RH Negatief - Anunnaki - Geloof

Waarom onderzoeken ze rh negatieve bloedgroepen

door Kate Kaiser
rhesusnegativeanddnacorrelations.blogspot.com

Ik heb veel verschillende posts gezien op verschillende online forums met vragen als “Waarom zou de Illuminati (CIA) Rh negatief bloed bestuderen?” En “Waarom zou de overheid Rh negatieve mensen volgen?”Ik heb dezelfde vragen gesteld. Als een jonge tiener begon ik te voelen dat ik nauwlettend in de gaten werd gehouden. Een keten van gebeurtenissen in mijn leven leidde me tot onderzoek naar de mogelijke reden waarom ik me zo voelde. Ik geloof dat veel andere Rh-negatieve mensen precies hetzelfde hebben gemerkt in hun eigen leven. Niet alle negatieve Rh-personen zullen opvallende indringers in hun leven opmerken, omdat niet alle Rh-negatieve mensen het doelwit zijn. Intelligentiebureaus zijn geïnteresseerd in een bepaalde drager van Rh-negatief bloed. Ze zijn op zoek naar mensen die het RhD-gen volledig hebben verwijderd. Bijna alle blanken met Rh-negatief bloed hebben een totale deletie van het RhD-gen. Het komt uiterst zelden voor dat Afrikanen en Aziaten een volledige verwijdering van het RhD-gen hebben. Afrikaanse en Aziatische mensen met Rh-negatief bloed hebben meestal altijd een RhD-gen, maar het is gewoon inactief. Als ze een verwijderd RhD-gen hebben, wordt dit veroorzaakt door recente vermenging met het Kaukasische ras.

De inlichtingendiensten geven ook de voorkeur aan Rh-negatieve mensen die het CCR5 Delta 32-gen bezitten, hoewel dit niet verplicht is. Het CCR5 delta 32-gen is een gemuteerde vorm van het CCR5-gen. De mutatie wordt veroorzaakt door een deletie van 32 basenparen die normaal worden gevonden op het CCR5-gen. Dit gen is alleen te vinden in Europese, West-Aziatische en Noord-Afrikaanse populaties. Het CCR5 delta 32-gen is ontstaan ​​in het Kaukasische ras en is alleen te vinden in West-Aziatische en Noord-Afrikaanse populaties als gevolg van vermenging, en het is niet gevonden in de Sub-Sahara-Afrikaanse bevolking. Dit gen zorgt ervoor dat mensen resistent zijn tegen het hiv-virus en andere ziektes die het CCR5-eiwit nodig hebben om cellen binnen te dringen om een ​​infectie te veroorzaken.

Deze zeldzame verwijderde genen zijn ontstaan ​​in het Kaukasische ras en het hebben van deze genen kan ervoor zorgen dat je een gericht individu bent. Je kunt een grote verscheidenheid aan indringers in je leven ervaren, deze intrusies kunnen variëren van eenvoudig medische dossiers bijhouden tot mysterieuze paranormale ervaringen. Ik ga alles wat ik weet over waarom Rh negatieve mensen worden gecontroleerd, delen. Ik sta op het punt veel controversiële informatie te delen, alsjeblieft niet terugdeinzen, want deze informatie zou geclassificeerd worden als complottheorieën door het reguliere publiek. Dit artikel gaat duiken in een heleboel informatie die ooit geheim was. Ik deel alleen wat ik heb onderzocht en waarheidsgetrouw heb gevonden. Onderzoek alstublieft alles wat u in dit artikel leest, zodat u zelf kunt beslissen wat wel of niet feitelijk is.

“In oorlog is waarheid de eerste causaliteit” – Aeschylus

Ik kwam een ​​zeer interessante klokkenluider onder de naam James Casbolt tegen. Hij beweert een voormalige MI-6-agent te zijn geweest die in de jaren zestig in Londen, Engeland, in drugshandelactiviteiten ‘Black ops’ had gewerkt. Hij heeft zich uitgesproken over zwarte operaties waarbij Rh negatieve mensen worden geworven en bestudeerd. James werd geboren in Project Mannequin, een programma voor mind control en genetische manipulatie van het National Security Agency (NSA) in het Verenigd Koninkrijk. De NSA is een Amerikaanse organisatie die projecten uitvoert in en buiten de Verenigde Staten. James verklaarde dat hij was gekozen voor project Mannequin, een Brits MKUltra-subproject, vanwege zijn betrokkenheid bij de Illuminati-inlichtingengemeenschap, en omdat hij over zeldzame Keltische genetica beschikt, hebben hij en zijn familie Rh-negatief bloed.

James Casbolt heeft gemeld dat de NSA Keltische Rh-negatieve mensen rekruteert omdat ze geloven dat mensen met deze genetica aanleg hebben om paranormale ervaringen en paranormale vermogens te hebben, zoals telepathie, voorkennis en helderziendheid. Gedurende vele generaties beoefende het oude Keltische volk paranormale en magische rituelen voor hun heidense religie van Druidry. De NSA en andere topintelligentieagentschappen geloven dat paranormale vermogens deel uitmaken van de genetische herinneringen aan de Rh-negatieve bloedlijnen. Zelfs als een Rh-negatieve persoon geen PSI-vaardigheden heeft beoefend, kunnen ze eenvoudig worden getraind om dit te doen.

