07 mei 2021

 

Wat ervaar je als je iemand ontmoet die je kent vanuit een vorig leven?

"I have to go, my dear. I have no other choice." "I will be waiting for you to return." She said while watching him walk away, the feeling of his kiss still lingering on her lips.

We komen veel mensen tegen in ons dagelijks leven (tenzij je er natuurlijk voor kiest om alles achter te laten en in het bos te gaan leven in je eentje), sommige mensen zijn goed, sommigen slecht en sommigen zijn verward en dan ontmoeten we iemand die een vulkaan van vreugde doet uitbarsten in ons. Het lijkt alsof we ze al eeuwen kennen, ook al heb je elkaar net ontmoet. Je voelt direct een verbinding, een overweldigend gevoel van vertrouwdheid. Je hebt het gevoel dat je niet eens hoeft te praten om elkaar te begrijpen, je zielen voelen zich nml. al intens verbonden.

Misschien heb je net je partner uit het vorige leven ontmoet.

Tekenen dat je iemand of een liefde uit je vorige leven hebt ontmoet

De mythe van Orfeo en Euridice. Serena geeft Sam de naam Orfeo. Wanneer Serena verwijdert wordt, gaat Orfeo haar terughalen. Voor de dokter leek het net of Sam wist wat er ging gebeuren. Hij zou Serena zo hebben ingesteld dat zij hem Orfeo noemt.
1) Je voelt een directe verbinding
Bij verschillende mensen heb je misschien verschillende emoties, sommigen maakten je misschien gelukkig, terwijl anderen je verward en zelfs misselijk maakten, maar wanneer je, je geliefde uit het vorige leven ontmoet, voel je een directe band. Alle pijn en lijden die je hebt meegemaakt lijken te verdwijnen en je voelt een band die sterker wordt tussen jullie twee. Je hebt het gevoel dat je in hen kunt versmelten. Alsof jullie hetzelfde zijn. Gelijken.
Soms is de verbinding zo diep dat je bijna kunt anticiperen op wat ze vervolgens gaan zeggen. Het is alsof je ze al sinds mensenheugenis kent, ook al heb je elkaar net ontmoet.

2) De tijd lijkt voorbij te vliegen
Tijd, ruimte en zelfs de realiteit lijkt te verdwijnen, terwijl je bij hen bent. Misschien heb je het gevoel dat je elkaar net hebt ontmoet terwijl er al zomaar 5 uur voorbij zijn. Alsof je aan hun zijde de tijd of de realiteit gewoon niet bijhoudt.
Je wilt gewoon op dat moment ‘zijn’ en stiekem wensen dat de tijd daar stopte. Je voelt je zo afgestemd en betrokken en dat je  het tijdsverloop verliest en verdwaalt in het nu, het moment.

3) Je deelt meteen al van alles met hen
Je voelt je zo comfortabel met diegene(n) om je heen dat je gewoon je hart uitstort. Je weet dat je ze alles en nog wat kunt vertellen en toch zullen ze niet oordelen, zullen ze je niet beoordelen. Je voelt je gehoord en begrepen, ze geloven je woorden en ze luisteren om te luisteren niet om het te weerleggen of te beantwoorden, zodat je je goed en belangrijk voelt.
Ze zorgen ervoor dat je je prettig voelt om bij hen in de buurt te zijn en je gedachten en je hart spreekt. Als je dit doet, voel je je veel levendiger. Je deelt je angsten, onzekerheden, verleden, toekomst, geheimen, alles zonder aarzeling. Je voelt gewoon vertrouwen bij elkaar.

Valentine Love Quote | I'd spend all 9 lives with you | Cat lover quote | Married and dating quote | Marriage & Relationship quote

4) Ze voelen aan als thuiskomen
Je voelt je eindelijk begrepen en geaccepteerd voor wie je werkelijk bent. Je kunt je ware zelf  zijn en nog steeds niet worden geoordeeld. Sterker nog, je bent gewoon ineens geliefd, ze omarmen je al in je ruwe vorm. Het voelt alsof je ze kent en ze kennen je tot in de kern van je ziel. Als je ernaar kijkt, zie je comfort, een thuis.
Je thuis voelen is het gevoel dat je krijgt als je kunt zijn wie je bent en weet dat niemand je zal beoordelen, je voelt je lekker  in je vel. De liefde van het vorige leven die we ontmoeten, doet ons hetzelfde voelen. We hoeven niet te doen alsof, het masker dat we misschien voor anderen welhebben, kan tot rust worden gebracht en daar ben je dan met al je onzekerheden en kwetsbaarheden en toch voel jij je op je gemak.

