Autoriteiten zeiden ook dat 15 medische werkers in de stad werden opgenomen in de bevestigde gevallen. Er is ook nog een ander vermoed geval. Van het besmette personeel was er één in kritieke toestand.

Van de eerste Amerikaan – een man van in de dertig – werd bevestigd dat hij het nieuwe coronavirus had buiten Seattle in de staat Washington.

Ambtenaren van Washington zeiden dat hij zich in ‘goede’ toestand bevond, maar in isolatie en nauwlettend werd gevolgd in het Providence Regional Medical Center – Everett, in de buurt van zijn huis in Snahomish County.

De CDC kondigde aan dat alle passagiers die vanuit directe of aansluitende vluchten naar Wuhan zouden komen, opnieuw zouden worden geboekt en omgeleid via de drie luchthavens met reeds ingestelde screening en twee extra luchthavens, Chicago O’Hare en Hartsfield-Jackson Atlanta.

Lees ook:   De geheime recepten voor de genezing van alle ziekten in een 3500 jaar oude Boek!

Een man uit Brisbane wordt geïsoleerd gehouden vanwege de angst dat hij mogelijk het dodelijke coronavirus heeft opgelopen in Wuhan.

Dr. Jeannette Young, Chief Medical Officer van Queensland, bevestigde dat de man op de ziekte is getest toen hij na thuiskomst griepachtige symptomen kreeg. De resultaten zijn nog onbekend.

Australië begon passagiers uit een Chinese stad te screenen in een poging om de verspreiding te stoppen, zei Brendan Murphy, de belangrijkste medische officier voor de Australische regering.

De Filippijnen hebben ook aangekondigd dat zij hun eerste potentiële geval van het coronavirus aan het onderzoeken waren. Een vijfjarig kind arriveerde op 12 januari in het land vanuit Wuhan en is sindsdien in het ziekenhuis opgenomen met griepverschijnselen.

Taiwan heeft zijn eerste bevestigde geval gemeld. Gezondheidsfunctionarissen kondigden aan dat de vrouw, vermoedelijk ongeveer 50 jaar oud, in Wuhan werkte. Volgens de lokale media ligt ze momenteel in het ziekenhuis.

De aandelenmarkten in China en Hong Kong zijn vandaag gedaald te midden van de angst dat toeristen zullen afzien van reizen. Maar aandelen in bedrijven die chirurgische gezichtsmaskers maken, zijn gestegen.

Uma variação até então desconhecida do vírus da aids foi revelada, o que poderia impactar no diagnóstico, no tratamento e até na criação de vacinas

https://www.dailymail.co.uk/health/article-7922379/Chinas-lab-studying-SARS-Ebola-Wuhan-outbreaks-center.html

https://www.xandernieuws.net/uncategorized/artsen-in-wuhan-spreken-op-social-media-over-90-000-doden/

https://www.thesun.co.uk/news/10814760/bill-gates-predicted-coronavirus-simulation-33-million-die/amp/?__twitter_impression=true

Ps waar blijft het nieuws van mensen die het overleefden?

de People’s Daily, meldt slechts 41 totale sterfgevallen door coronavirus en 34 genezen en vrijgelaten, met het totale aantal bevestigde gevallen tot nu toe op 1287 .

https://www.wakingtimes.com/2020/01/25/8-things-to-consider-before-panicking-about-the-coronavirus/

https://www.worldunity.me/bill-gates-simuleerde-coronavirus-uitbraak-6-weken-voor-eerste-geval-in-wuhan/

Als je beweert dat het totale sterftecijfer van de SARS ‘epidemie’ wereldwijd 800 van de zeven miljard is, en je kunt niet eens bewijzen dat die 800 aan het ‘SARS-virus zijn gestorven’, geef je, de Wereldgezondheidsorganisatie, toe dat je hele programma van epidemische detectie is een fraude? Betaalt u Toronto enkele miljard dollar voor hun problemen?

Natuurlijk niet. Je blijft SARS voor altijd een epidemie noemen. Je schrijft nepgeschiedenissen. U doet wat nodig is om uw nepreputatie te behouden.

En wanneer een nieuw mogelijk-misschien-misschien-virus-virus in China opduikt, haal je nu dezelfde onderzoeker die “SARS ontdekt” uit mottenballen, en je zet hem vooraan en in het midden.

 

Zhong Nanshan’s 2003 SARS “pandemie” was een kerel. Een advies van de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) tegen reizen naar ‘geïnfecteerde’ Toronto kostte handelaren in de stad enkele miljarden dollars. Ondertussen vertelde een Canadese WHO-bioloog, Frank Plummer, de pers dat hij geschokt was door het feit dat steeds minder SARS-patiënten het virus in hun lichaam hadden. Eigenlijk, “minder en minder,” zei hij, naderde NUL. Hoax. DE PURPORTE OORZAAK VAN DE ZIEKTE WAS ER NIET. Mensen hadden gewone griepsymptomen.

Adam and Eve. And of course a randomly polled geneticist says "yes, but they never mated with each other."

Hier is de capper. Lees aandachtig. De Wereldgezondheidsorganisatie beweert dat er elk jaar tussen de drie en vijf miljoen gevallen van gewone gewone griep in de wereld zijn, met 290.000 tot 650.000 doden tot gevolg. De symptomen zijn niet te onderscheiden van SARS. Maar om de een of andere reden verklaren ze gewone griep niet als een voortdurende epidemie. Nee, ze kiezen SARS, waarvoor de oorzaak afwezig is – en ze noemen DAT een epidemie. Het veroorzaakte 800 doden, tegenover 290.000-650.000 doden.

Is dit logisch? Eigenlijk wel, als ze willen: de controle over de bevolking vergroten; voorwaarde dat ze verwachten en bidden voor een (pas op voor TOXIC) vaccin om hen te redden; farmaceutische winsten omhoog schieten; mensen de broek afjagen; hen ertoe aanzetten bereid te zijn om meer toezicht te accepteren, waar ze ook zijn; politie en militaire aanwezigheid opvoeren; quarantaines vaststellen; populaties hypnotiseren met het idee dat ze levenslange patiënten zijn onder toezicht van het medische kartel; “veiligheid en beveiliging” boven vrijheid onderwijzen.

Realiseer je gewoon hoe goed en goed en waar DE AUTORITEITEN zijn, ga op je knieën zitten en bedank je gelukkige sterren dat ze hier de gezondheid van iedereen op de planeet beschermen. Ze zijn de Church of Biological Mysticism en ze willen jou als toegewijd lid.

Amen.

https://www.wakingtimes.com/2020/01/25/man-who-pushed-sars-dud-now-pushing-new-chinese-virus/

Betaald artikel…waarom mag Joost weten alsof niet ieder mens recht heeft op nieuws dat belangrijk is?
https://www.volkskrant.nl/wetenschap/sterven-in-wuhan-de-mensen-op-straat-feit-en-fabel-over-het-nieuwe-coronavirus~b60bb4cd/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien