web analytics
11:11 Dubbele getallen
Reincarnatie

Hetzelfde type handschrift als in een vorig leven

Identiek handschrift

Kunnen bewijzen van vorige levens worden aangetoond door  het handschrift  van een levend persoon te vergelijken met dat van de overleden persoon die hij beweert te zijn geweest? De Indiase onderzoeker Vikram Raj Singh Chauhan denkt van wel. De bevindingen van Chauhan zijn positief ontvangen op de Nationale Conferentie van Forensische Wetenschappers van de Bundelkhand University, Jhansi.

Een zesjarige jongen genaamd Taranjit Singh uit het dorp Alluna Miana, India, beweerde sinds zijn tweede dat hij eerder Satnam Singh heette. Deze andere jongen had in het dorp Chakkchela gewoond, hield Taranjit aan, en Taranjit kende zelfs de naam van Satnam’s vader. Satnam was vermoord toen hij van school naar huis fietste. Een onderzoek bevestigde de vele details die Taranjit wist over het leven van Satnam. Maar het klopte dat hun handschrift, een kenmerk dat volgens experts net zo verschillend is als een vingerafdruk, vrijwel identiek was.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