Onderzoekers vermoedden eerst genetische herinneringen toen ze de migratie van monarchvlinders begonnen te bestuderen. Vanaf september en oktober trekken miljoenen monarchvlinders vanuit het zuiden van Canada en de Verenigde Staten naar overwinteringslocaties in centraal Mexico, waar ze in november aankomen. De vlinders beginnen de terugreis in maart en komen in juli aan. De levensduur van een individuele vlinder is te kort om de hele rondreis te voltooien. Vrouwelijke monarchen leggen eieren tijdens de migratie en het duurt minimaal 3 generaties vlinders om te migreren van Canada naar Mexico, en het duurt niet minder dan 5 generaties om te migreren van Mexico naar Canada. De migratie van de monarchvlinder verbijsterde wetenschappers vele jaren omdat de vlinders weten waar ze heen moeten zonder ooit de reis te maken. Het maakt niet uit wanneer of waar de monarchvlinder rijpt, hij kent de migratieroute. Onderzoekers hebben de hypothese geopperd dat de migratie genetisch binnen de vlinder is geprogrammeerd. Dit fenomeen is nagesynchroniseerd als “genetisch geheugen”. Onderzoekers hebben zich ook afgevraagd of mensen genetische herinneringen hebben en of verschillende etnische groepen hun eigen unieke genetische herinneringen hebben. Wetenschappelijk onderzoek moet hebben geconcludeerd dat mensen genetische herinneringen hebben omdat Rh-negatieve mensen door tal van geheime diensten zijn gebruikt in een groot aantal verschillende ingedeelde projecten vanwege hun paranormale genetische herinneringen. Onderzoekers hebben zich ook afgevraagd of mensen genetische herinneringen hebben en of verschillende etnische groepen hun eigen unieke genetische herinneringen hebben. Wetenschappelijk onderzoek moet hebben geconcludeerd dat mensen genetische herinneringen hebben omdat Rh-negatieve mensen door tal van geheime diensten zijn gebruikt in een groot aantal verschillende ingedeelde projecten vanwege hun paranormale genetische herinneringen. Onderzoekers hebben zich ook afgevraagd of mensen genetische herinneringen hebben en of verschillende etnische groepen hun eigen unieke genetische herinneringen hebben. Wetenschappelijk onderzoek moet hebben geconcludeerd dat mensen genetische herinneringen hebben omdat Rh-negatieve mensen door tal van geheime diensten zijn gebruikt in een groot aantal verschillende ingedeelde projecten vanwege hun paranormale genetische herinneringen.

In 1979 kwamen de inlichtingenbronnen van de Verenigde Staten erachter dat de Sovjetunie jaarlijks 60 miljoen roebel spendeerde aan paranormaal onderzoek. In reactie op de geruchten dat de Sovjetunie gunstige resultaten had, begonnen U S. inlichtingendiensten hun eigen onderzoeksprogramma’s te financieren. Het Amerikaanse leger was zeer geïnteresseerd in paranormale vermogens en het potentiële gebruik van dergelijke vermogens in militaire en huishoudelijke toepassingen. In 1979 op Fort Meade, Maryland, werd een Amerikaanse legereenheid, later bekend als het “Stargate Project”, door het Defense Intelligence Agency opgericht om het ambacht van paranormale krachten aan te scherpen en toe te passen voor militair gebruik. Een van de belangrijkste doelen van Project Stargate was om een ​​ras van super soldaten te creëren die krachtige paranormale vermogens zouden hebben, zoals het vermogen om onzichtbaar te worden naar believen, door muren en “remote view” te lopen;

De mannen die in deze legereenheid dienden, waren zeer gedecoreerde militaire functionarissen en zij namen project Stargate zeer serieus. Generaal-majoor Albert Stubblebine was een belangrijke voorstander van project Stargate en paranormale oorlogsvoering van 1979 tot 1984. Hij startte ‘Project Jedi’ op in project Stargate, dat hij van 1981 tot 1984 opdroeg om een ​​psychische super-soldaat te stichten. Stubblebine werd gedwongen om “vervroegde uittreding” uit het leger te nemen in 1984, na een of andere controverse die betrekking had op schendingen vanwege niet-afgehaalde burgers die in beperkte gebieden werken die geclassificeerde informatie verwerkten. Dit is de officiële reden achter zijn vervroegde uittreding, maar ik geloof dat er meer is omdat Stubblebine een hoge militaire functionaris was. Hij was een belangrijke leider in de invasie van Grenada in 1983 en was, volgens een artikel uit 1983 gepubliceerd door de Daily Mail “in het hart van de Amerikaanse militaire machine”. In 1990 werd Stubblebine opgenomen in de militaire Hall of Fame. Deze man nam duidelijk zijn militaire dienst serieus. Dus het is duidelijk dat het leger en de regering paranormale vermogens serieus namen.

