web analytics
...

Het vorige leven heeft geholpen te begrijpen waarom ik me slecht voel in moskeeën

Het vorige leven heeft geholpen te begrijpen waarom ik me slecht voel in moskeeën

#pastlives #karma #reincarnation⁣⁣⁣⁣⁣ 👉 Want to heal your past lives?⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ For F.R.E.E information, click the link!⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ... ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ 🎁 Free Healing Tools!⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ 💰 Free eBook: Science of Being Great⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ☸ Free eBook: Clear Your Karma⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ 👣 Visit us online at healpastlives.com‘Ik wil weten waarom ik me slecht voel in moskeeën , ik vermijd ze van kinds af aan en begrijp het niet. Moslims hebben mij nooit iets slechts aangedaan, de meeste moslims zijn onder mijn familieleden ”- het is zo’n ogenschijnlijk vreemd verzoek om een ​​vorig leven te bestuderen. Het onthulde echter een interessante herinnering aan één vorig leven.

Eng

De begrafenis. Een Oom in een lijkwade gehuld, las over hem een ​​gebed voor. Ik zie een moskee en familieleden. Ik draag een lange zwarte jurk en sjaal en ik ben bang. Mijn naam is Saira, ik ben erg jong, ik ben onlangs getrouwd en zwanger. Ik ben bang voor de dood en ik ben bang voor de bevalling. Het lijkt mij dat ik tijdens de bevalling zal sterven.

Mijn vader is predikant, blijkbaar een mullah, en mijn man uit een rijke familie van kooplieden en is zelf ook koopman. Onze ouders waren jaren geleden, toen ik een kind was, het eens over de bruiloft en ik had geen keus. Mijn moeder is een vriendelijke en onderdanige vrouw, ze hield van mij en mijn broers en zussen, ze was aanhankelijk, kalm, en heel slim. Vader las altijd de koran en boeken geschreven in het oud-arabisch. Hij was slim, goed opgeleid, maar streng. Mam was analfabeet, zoals alle vrouwen in de buurt. Ze omringde ons, haar kinderen met zorg en liefde, ze misdeelde geen kinderen, ze hield van iedereen. Mam vertelde ons dochters dat mannen slim zijn, ze weten alles en ze zullen alles om zo voor ons te mogen beslissen. En het is onze taak om de man te gehoorzamen en kinderen groot te brengen, de man zorgt voor de rest. Onze moeder was op haar eigen manier gelukkig en geloofde dat alle kinderen gelukkig zouden zijn, omdat we goed leefden en een prominente positie in de stad innamen. Vader werd door iedereen om hem heen gerespecteerd, ze zeiden dat hij wijs en eerlijk was.

Mooi maar ongelukkig

Mijn man was ouder dan ik, hij was koud en hard. Ik was bang voor hem en probeerde te vermijden, ’s nachts met hem naar bed gaan was een marteling voor mij. Hij heeft me nooit beledigd en dure geschenken gegeven. Ik had veel sieraden en de mooiste jurken. Mijn man maakte bijzonder dure geschenken toen ik zonen baarde, maar zelfs na de geboorte van dochters gaf hij me genereus geschenken. Hij waardeerde me omdat ik mooi en slank was, en dat was belangrijk voor hem. Maar hij zou in elk geval met me trouwen, omdat in ons land ouders het bijna vanaf de geboorte over de huwelijken van kinderen eens waren. Ik was onverschillig voor goud, sieraden en jurken. Uiterlijk was mijn leven rijk en gelukkig, maar ik wist zelf dat dit niet zo was en ik leed. Ik werd altijd gekweld door de vergelijking van mij en moeder. En ik begreep dat ik niet zoveel van kinderen hield als zij van ons, dat mijn man me irriteerde en ik bang voor hem was. Hij lijkt mij slecht, hoewel hij mij niets heeft aangedaan. Op een keer barstte ik in tranen uit en vertelde mijn moeder dat het niet goed met me ging. Maar ze begreep me niet, omdat ik niets kon uitleggen. En mijn moeder zei dat ik eraan zal wennen en alles komt goed.

