web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsycheReincarnatieSpiritueel

De krachtige praktijk van oogkijken

De krachtige praktijk van oogkijken

@jkina11

Oogkijken kan een krachtig hulpmiddel zijn om op een dieper niveau met iemand in contact te komen. Het kan worden gebruikt voor een genezende ervaring, of gewoon om een ​​meer intieme ervaring op te wekken. Het kan ook alleen worden gedaan met behulp van een spiegel.

Reflecteren op:Hoe vaak probeer je verbinding te maken met een geliefde, of met jezelf, op een dieper niveau?
De allereerste keer dat ik naar de ogen staarde, werd ik gevloerd door wat ik voelde en zag. De verbinding die je voelt met een ander mens, de visualisaties van vorige levens, toekomstige mogelijkheden en meer, alles kan heel reëel worden tijdens deze oefening.

Natuurlijk zijn er veel verschillende intenties die je kunt instellen voor een sessie oogkijken die een scala aan resultaten kan opleveren, maar laten we een overzicht geven van hoe je een oogkijksessie kunt doen en vanaf daar kunnen we onderzoeken wat de voordelen zijn van een dergelijke praktijk zou kunnen zijn.

” Wanneer oogcontact tussen twee mensen wordt geïnitieerd en in stand wordt gehouden, ontstaat er een onzichtbaar energetisch circuit tussen de twee deelnemers, waardoor de barrières worden opgeheven die hen normaal gesproken van elkaar scheiden, waardoor ze steeds dichter bij een gedeeld bewustzijn van vereniging komen.” Will Johnson

Het is mogelijk dat sommigen van ons denken dat dit een “new-agey” of spirituele oefening is. Ik kan je verzekeren dat oogkijken door iedereen kan worden gebruikt en hoewel de ervaringen die we tijdens een sessie kunnen hebben, anders kunnen zijn, zal iedereen zeker iets voelen en er waarschijnlijk van profiteren.

Lees ook:   ZORGEN OM GEERT WILDERS - DE JENSEN SHOW

Intentie
Of u dit nu alleen of met een partner gaat doen, zet een vorm van intentie uiteen over wat u met het proces wilt bereiken. Het kan zo simpel zijn als meer comfort in jezelf of een ander willen krijgen, om iets diepers te onderzoeken zoals vorige levens. Je kunt deze techniek ook gebruiken om dieper contact met iemand te maken, hun gevoelens te begrijpen, spanning te verwijderen, enzovoort. Het instellen van de intentie is vrij eenvoudig, je zegt tegen jezelf wat je wilt bereiken en laat dat dan gebeuren aan het begin van het proces. In een partnersituatie is het het beste dat beide hetzelfde soort intentie uiteenzetten.

Over het algemeen kan dit het krachtigst met een partner worden gedaan, maar het alleen doen kan ook een geweldige ervaring zijn. Om te beginnen kun je eerst je ogen sluiten en je geest een paar seconden een beetje stiller maken. Om dit te doen, concentreer je je gewoon op je ademhaling en probeer je verwachtingen over het proces los te laten.

Als alleen staren
Open je ogen nadat je je geest hebt leeggemaakt met het bovenstaande proces. Kijk naar je ogen in de spiegel en sta jezelf toe om steeds comfortabeler in je eigen ogen te kijken. Na een paar minuten merk je misschien dat je omgeving na verloop van tijd vervaagt en uiteindelijk zie je alleen je ogen en niets anders. Vanaf hier zal het proces variëren, afhankelijk van de intentie die je in eerste instantie hebt ingesteld om de oefening in te gaan. Dit is zo ongeveer alles wat er in het proces zit, want wat je wordt onthuld, is aan de bedoeling. Je kunt dit toestaan ​​zo lang als je wilt, maar over het algemeen geldt: hoe langer je gaat, hoe beter de ervaring. Misschien merk je na een paar minuten niet al te veel op, dus probeer het misschien minstens 5 – 10 minuten.

Lees ook:   DNA en RNA Veranderen dankzij vaccins!

Staren met een partner
Beide mensen moeten comfortabel tegenover elkaar zitten. Open je ogen na het kalmeren van de geest en begin in de ogen van je partners te staren. Over het algemeen willen uw ogen mogelijk meer scherpstellen op het linker- of rechteroog. Kies een kant en laat het zijn. Na verloop van tijd merkt u mogelijk dat verschillende kleuren of vormen veranderen als het gaat om uw visie op de andere persoon. Het is belangrijk om dit alles gewoon te laten zijn en je er niet teveel op te concentreren.

De omgeving zal waarschijnlijk beginnen te vervagen en dingen zullen over het algemeen hun gang gaan. Nogmaals, dit is gebaseerd op de intentie die u uiteenzet. Het is belangrijk op te merken dat openstaan ​​voor hoe dingen zich zullen ontvouwen van cruciaal belang is, omdat dezelfde resultaten mogelijk niet voor iedereen zichtbaar zijn. Net als bij alleen staren, is de tijdsduur die je kiest om te staren volledig aan beide betrokkenen, maar over het algemeen zijn de resultaten beter wanneer je 5 minuten of langer doet.

Staren voor een meer intieme ervaring
Dit is over het algemeen het meest geschikt voor koppels of mensen die een hechte relatie hebben. Het kan een veel intiemere ervaring zijn en kan helpen bij het verbinden voordat het intiem met elkaar is. De intentie om diep contact te maken met je partner is in het begin uiteengezet, vanaf daar is het proces redelijk vergelijkbaar met de vorige methoden.

Ga tegenover uw partner zitten en begin comfortabel te ademen. Sta jezelf bij elke ademhaling toe om meer en meer open en comfortabel te worden in het verbinden met je partner. Laat het proces langzaam verlopen en je zult merken dat je je veel meer verenigd zult voelen met je partner. Rollen tussen jullie zullen verdwijnen en een meer waarachtige, ziel tot ziel verbinding zal worden gemaakt. U kunt het proces vervolgens laten gaan waar u maar wilt.

Lees ook:   Vorige levens en regressies

Voel je vrij om deze oefeningen zo vaak of zo weinig uit te proberen als je wilt. Er is niet echt een goede of foute manier om dit te doen. Zolang we onszelf toestaan ​​vrij te zijn van verwachtingen en open te staan ​​voor het proces, kan dit over het algemeen vrij gemakkelijk op zichzelf gebeuren. Eerlijk gezegd kan dit soort oefeningen ook met de natuur worden gedaan. Je hebt misschien ontdekt dat dit je natuurlijk al eerder is overkomen.

Door naar een boom, bloem of specifiek aspect van de natuur te staren, begon je steeds meer verbinding te maken met die ene levensvorm en al het andere begon minder gefocust te worden. Je hebt misschien de energiegolven opgemerkt die de plant of boom afgeeft en je hebt je er misschien sterk mee verbonden gevoeld. Dit kan een geweldige kalmerende en meditatieve oefening zijn om te oefenen.

https://www.collective-evolution.com/2020/02/26/the-powerful-practice-of-eye-gazing-3/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