20 september 2020

 

Kinderen over vorige levens….

A young boy supposedly has memories of a past life in which he was his own grandfather. Plus, Dr. Jim Tucker discusses his and his former colleague Dr. Ian Stevenson’s research on children in eastern countries who have spontaneous past life memories. In their research they found much evidence suggestive of reincarnation, like detailed and accurate memories and physical characteristics carried over from the previous life to the current one (birth marks, deformities, injuries).

Kinderen zijn vaak nog verbonden met de andere wereld.
Vooral tijdens de slaap waarbij ze uittreden, zoals elk mens in feite doet als men slaapt.
Maar kinderen kunnen zich vaak nog veel herinneren van vorige levens.
Dat wordt op den duur steeds vager, gelukkig voor henzelf!

Ik had ooit een vreemde gewaarwording in het ziekenhuis, ik liep naar boven toe, was verdoofd van verdriet,  toen mijn moeder stervende was.
Ineens ”wist ik”, -ze had een zeer goede band met mijn zoon…dat zij terug zou komen als zijn dochter.
Ik vond het heel bizar om tijdens je verdriet, zoiets ineens te ”weten”. Waar sloeg dit op?
Ik heb vaker dat soort dingen meegemaakt als in een soort stil ”weten”…
Dit vond ik wel enorm schokkend, op dat moment.
Nu denk ik wel eens, het zou best kunnen?
Je hoort bij elkaar, hoe dan ook, in allerlei levens, je komt elkaar altijd weer tegen, als vrienden, als partners, als ouders en als kinderen en grootouders…als buren zelfs,…whatever, je hoort als soulgroep samen te gaan in een bepaalde tijd, mits men in die tijd kan leren.

Lees ook:   Vorige Levens

Nu had ik bij mijn 2e vader het gevoel dat hij ooit terug zou komen als mijn zoon.
Ze lijken wel op elkaar!
Uiterlijk zie ik gelijkenissen.
Innerlijk idem.
Het zou kunnen en zou tevens verklaren waarom er zo’n diepe band bestond, die voelbaar was,
in de korte tijd die ze samen nog mochten hebben, tussen mijn zoon en zijn oma.
Ik weet het niet, maar toch kan het zo zijn!
Zo gaan…misschien?
Mocht ik ooit oma worden van een kleinkind, dan zal ik dat zeker waarnemen, als het kind idem de reïncarnatie is van mijn moeder.

Gerelateerde berichten