...
Reincarnatie

Man uit een vorig leven

Man uit een vorig leven

Zoals velen las ik veel boeken over reïncarnatie. Maar ik heb dit nooit helemaal serieus geloofd.

Eens, niet zo lang geleden, ging ik naar het buitenland en letterlijk vanaf het vliegveld werd ik geconfronteerd met een ongewone toestand.

Ik voelde  een magnetische aantrekkingskracht tot een man. Dit kon op het eerste gezicht geen liefde genoemd worden, hij was niet eens erg aantrekkelijk voor mij. Ik kon niet begrijpen wat er met me gebeurde. Ik werd door miljoenen draden naar deze buitenlander getrokken. Het leek me dat ik hem ergens van kende.

De hele reis worstelde ik met mijn onbegrijpelijke gevoel, zocht naar zijn gezelschap, en mijn hart vloog letterlijk uit mijn borst. Ik kon niet slapen en was uitgeput.

Ik kende elke draai van zijn hoofd, stemming en gedrag.

Hij was kalm en vertoonde geen tekenen van aandacht. Bij thuiskomst kreeg ik bij toeval een aanbod om me te verdiepen in het “vorige leven” om te zoeken waar ik hem van kende. Ik begreep niet wat deze “onderdompeling” is. Hoewel ik niet bang ben voor hypnose, omdat ik een beetje kennis heb in deze.

Mijn leven 600 jaar geleden

Terugkomend op mijn magische verhaal. Ik vertrouwde de hypnotherapeut en slaagde met succes naar de overgang. Ik werd meteen in het leven gegooid waar ik hem vond en herkende, mijn vriend uit dit leven. Niemand kan zich voorstellen wat er met mij en mijn ziel is gebeurd op het moment van herkenning. De sessie duurde 1,5 uur, ik heb de relaties met hem en de verschillende levenssituaties tot in detail onderzocht.

In dat leven was hij twee keer zoveel ouder dan ik. We hadden een sterke levenstest met hem, we hadden gezamenlijke kinderen, er waren veel dingen … ‘Ik weet het zeker, het onmogelijke, is mogelijk!’ Mijn verhaal werd vervolgd. Hij heeft me gevonden! Hij kwam op Skype. Hij kon nauwelijks kalm blijven en kon niet begrijpen wat er met hem gebeurde. Waarvan kent hij mij? Hoe kent hij me zo goed? Wat kon ik hem vertellen?

Lees ook:   Wat ervaar je als je iemand ontmoet die je kent vanuit een vorig leven?

Was hij mijn man uit een vorig leven? Weinig mannen zouden niet lachen. En hij viel me op met wat hij zei: ‘ Ik durfde niet te bekennen dat je mijn woorden niet gek zou vinden. Ik heb het gevoel dat ik je ergens van heel lang geleden ken.

Het lijkt mij, … ik weet dat je ooit mijn vrouw was, niet in dit leven. In een vorig leven “… Is het een wakkere droom of een realiteit van een illusie? We besloten elkaar weer te ontmoeten.

En we hebben elkaar ontmoet! We vlogen naar elkaar toe – niet in een droom, maar in het echt, in een vliegtuig!

In dat vorige leven waren er geen vliegtuigen of mobiele telefoons!

Er waren alleen paarden  langs stoffige wegen zonder asfalt … En nu kun je snel bewegen en elkaar aan de andere kant van de aarde vinden.

Op een dag zal ik in gedachten dit hele geweldige idee van de Scheppers kunnen bevatten, want dit beeld, aangezien ik hier ‘geleid’ werd door een reeks gebeurtenissen, is een voortdurende bevestiging van de Conductors dat reïncarnatie bestaat.

Tijdens onze ontmoeting waren er veel synchroniciteiten, samenvallende gebeurtenissen, met mijn “bekeken reis naar een vorig leven”.

Ik kon mijn eigen ogen niet geloven – veel van het moderne werd herhaald uit het verleden dat ik in trance zag – zwevende uitzichten buiten het raam, ontroerende, zorgzame, subtiele communicatie niet volgens onze tradities … zelfs kleding.

We begrepen elkaar zonder woorden.

Ik begreep dat dit gewoon niet waar kan zijn! Of was ik in een trance in de toekomst en dacht ik dat ik het binnen een maand zou zien?

Lees ook:   Het bizarre wonder van familie Coble

We hebben een aantal dagen gepraat! We vergeleken verschillende momenten, gevoelens, verwachtingen, er was geen twijfel mogelijk – we zijn heel, heel hechte mensen!

We voelen en kennen elkaar door en door. Voor mij is het een groot mysterie dit denkspel.

Dit is een volledig echte persoon die nu meer dan een vriend voor mij is.

Dit is mijn soulmate.

Nee, er is geen wonder gebeurd, we zijn niet getrouwd 🙂

We zijn gescheiden door culturen, landen, talen, we hebben onze eigen families. Maar we gingen niet uit elkaar, omdat het onmogelijk is om uit elkaar te gaan, het is tijdloos. We zijn altijd bij onze zielen.

‘Ik was klaar om je te vergeten. Waarom komt je schaduw weer terug? ‘ Hier is een geschenk dat ik van mijn gidsen heb ontvangen.

Ik bekeek deze ruimte, het Instituut voor Reïncarnationalisme, van dichtbij en accepteerde uiteindelijk dat onze ontmoeting onvermijdelijk is. Als een deur die zo helder openging – hoeveel ontdekkingen wachten er nog achter deze deur! Ik heb dit hele verhaal geschreven om twijfelaars te laten zien hoe belangrijk het is om je gevoelens te geloven.

Nu begrijp ik dat de ‘hints’ van alle kanten komen, maar niet iedereen weet hoe ze ze moeten ‘lezen’.

Er zijn overal tekenen en aanwijzingen. Omdat ik tot nu toe slechts een paar ’trips daar’ heb gemaakt, heb ik hiermee veel ligamenten en koppelingen gevonden. Met het blote oog wordt het duidelijk, begrijpelijk, zichtbaar. Ik begin echt te ‘zien’.

 

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button