...
Reincarnatie

Fysieke overeenkomsten en reïncarnatie

Fysieke overeenkomsten

In zijn boek ” Someone Else’s Yesterday ,” theoretiseert Jeffrey J. Keene dat een persoon in dit leven sterk kan lijken op de persoon die hij of zij was in een vorig leven. Keene, een assistent-brandweercommandant die in Westport, Connecticut woont, gelooft dat hij de reïncarnatie is van John B. Gordon, een Geconfedereerde Generaal van het Leger van Noord-Virginia, die stierf op 9 januari 1904. Als bewijsmateriaal biedt hij foto’s van zichzelf aan en de generaal. Er is een opvallende gelijkenis. Naast het delen van fysieke overeenkomsten, zegt Keene dat individuen en hun incarnaties uit het verleden vaak ‘hetzelfde denken, er hetzelfde uitzien en zelfs littekens in het gezicht delen. Hun leven is zo met elkaar verweven dat ze één lijken te zijn’.

Een ander geval van een dergelijke gelijkenis is die van kunstenaar Peter Teekamp, ​​die gelooft dat hij de reïncarnatie is van kunstenaar Paul Gauguin. Ook hier is er een fysieke gelijkenis met overeenkomsten tussen het werk van de twee schilders.

Vandaar dat mensen elkaar soms “Herkennen”.

Lees ook:   Vorig leven van Schotse jongen van 6

Gerelateerde artikelen

Back to top button