web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERN

“Het is tijd om te overwegen de planeet wat zonnebrandcrème te geven”

“Het is tijd om te overwegen de planeet wat zonnebrandcrème te geven”, “Het is tijd om te overwegen de wolken aan te passen om de planeet af te koelen”, beide uitspraken zijn krantenkoppen op economist.com.

Laten we nu de titel van het wetenschappelijke rapport van Science Daily toevoegen:

“Superlijm voor de atmosfeer: hoe zwavelzuur de vorming van wolken verhoogt”.

Hoeveel vormen van giftige elementen worden er precies in ons luchtruim verspreid zonder dat er vrijwel geen milieueffectenrapportage of openbaarmaking plaatsvindt? Hoevelen hebben al de moed verzameld om het zelfs maar te willen weten? Hoeveel meer kunnen de levensondersteunende systemen van de planeet nog verdragen voordat ze volledig instorten? Hieronder vindt u de nieuwste aflevering van Global Alert News.

Ze zijn allemaal nodig in  de cruciale strijd om de bevolking bewust te maken  van wat gaat komen.  We moeten ervoor zorgen dat elke dag telt . Deel  geloofwaardige gegevens  uit een geloofwaardige bron, laat uw stem horen.

THE DIMMING,  onze meest uitgebreide documentaire over klimaattechniek, moet je bekijken :

https://www.geoengineeringwatch.org/category/breaking-news/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