Ik geloof dat majoor-generaal Albert Military decoraties voor zichzelf spreken.
1e rij: Army Distinguished Service Medal, Legion of Merit.
2e rij: Bronze Star-medaille, verdienstelijke servicemedaille, luchtmedaille.
3e rij: Army Commendation Medal, Army Occupation Medal, National Defense Service Medal.
4th Row: Vietnam Service Medal, Vietnam Armed Forces Honour Medal 1st Class, Vietnam Campaign Medal.
5e rij: Vietnam Gallantry Cross Unit Award, Citaat van de Civil Actions Unit in Vietnam.
Project Stargate liep 16 jaar onder het Defense Intelligence Agency, totdat in 1995 de FY Defense Appropriations-wet regelde dat het programma moest worden overgedragen aan de CIA. De CIA kreeg de opdracht om het programma te herzien. In 1995 contracteerde de CIA de Amerikaanse Institutes for Research (AIR) om project Stargate te evalueren. Hun eindrapport werd vrijgegeven aan het publiek, 28 november 1995. De laatste aanbeveling van AIR was om de Stargate-inspanning te beëindigen. De CIA concludeerde dat er geen zaak was die paranormale gaven hielp bij het leiden van inlichtingenoperaties. Dit is duidelijk een flagrante leugen.

Het leger heeft op geen enkele manier miljoenen dollars uitgegeven en hun topmannen werken al tientallen jaren aan een project dat niet de verwachte resultaten opleverde. Ik geloof dat de CIA vanwege de talloze inbreuken op de beveiliging van het project onder de Defense Intelligence Agency besloot het project over te nemen om het in volledige geheimhouding voort te zetten. Wat is een betere manier om het grote publiek te verjagen dan om de projecten die als geheime documenten worden vrijgegeven vrij te geven en het hele project in diskrediet te brengen. De CIA zorgde ervoor dat het publiek woedend werd, omdat ze verklaarden dat het Amerikaanse leger 20 miljoen dollar belastinggeld had uitgegeven aan een vergeefse poging om iets zo belachelijk als psychische krachten te militariseren. De CIA heeft via het Freedom of Information Act-systeem 12.000 bestanden vrijgegeven van in totaal 89.000 pagina’s materiaal, waarin werd verklaard dat dit zo was al het onderzoek dat ooit is uitgevoerd binnen het project Stargate. Ik betwijfel of dit materiaal overal in de buurt van al het onderzoek is opgenomen. De CIA nam hoogstwaarschijnlijk het meest veelbelovende onderzoek voor zichzelf in beslag om het programma onder de grond te nemen.

Ik heb het project Stargate besproken om je een goed begrip te geven dat de beste inlichtingendiensten en militairen van de wereld weten dat PSI-vaardigheden echt zijn! Ze probeerden deze vaardigheden meer dan 40 jaar geleden te militariseren. Vanaf nu hebben ze de militarisering van PSI-vaardigheden geperfectioneerd en gebruiken ze al geruime tijd deze vaardigheden. Door rigoureuze studie hebben ze geleerd dat Rh-negatieve mensen vatbaar zijn voor PSI-vaardigheden en meer kans hebben op paranormale ervaringen. Dit is een van de redenen waarom inlichtingendiensten negatieve negatieve mensen monitoren en recruteren.

Een ander programma waar inlichtingendiensten negatieve neuzen voor recruteren, is Project MKUltra, een mind control-programma. De mensen die dit programma leiden, zijn van mening dat Rh-negatieve mensen de voornaamste kandidaten zijn voor op trauma’s gebaseerde mind-controle vanwege hun genetische herinneringen. Zou dit de reden kunnen zijn waarom alle belangrijke politieke figuren deze bloedgroep hebben? Er wordt al geruime tijd beweerd dat de presidenten en premiers van westerse landen slechts marionetten zijn voor een schaduwregering. Heeft de schaduwregering ervoor gekozen om mensen met Rh-negatief bloed in machtsposities te plaatsen omdat ze gemakkelijk te controleren zijn?

James Casbolt werd gebruikt als slaaf voor geestcontrole, net als Cathy O’Brien. Cathy is ook van Keltische afkomst en maakte deel uit van het American Run-mind control-programma genaamd Project Monarch. Project Monarch was nog een ander deelproject van de belangrijkste Project MKUltra van de CIA. Je kunt meer te weten komen over Project Monarch en Project Mannequin door het boek “Trance Formation of America” ​​van Cathy O’Brien te lezen en het boek “Agent Buried Alive” van James Casbolt. Ik vind het fascinerend dat twee geestbeheersingsslachtoffers uit verschillende landen in hun boeken hebben onthuld dat inlichtingendiensten op zoek zijn naar Rh-negatieve mensen van Keltische afkomst voor mind control- en genetische manipulatieprogramma’s. Intelligentiebureaus zijn erg geïnteresseerd in de genetica van Keltische Rh-negatieve mensen omdat zij geloven dat deze mensen directe afstammelingen zijn van de verloren stam van Dan. Het Amerikaanse mind control-programma Monarch is vernoemd naar de monarchvlinder. Ik vind de naam van deze operatie van bijzonder belang omdat de wetenschappelijke naam voor de monarchvlinder Danaus Plexippus is, en het was vernoemd naar Danaus een grote, achterkleinzoon van Zeus en de sterfelijke vrouw Lo. Egyptische historische verslagen vermelden mannen met de naam Cadmus en Danaus die met hun volgelingen Egypte ontvluchten. Ze zouden zich in Griekse landen vestigen. Danaus was van de stam Dan. Hij en zijn volk vielen de Griekse stad Argos binnen, Danaus werd de bacame die de koning van de stad regeerde. Diordorus de Griekse historicus schreef dat Israëlieten zich inderdaad vestigden in de stadstaten Argos, Athene en Colchis. Dus het lijkt erop dat Project Monarch symbolisch is vernoemd naar de stam van Dan en hun genetische herinneringen.