Mijn lieve moeder, het is jammer dat we allebei analfabeet zijn en dat je me niet kon begrijpen, en ik kon zelfs mijn verdriet en wanhoop niet onder woorden brengen. In mij leefde een verlangen en onverschilligheid voor wat er in het leven gebeurde, niets beviel me. In de achterstraten van de ziel. Iets kwelde me, er miste iets voor mij, een volwassen leven leek mij in mijn jeugd niet zo aantrekkelijk. Ik was een slim en vrolijk meisje, ik hield van mijn familie en dacht niet dat huwelijk en kinderen mijn cel zouden worden. Ik kreeg niet genoeg warmte en tederheid van mijn moeder, ik zag dit ook niet van mijn man en hij streelde mijn hoofd niet, zoals mijn vader in mijn jeugd deed. Het rijke huis beviel me niet en omdat ik niet door het leven werd belast, leed ik. Alles was geregeld in het huis, een vol huis van bedienden en kindermeisjes voor kinderen zelfs van verre familieleden, maar niets beviel me, zelfs de kinderen niet. Elke dag was even saai en uitzichtloos. In mijn borst was er een verlangen en verlangen naar iets dat mij in dit leven voorbijgaat en dat voor mij niet toegankelijk is. Wat wil ik? Ik weet het niet. Om mijn man te vertellen waarmee ik geen communicatie heb, de zachte handen van mijn moeder en hoe vader mijn haar streelde toen ik een kind was …

Lees ook:   9 Verbazingwekkende reïncarnatie-verhalen van kinderen

Dit is onmogelijk, een vrouw kan niets willen, laat staan ​​erover praten, iedereen weet dit van kinds af aan in ons land.

Afgunst

Mijn man nam me soms mee naar recepties die werden gegeven ter ere van belangrijke gasten, en ik herinnerde me er een. Mijn man en ik staan ​​aan het hoofd van de tafel, ik draag de meest luxueuze outfits en sieraden, en van dit alles is het zelfs moeilijk voor me. Ik zwijg en mijn man zei dat ik moest glimlachen, maar als hem een ​​vraag werd gesteld moest ik zwijgen.

Op tafel het lekkerste in dure zilveren schaaltjes. Ik hou niet van zulke dingen en ik wil hier weglopen, ik voel me net een porseleinen pop. Mijn focus lag volledig op vrouwen aan de andere kant van de tafel: dat zijn gasten uit het verre Europa. Zij en haar echtgenoten lachen vrolijk, hun outfits zijn gewaagd en ik bewonder hun gedeeltelijk onbedekte lichaamsdelen en elegante hoeden. Ze nemen op gelijke voet met mannen deel aan het gesprek en houden tegelijkertijd vol vertrouwen vast en spreken veel. Ik begrijp de taal niet, maar ik begrijp dat ze zijn opgeleid en met mannen iets bespreken dat hen interesseert. Wat zijn ze blij! Afgunst neemt me mee, ik wil in hun plaats zijn en mogen spreken. Hoewel ik zie dat ik mooier ben dan zij, maar het lijkt mij dat ze gelukkig zijn, en hieruit schijnt hun schoonheid.

Hun outfits wekken ook mijn afgunst op, en ik wil mijn zware gouden armbanden met stenen en oorbellen uitdoen en zoals zij zijn. Ik zou alles geven om op hun plaats te zijn en het is zo gemakkelijk om te praten en te lachen.

 

Ik ben al oud, ik ben 40 jaar en ik krijg een baby. Het is moeilijk en pijnlijk, ik ben al lang niet meer bevallen … Er gaat iets mis en ik ga dood (niet voor niets dat ik toen ik de eerstgeborene kreeg, vdacht dat ik zou sterven tijdens de bevalling). Ik zie hoe mijn ziel het lichaam verlaat, maar het gaat niet weg, maar wacht op de baby, een dochter en roep haar. De dochter sterft zonder geboren te zijn, en beide zielen haasten zich naar huis naar de WERELD van ZIELEN. We gaan heel snel weg en ik ben blij dat ik vrij ben, dat dit leven voorbij is en dat de boeien van mij zijn opgeheven. We komen aan in de wereld van Souls, en mijn geliefde ontmoet me en veegt de tranen weg. Hier is mijn mentor, die me ook omhelst en begroet met de woorden: “Alles is in orde, je bent al thuis, alles is in orde.”