5) Je voelt vlinders in je buik wanneer je ze tegenkomt
Een vulkaan van emoties en energie barst los in ons wanneer we die persoon ontmoeten. Als je ze ziet, heb je het gevoel dat je ze na eeuwen eindelijk weer hebt gezien en ben je op een goede manier overweldigd. Je denkt meteen dat je deze persoon het liefst niet meer laat gaan. Je krijgt er ook meer energie door en voelt je gelukkiger dan voorheen.

Lees ook:   Vorige levens regressies hypnose

Tristan and Isolde by Rogello Egusquiza

6) Je hebt zelfs herinneringen uit je vorige leven bij elkaar
Je voelt een déjà vu, jullie delen samen herinneringen aan het vorige leven. Je gaat ergens heen en plotseling heb je het gevoel dat jullie hier eerder zijn geweest. Je herinnert je vaak dat jullie in het vorige leven samenleefden of werkten. De herinneringen zijn levendig en je kunt zelfs wel eens in de war zijn door je af te vragen of  het nu een droom of herinnering is, omdat je zeker weet dat je die momenten niet met deze persoon hebt beleefd. Maar op onbewuste momenten speelt dit wel eens door je heen.

7) Je hebt een innige connectie.
Je verbinding met hen overtreft het fysieke rijk,  maar het voelt aan als iets veel groters. Je voelt je verbonden op het spirituele niveau, als een  diepe verbinding tussen je zielen. Je voelt je helemaal op je gemak om jezelf bij hen uit te drukken, omdat de verbinding die je met hen voelt niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel, mentaal en spiritueel is. Je hebt niet altijd woorden nodig om te communiceren, soms kun je uren praten of helemaal niet praten en toch begrepen worden. Gewoon dicht bij elkaar zijn, dan voel je die sfeer, de connectie. Door de band blijven jullie beiden verbonden en ergens moet je beseffen dat je in een bepaalde dimensie, jullie beiden altijd samen zijn.

Поцелуй - Схемы вышивки - Lambert - Авторы - Портал «Вышивка крестом»

8) Je voelt dat je mooi bent bij hen, ze vinden jou goed zoals je bent.
Om hen heen ben je wie je bent en dat is ook de echte schoonheid in de mens. Je voelt je geaccepteerd voor wie je bent, ze tillen je op en je voelt je mooi voor wat je werkelijk bent. Dit is wederzijds!!!
Als je hen ontmoet, heb je het gevoel alsof je net uit een diepe slaap bent ontwaakt. De ruimte in je vult zich met licht, je voelt je levendiger dan ooit en je houdt van je ware zelf en de ander ook je vervuld elkaar. Ze ontsluiten een ander rijk in jou, je voelt je opgetild en je geest voelt nu veel lichter aan. Je vindt de wereld om je heen zinvol en mooi. Dit geldt voor beide kanten!

9) Je hebt nog nooit een verbinding gevoeld die zo krachtig was.
Je wordt door hun aanwezigheid ​​tot het uiterste gedreven, je hebt het idee dat je nog nooit eerder hebt gevoeld zelfs. Je probeert je te herinneren of je ooit eerder zoveel ontzag en liefde voor iemand als dit hebt gehad. Je bent nooit meer hetzelfde nadat je ze hebt ontmoet, de geliefde uit je vorige leven is een soulmate en je soulmate maakt jou en je leven beter, en jij dat van hen, niet iedereen heeft de macht om deze verandering teweeg te brengen.
Het is een sterk innerlijk besef dat het is zoals het is. Misschien waren jullie broers en zussen, misschien vaders en moeders, grootouders, vrienden, partners, alles kan.
Je onderbewustzijn herkend de ander, soms is dit niet wederzijds maar later zal de ander dit wel gaan beseffen vaak.
Het ligt er ook aan of de ander wel open staat voor emoties, geblokkeerde mensen zullen dit niet zo snel kunnen ervaren.

Love you

Gerelateerde berichten