web analytics

BlueTruth-documentaire toont aan dat COVID-gevaccineerde mensen frequenties uitzenden

De Video:  ⇒https://www.comusav.com/en/bluetruth/

Echt bizar dit…!

Korte documentaire van 32 minuten laat zien hoe Dr. Pedro Chavez Zavalo, de president van de World Health and Life Coalition (COMUSAV), een elektromagnetische frequentiemeter gebruikt bij een steekproef van mensen in Mexico die COVID-‘vaccins’ hadden genomen en deze vergelijkt met niet-gevaccineerde mensen.

Magnetisme werd gedetecteerd in het geprikte monster. Grafeenoxide werd aangetroffen in alle COVID-vaccinmonsters, maar geen van de bedrijven vermeldde het op hun etiketten. Een mobiele telefoon met een Bluetooth-applicatie verzamelde Media Access Control (MAC)-codes toen hij in de buurt was van mensen die COVID-prikken hadden gekregen. 

Mensen die PCR-test deden, veroorzaakten ook een Bluetooth-reactie, maar op een lager niveau. Bluetooth-codes werden ook gedetecteerd op een begraafplaats bij mensen die stierven in 2021 en 2022. Onderzoekers geloven dat grafeen ook kan worden overgedragen via geslachtsgemeenschap en kussen.

Dit is bewust gedaan door de regeringen in vele landen wereldwijd, ze weten ervan.
Je bent een antenneke nu. Gefeliciteerd! En je bent in feite zonder dat je het weet of wil gechipt.

De Groep van Zeven of G7

Misschien dat tzt als we 7G hebben fuckneehe AnGel-WinGs.nl dat het dan pas echt goed in werking zal gaan!?
Ze hebben altijd weer van die typerende namen!

De G7 begon in 1975 als een informele bijeenkomst van de leiders van de belangrijkste industriestaten. De groep omvatte Frankrijk, Italië, Japan, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en West-Duitsland. De G7 ontstond toen Canada een jaar later lid werd.

In 1977 werd de Europese Economische Gemeenschap (de voorloper van de Europese Unie) ook uitgenodigd. Sinds 1981 is dit de voorzitter van de EU.[1] De naam werd evenwel niet gewijzigd.

In 1997 werd ook Rusland toegevoegd aan het lijstje, waarmee de Groep van Acht werd opgericht. De G8 verving de G7 echter niet. Vooral ten tijde van de kredietcrisis kwam de G7 nog regelmatig samen op ministerieel niveau. In 2014 werd naar aanleiding van de annexatie van de Krim door Rusland door de andere landen besloten om niet meer samen te werken met Rusland, waarmee de G8 de facto werd opgeheven.

Bron

Lees ook:   Wat welk land zoekt via google

Gerelateerde artikelen

Back to top button