Ik begrijp dat ik de taak niet aankon, dat ik in dit leven geen vreugde kon vinden, dat ik niet kon leren om mijn verlangens te uiten en in ieder geval van kinderen te houden. Ik huil bitter, nog steeds onder de indruk van deze incarnatie op aarde. Ze geven me rust en ik baad in golven van liefde en tederheid in een roze wolk die als een regenboog zwaait en me vernieuwt.

Lees ook:   Hoe herken je mensen uit vorige levens

Dit is wat ik begreep in de World of Souls (dit is het Huis waar zielen leven en van waar ze naar de aarde komen om hun ervaring in lichamelijke belichaming door te nemen en een bepaalde taak uit te voeren): de moskee en de islam hebben me geen kwaad gedaan. Ik ben opgegroeid in een huis waar mijn vader en moeder van me hielden, mijn man me niet beledigde en ik alle eigenschappen van de moslimreligie goed behandelde. Maar in die incarnatie had ik niet genoeg liefde en moed, en ik benijdde andere vrouwen uit Europa, en het was hun leven dat mij rijker leek, dan mijn ellendige. En om de een of andere reden verbond ik alles: de gebruiken van mijn land en onze religie.

En mijn ziel concludeerde dat mijn land, zijn gebruiken en religie mijn leven ellendig maakten. In feite was het op geen enkele manier verbonden. Het was gewoon dat er in dat leven in mij onderdrukte emoties en onbewuste verlangens waren, ontevredenheid met mijn analfabetisme en een verlangen om te communiceren en meer te weten. Bovendien zong ik prachtig toen ik een jong meisje was, maar toen ik trouwde stopte ik met zingen. En ik had een talent, maar niemand wist ervan en ontwikkelde het niet. De ziel verliet snel het lichaam, terwijl het vluchtte uit dit leven, in een poging dit materieel rijke, maar verarmde leven te vergeten. Een nieuwe kans op een gelukkig leven nadat ze zichzelf had ondergedompeld in een regressiesessie, besefte mijn heldin dat de islam en moskeeën niets te maken hadden met haar angsten en dat haar ziel zich alles zo herinnerde. En verraadde negatieve emoties in de vorm van angst en totale afwijzing bij een ontmoeting met moslima’s, een moskee en oosterse landen waar vrouwen moslimkleding dragen.

De ziel leek in dat leven een tandje bij te steken en viel toen in de val van haar geheugen, zoals emoties werden herinnerd, en het leven was verborgen achter zeven zegels. Ze leek de rugzak met ellende van zich af te hebben geworpen en besefte dit allemaal. Het was aangenaam dat ze de zielen van haar ouders herkende, die zowel in deze incarnatie als in haar incarnatie nu haar liefhebbende ouders waren. En de gedachte kwam bij haar op dat ze ook in dit leven helpen om valse ideeën te weerstaan. En hoe vreugdevol is het om te begrijpen dat alles wordt gerealiseerd in deze belichaming, die toen zelfs onmogelijk was om van te dromen! Toen ik aan het Instituut voor Reïncarnationalisme studeerde en naar vreemden en mijn eigen leven keek, realiseerde ik me dat we vaak eng naar problemen kijken en het voor de hand liggende niet zien. We dramatiseren de situatie en gebruiken niet veel kansen in het leven, omdat er niet genoeg bovenaanzicht is. In dit leven ben ik dapper en zelfverzekerd, sociaal en veelzijdig, maar zonder speciale talenten. In vorige levens zag ik mezelf als een vrouw en een man, een domme vrouw en een zeer slimme man, rijk en arm, rechtvaardig en een onbeleefde man drinkend, ballerina en zanger. En nog veel meer verschillende incarnaties met de grootste reeks verschillende kwaliteiten, waarvan er vele voor mij onaanvaardbaar zijn in dit leven. Nu begrijp ik dat de taken van de ziel altijd anders zijn, en de levensomstandigheden anders zijn, en de persoonlijkheidskenmerken zijn totaal anders.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button