Wat ook van belang is, is dat Danaë, de betovergrootvader van Danaus, een zoon had met Zeus die bekend staat als Perseus. Perseus staat bekend als de legendarische oprichter van Mycenae en van de Danaans (stam van Dan). Perseus is de overgrootvader van Hercules. Het is een bekend feit dat de vader van Hercules Zeus is. Waarom zou Zeus de God voortdurend paren en kinderen binnen dezelfde familie baren? Zou dat geen incest zijn? Zou het Zeus-personage dat meerdere keren voorkomt in deze stamboom, verschillende mensen kunnen zijn uit hetzelfde ras van “God’s”?

Misschien vertegenwoordigt deze stamboom niet een lange lijn van inteelt met dezelfde individuele “God”, maar het vertelt ons over meerdere goddelijke individuen uit hetzelfde zeer geavanceerde ras gekoppeld aan vroege mensen die een hybride ras vormen. De Griekse mythologie lijkt hetzelfde verhaal te vertellen als de vroege bijbeltekst. Zouden Zeus en de andere Griekse goden kunnen zijn wat de Bijbel “Nephilim” noemde?

James Casbolt heeft onthuld dat de Rh-negatieve stam van Dan een sterkere band heeft met de ‘Nephilim’ van de bijbel dan Rh-positieve mensen. De Bijbel zegt in Genesis 6: 4: “De Nephilim waren op de aarde in die dagen, en ook daarna, toen de zonen van God kwamen tot de dochters van de mens en zij kinderen aan hen baarden. Dat waren de machtige mannen, die van oudsher mannen van naam waren. “Religieuze mensen geloven dat de Nephilim hybride kinderen waren van gevallen engelen en menselijke vrouwen. Terwijl niet-religieuze mensen geloven dat de schrijvers van de Bijbel een vroege inval beschreven van oude buitenaardse astronauten, die met menselijke vrouwen fokten en een hybride ras creëerden.

Laten we eens kijken naar wat de Bijbel te zeggen heeft over deze volksstam. De stam is vernoemd naar hun voorouder Dan, die de 5e zoon van Jacob was. Jacob werd door God omgedoopt tot Israël en was de vader van de 12 stammen van Israël. De stam Dan wordt weggelaten uit de 12 stammen van de zonen van Israël, met betrekking tot de 144.000 verzegelde Israëlieten. In plaats van Dan verschijnt de stam Jozef twee keer, vertegenwoordigd door Manasse. Dit getuigt van de onwaardigheid van Dan. Dan betekent ‘oordelen, regeren’. Wat een toeval dat de Britse monarchie en de westerse leiders Rh-negatief zijn. Dan wordt beschreven als een slang, die door velen wordt geïnterpreteerd als een verbinding tussen Dan en Satan. Genesis 49:17 “Laat Dan een slang zijn aan de kant van de weg, een gehoornde adder aan het pad, Die de paardenhak bijt, zodat de ruiter achteruit valt.” Vroegchristelijke schrijvers, zoals Hippolytus, geloofde dat de stam van Dan aanleiding zal geven tot de Antichrist. Bijbelprofetieën lijken hints en duistere waarschuwingen over deze stam te geven. De profetieën impliceren dat de stam Dan vermengd is met gevallen engelen en in de eindtijd een kwaadwillende rol zal spelen.

Zelfs als dit voor jou totaal onzin lijkt, moeten we er rekening mee houden dat topintelligentie-instanties van de wereld geloven dat de Nephilim heel ernstig bestond. Deze mensen geloven echt dat overblijfselen van het Nephilim-ras te vinden zijn in de Rh-negatieve menselijke populatie. Ik wilde weten of er een definitief bewijs was dat de stam van Dan eigenlijk Rh-negatief bloed had, en ik hoorde van de Ethiopische Joden die bekend staan ​​als Beta Israël en die directe afkomst claimen van de stam van Dan. Hun claims worden ondersteund door de voormalige Shepardic Cheif Rabbi Ovadia Yosef. Toen de tempel van Salomo door de Babyloniërs werd vernietigd in 586 v.Chr., Migreerde de stam van Dan uit Jeruzalem in het koninkrijk Kush, dat nu het hedendaagse Ethiopië en Soedan is. Rh negatief bloed wordt gevonden bij de Ethiopiërs met een frequentie van 8%. Dit is een aanzienlijk hoger percentage dan de algemene Afrikaanse bevolking. Afrikanen hebben meestal slechts een 1-3% frequentie van Rh-negatief bloed. Ethiopië’s hogere frequentie van Rh-negatief bloed lijkt de beweringen van inlichtingendiensten te ondersteunen dat de stam van Dan Rh-negatief bloed bezit.

