web analytics
...
Leven na dit LevenReincarnatie

Hajar vertelt over bijna-doodervaring na bevalling

Na de eerste bevalling van Hajar gaat het helemaal mis. Haar dochter is gezond, maar zelf verliest ze veel te veel bloed. “Ik heb zelf ervaren dat ik mijn lichaam uittrad.” Als het ziekenhuispersoneel haar lichaam al met spoed wegrijdt, hoort Hajar op onverklaarbare wijze haar broer iets zeggen. “Dan kon ik helemaal niet weten, want ik was niet in de kamer.”

Een onverklaarbare gebeurtenis, een spontane genezing of een teken van een overledene. De wonderen zijn de wereld nog niet uit, blijkt uit een groot onderzoek onder 2000 Nederlanders van KRO-NCRV, Museum Catharijneconvent en Motivaction. Bijna negen miljoen mensen geloven erin en een op de vijf heeft een wonderbaarlijke gebeurtenis meegemaakt! Wonderen gebeuren dus vaak, maar er over praten voelt bijna als een coming out. Want wie durft anno 2020 te beweren dat ie een wonder heeft meegemaakt?

Lees ook:   Franse liefde uit een vorig leven: nostalgie en obsessie

Gerelateerde artikelen

Back to top button