Volgens James Casbolt heeft de NSA een plan geïmplementeerd om de afstammelingen van de Nephilim of de verloren “stam van Dan” op te sporen. Blijkbaar noemden ze deze operatie “Project Oaktree”. Dit lijkt geen vergezocht project voor de NSA, omdat het volgen en monitoren van grote groepen mensen dit is wat dit bureau doet.

De NSA heeft gegevens van alle Amerikaanse burgers. De NSA verzamelt ook informatie over iedereen die van belang kan zijn voor een van de meer dan 50.000 NSA-agenten. Deze agenten zijn gemachtigd door een uitvoeringsbevel om iedereen te bespioneren die zij interesseren. De NSA heeft een permanent netwerk voor surveillance van terroristische antiterroristen in de plaats. Dit surveillancenetwerk is volledig vermomd en verborgen voor het grote publiek. Het volgen van individuen in de VS wordt eenvoudig en kosteneffectief geïmplementeerd met het elektronische surveillancenetwerk van de NSA. Dit netwerk bestrijkt de hele VS en andere delen van de wereld, omvat tienduizenden persoonlijke NSA’s en volgt tegelijkertijd miljoenen mensen op. NSA-personeel heeft quasi-publieke functies in onze gemeenschappen en beheert coverbedrijven die de inlichtingengemeenschap van belangstellenden kunnen informeren. NSA-personeel in de gemeenschap neigt ertoe om beroepen van maatschappelijk werkers, advocaten en bedrijfseigenaars als coveridentiteiten te gebruiken. Dus als je een negatieve persoon bent met Rh en vreemde ervaringen hebt gehad met overheidsfunctionarissen, dan heb je misschien heel goed te maken gehad met een undercover intelligence-agent.

Veel van de tijd dat Rh-negatieve mensen meer waard zijn voor inlichtingendiensten zijn dood dan levend. Iedereen weet hoe waardevol O negatief bloed is. Als je dit bloed hebt, word je voortdurend lastiggevallen om het te doneren. Velen van ons doneren op regelmatige basis omdat we schuldig zijn aan het geloof dat we op een dag misschien ongelukkig genoeg zijn om het te hebben en het niet te hebben. Dit simpele feit is er één waar alle Rh-negatieve mensen mee leven. Hoewel veel van ons regelmatig bloed geven, is de bloedtoevoer naar Rh-negatief bloed in een constante staat van schaarste. Velen van ons beseffen dat we niet zwaar op de bloedbanken kunnen vertrouwen, dus we sluiten ons aan bij de noodhormonen voor negatieve bloedregistratie als voorzorgsmaatregel. Het register stelt ons in staat om in ons gebied een Rh-negatieve persoon op te roepen om bloed te geven in geval van een noodsituatie. Wat veroorzaakt het constante tekort aan bloed wanneer Rh-negatieve mensen de enigen zijn die dit bloed nodig hebben? Alle andere mensen kunnen O-positief bloed gebruiken en mensen met O-positief bloed maken ten minste 40% van de totale bevolking uit. Het zou me niet verbazen als O negatief bloed in onderzoekslaboratoria terecht zou komen. Net zoals het me niet in het minst verbaasde toen het aankwam dat Planned Parenthood-functionarissen betrapt werden op het verkopen van geaborteerde foetussen aan onderzoekslaboratoria. Het zou dus niet moeten verbazen dat negatieve Rh-mensen meer waard zijn dan levend. Rh-negatieve menselijke weefsels en organen zijn meer dan waarschijnlijk een grote vraag als het gaat om de verkoop van orgelcellen op de zwarte markt. Ze nemen aan dat Rh-factor geen enkele betekenis heeft als het gaat om orgaantransplantatie omdat het Rh-antigeen alleen aanwezig is op het oppervlak van de rode bloedcellen en niet op de parenchymcellen van het transplantaat. Ze geven wel toe dat Rh incompatibiliteit kan leiden tot problemen als gevolg van het lymfocytesyndroom van de passagier. De waarheid is dat er niet veel studies zijn uitgevoerd naar de effecten van Rh incompatibele transplantatie omdat ze zoveel vertrouwen hebben gesteld in hun veronderstelling dat het niet veel effect op de procedure heeft. De uitgevoerde onderzoeken zijn in tegenspraak met deze veronderstelling. Eén publicatie met zes Rh-negatieve orgaanontvangers die Rh-incompatibele transplantaties rapporteerden; 3 van de 6 patiënten stierven aan infectieuze complicaties of acute graft versus host-ziekte. Van de 3 patiënten die het overleefden, twee hadden hemolyse en waren voor een langere periode afhankelijk van de transfusie. De derde patiënt bleef transfusieafhankelijk 15 maanden na transplantatie, deze patiënt ontwikkelde naast het D allo-antilichaam een ​​autoantilichaam. Ik vond een andere publicatie die 29 Rh-negatieve mensen volgde die Rh-positieve organen ontvingen, 8 van de 29 mensen stierven 2 maanden na de transplantatiechirurgie.

Deze publicaties kunnen alleen over een kleine groep mensen rapporteren, maar het is duidelijk dat het hebben van een Rh-incompatibele transplantatie ernstige complicaties en mogelijk zelfs de dood tot gevolg kan hebben. De mogelijkheid van overlijden zou ertoe leiden dat mensen die Rh-negatief zijn, koste wat kost Rh-compatibele transplantaties willen hebben. Ik stel me voor dat deze mensen het niet erg vinden om extra geld te betalen om zo dicht mogelijk bij een perfecte match te komen. De meeste mensen zijn geregistreerde donoren. Zelfs als je geen donor bent, hebben zorgverleners na dood geen schande om je rouwende geliefden te vragen om op de stippellijn te tekenen om je organen te doneren. Het zou heel interessant zijn om te zien waar alle geschonken organen naartoe gaan, ik wed dat velen van hen buiten het land worden gesmokkeld om over de hele wereld voor groot geld te worden verkocht.

Mensen die Rh-negatief bloed hebben, met name O-negatief bloed, worden zeer gewaardeerd voor hun genetische materiaal in de medische gemeenschap. Onderzoek dat wordt uitgevoerd op Rh-negatief bloed is verantwoordelijk voor revolutionaire medische doorbraken. De reguliere media beginnen pas te rapporteren over het wetenschappelijk onderzoek dat wordt uitgevoerd op Rh-negatief bloed. Het Advanced Cell Technology Center in Massachusetts, VS en de University of Illinois hebben gemeld dat ze momenteel stamcellen uit menselijke embryo’s van 2 weken oud extraheren om O negatief bloed te maken. Deze embryo’s worden “vernietigd” na het experiment. Dus om O negatief bloed te maken, doden ze wat een levend ademend persoon zou kunnen zijn. Ze zijn bereid toe te geven aan het oogsten van menselijke embryo’s en ze te laten groeien om er een kleine hoeveelheid stamcellen uit te halen. Dr. Robert Lanza,

Ik vind dit soort medisch onderzoek moreel onethisch. Dr. Lanza heeft niet onthuld hoe hij de Rh negatieve menselijke embryo’s verkrijgt. Ik vind het ook erg verontrustend dat het menselijk leven is begonnen om eruit te worden geduwd. Als de heersende stroming bereid is toe te geven aan het gebruik van menselijke embryo’s en foetussen voor wetenschappelijk onderzoek, is het eng om na te denken over de verdorvenheid die optreedt bij geclassificeerde onderzoeksprogramma’s. Als multibiljonairs of hun geliefden geconfronteerd worden met een slopende ziekte of de dood, zullen ze hun geld en macht kunnen en mogen gebruiken om te doen wat nodig is om zichzelf te genezen of hun leven te verlengen, zelfs als wat ze doen kan worden beschouwd als misdaden tegen de menselijkheid . De rijkste mensen van de wereld zijn op zoek naar de levenselixer! Ze jagen onsterfelijkheid na en als dat betekent dat ze topgeheime onderzoekslaboratoria moeten financieren en mensen moeten ontvoeren en doden om voor altijd te kunnen leven, dan zullen ze dat ook doen. Er zijn veel ooggetuigenverslagen van dergelijke onderzoekslaboratoria. Veel mensen moeten zien om te geloven, maar sommige dingen waar je nooit naar moet kijken!

Lees ook:   Rh negative Holy sons of God green eyes reddish hair

Er zijn agenten die onder ons wonen en rapporteren aan inlichtingendiensten. Deze agenten werken meestal met overheidsbanen die een of andere vorm van autoriteit hebben over het grote publiek. Als je een negatieve Rh-persoon bent en het lijkt erop dat hoe hard je ook probeert, het lijkt altijd alsof je geen hoofd kunt krijgen in het leven, het kan zijn dat je tegen mensen werkt. Laten we zeggen dat je er niet bent en dat je hulp van de overheid moet zoeken, maar je wordt herhaaldelijk afgewezen. Dit kan een truc zijn van een inlichtingenbureau om te proberen je zelfmoord te laten plegen. Laten we zeggen dat je depressief bent omdat je leven is gesaboteerd, en hoe hard je ook probeert hulp te krijgen via diensten voor geestelijke gezondheidszorg, je krijgt nergens een kans om zelfmoord te plegen. Dit zijn maar een paar algemene manieren waarop inlichtingendiensten zich richten op Rh-negatieve mensen.

De NSA zou de stam Dan met relatief gemak kunnen volgen en volgen, omdat ze weten dat de stam van Dan een duidelijke genetische marker heeft, wat de Rh negatieve bloedfactor is. Mensen in westerse landen hebben verplichte bloedtests wanneer een nieuw kind wordt gemaakt. De bloedgroep van het kind wordt vastgelegd in een permanent medisch dossier. Deze medische dossiers worden bewaard in een elektronische database van de overheid. Wanneer u een eerstehulpafdeling bezoekt in een door de overheid gerund ziekenhuis of uw eigen huisarts, wordt uw medische geschiedenis geregistreerd in een elektronische database onder uw gezondheidskaartnummer. Het zou dus heel gemakkelijk voor de NSA zijn om alle Rh-negatieve individuen te vinden en te volgen door toegang te krijgen tot deze elektronische database.

Ik denk dat als we in het verleden kijken naar bloedonderzoek, we beter zullen begrijpen wat er vandaag gebeurt. De Rh-factor werd in 1940 ontdekt met de hulp van een reeks wetenschappers, maar de wetenschapper die het meest prominent was in bloedonderzoek was Karl Landsteiner. Landsteiner ontdekte als eerste de 3 belangrijkste bloedgroepen, A, B en O. Landsteiner begon in 1922 te werken voor het Rockefeller-instituut.

De Rockefeller’s zijn een van de 13 Illuminati-families; ze zijn al meer dan 160 jaar betrokken bij de financiering van controversieel medisch onderzoek. John D. Rockefeller, Sr. richtte het Rockefeller Institute for Medical Research op in 1901 in New York, VS. Tijdens zijn leven heeft hij alleen al $ 530.853.630 aan medisch onderzoek geschonken. Dit is alleen het bedrag dat kan worden getraceerd. We zullen waarschijnlijk nooit de ware omvang van zijn uitgaven aan medisch onderzoek kennen.

John D. Rockefeller Sr.
De Rockefeller-stichting kende tussen 1926 en 1929 $ 576.000 toe aan het beruchte Kaiser Wilhelm Institute; dit was een belachelijke hoeveelheid geld voor die tijd! De Rockefeller-stichting hielp het eugenetica-programma van de nazi’s financieren, en financierde zelfs het programma Josef Mengele – ‘De engel van de dood’ – werkte voordat hij naar Auschwitz ging. Het Kaiser Wilhelm Instituut voor Antropologie en Eugenics in Berlijn kreeg 9 duizend dollar over een periode van 3 jaar in 1932 door de Rockefeller Foundation om specifiek tweelingen te onderzoeken. We hebben allemaal gehoord van de gruwelverhalen rond tweeledig experimenteren binnen het naziregime. Josef Megele voerde dubbele tot dubbele bloedtransfusies. Ik vind dit interessant omdat het laat zien dat de elite van die tijd erg geïnteresseerd was in bloed. In die tijd was het een populaire overtuiging dat menselijke kwaliteiten en omstandigheden zoals talent en armoede door het bloed werden doorgegeven. Stel je voor wat mensen met deze overtuigingen zouden hebben gedacht toen ze de zeldzame Rh-negatieve bloedfactor ontdekten, en dat het witte Europese ras deze factor vaker heeft dan de rest van de menselijke bevolking! Ik stel me voor dat ze wilden weten waarom dit bloed zo zeldzaam was en of deze mensen speciale of zeldzame eigenschappen bezaten.

We zullen waarschijnlijk nooit weten wat de conclusie van het onderzoek is. De meeste tweelingen leden verschrikkelijk pijnlijke medische experimenten en werden weggedaan met een naald naar het hart of een kogel naar de achterkant van het hoofd. Hun orgels zouden dan worden verzameld en verzonden aan het Kaiser Wilhelm Institute, samen met de rapporten van alle gruwelijke medische experimenten die werden uitgevoerd, zodat de Rockefeller Foundation in Amerika op de hoogte was van de nieuwste bevindingen.

Er wordt gezegd dat Josef Mengele de kunst van het beheersen van de geest vervolmaakte in Auschwitz. Hij werd verondersteld in het geheim gerekruteerd te zijn door de CIA kort voordat WW2 ten einde kwam om te werken als hoofd programmeur van hun mind control-operatie. Hij nam het alias van “Dr. Groen”. Veel van de gerekruteerde artsen van nazi-Duitsland namen namen op die eindigden met kleuren zoals; Dokter Wit, Zwart en Blauw. Al deze artsen werkten aan het perfectioneren van mind control-programmering en werden getraind door Josef Mengele. Veel Mengeles geestbeheersingsslachtoffers in Israël en andere delen van de wereld noemen hem nog liefdevol “Papa”.

De mainstream media zouden je willen laten geloven dat hij met al zijn wetenschappelijk onderzoek naar Zuid-Amerika is ontsnapt, waar hij zijn onderduikleven heeft geleefd, totdat hij in 1979 voor de kust van Brazilië verdronk. Het lijdt geen twijfel dat hij in Zuid-Amerika was. Je hoeft niet verder te kijken dan Cândido Godói, een Duitse nederzetting in Zuid-Brazilië om de aanwezigheid van Mengeles te vinden. Dit is een gemeente die beroemd is vanwege het hoge aantal tweelingen dat daar wordt geboren. Het tarief van tweelinggeboorten in dit gebied is 10%, beduidend hoger dan de minder dan 1% frequentie van geheel Brazilië. Vanaf 1963 bezocht Josef Mengele de vrouwen van de nederzetting tijdens hun zwangerschappen onder de naam “Rudulf Weiss”, hij woonde ook dieren bij. Hij beweerde de lokale bevolking dat hij vee kon laten tweelinggeboorten. Deze claims verbazen de lokale bevolking omdat mensen op dat moment niet wisten dat zoiets mogelijk was. Mengele kwam pas in 1963 in deze gemeenschap aan en bracht daar slechts een paar korte jaren door. Het is heel goed mogelijk dat de talloze ooggetuigenverslagen die hem over de hele wereld plaatsen om de handel in traumagerichte controle uit te oefenen waarheidsgetrouw zijn.

Afbeelding 1: Dit is een foto uit een jaarboek gepubliceerd in 1949 door het Saint Michel Archangel Hospital in Quebec City, Canada. De man uiterst links wordt verondersteld Josef Mengele te zijn. Ik moet zeggen dat deze man een treffende gelijkenis vertoont met Mengele.

Foto’s 2, 3 en 4: Ik heb deze foto’s toegevoegd, zodat je een bekende zijprofielfoto van Josef Mengele kunt vergelijken met de bovenstaande foto uit het jaarboek. Houd er rekening mee dat foto’s 2, 3 en 4 10 jaar ouder zijn dan de jaarboekfoto
Sinds de jaren 1960 is het screeningproces voor Rh negatief bloed volledig ontwikkeld. In westerse landen worden alle zwangere vrouwen getest op Rh-negatief bloed. Als blijkt dat ze Rh-negatief bloed hebben, wordt er verder onderzocht of de baby die wordt gedragen Rh-negatief is. Als de foetus Rh-positief is, produceert het lichaam van de moeder Rh-antilichamen na blootstelling aan de Rh-positieve rode bloedcellen van de baby. Als de moeder deze antilichamen niet heeft aangemaakt, is de baby Rh-negatief. Elk kind dat wordt geboren, heeft een bloedgroeptest toegediend gekregen. Elk geboren Rh-negatief kind wordt medisch geregistreerd. Dus het lijkt erop dat Rh negatieve mensen nauwlettend zijn gevolgd sinds de jaren 1960. De elite van de wereld lijkt te denken aan negatieve Rh-mensen als niet meer dan laboratoriumratten, perfecte kandidaten voor op trauma gebaseerde mind control en andere geheime experimentele programma’s. Rh negatieve mensen worden gebruikt als slaven omdat ze gemakkelijk mentaal te breken zijn en ze beschikken over zeldzaam DNA waar veel onderzoeken in geïnteresseerd zijn.

Tegenwoordig kunnen we talloze reguliere onderzoekers vinden die onderzoek doen naar Rhesus-negatief bloed, maar de meeste van deze onderzoeken zijn al verschillende jaren onder embargo gekomen bij het grote publiek. Alleen de onderzoekers en de mensen die het onderzoek financieren, hebben vrij toegang tot deze informatie. Het lijkt er dus op dat het grote publiek altijd achter zal blijven als het gaat om de nieuwste medische informatie en wetende wat de implicaties van dit onderzoek voor de mensheid zullen hebben.

Het verontrustende medische onderzoek dat aan het begin van de 19e eeuw werd uitgevoerd, wordt nu gemakkelijk toegankelijk voor het grote publiek. We moeten terugkijken op wat de elite bijna een eeuw geleden heimelijk deed, en beseffen dat ze hun onethisch onderzoek hebben voortgezet en dat ze het op een veel grotere schaal doen dan ooit tevoren. De gruwelijke medische experimenten die door de elite worden gefinancierd, worden over de hele wereld uitgevoerd terwijl ik dit artikel schrijf. We moeten niet vergeten dat de artsen en medische onderzoekers van nazi-Duitsland de financiering ontvingen om hun beestachtige experimenten uit te voeren van rijke Amerikaanse stichtingen zoals de Rockefeller-stichting. De verdediging van veel van de artsen tijdens de Processen van Neurenberg was dat ze alleen deden wat de Amerikaanse instituten hen financierden om te doen. Veel van deze artsen werden ter dood veroordeeld, terwijl hun Amerikaanse tegenhangers, zoals John D. Rockefeller Jr, die op dat moment de voorzitter was van de Rockefeller-stichting, nooit werden gemaakt om te antwoorden op hun misdaden tegen de menselijkheid. Deze man en zijn rijk zijn nooit berecht. Hij ging verder op zijn weg naar wereldwijde overheersing en bracht met succes de teugels over naar de volgende generatie.

John D. Rockefeller Jr.
De experimenten uitgevoerd tijdens nazi-Duitsland zijn slechts het topje van de ijsberg als het gaat om de misdaden tegen de menselijkheid die de familie Rockefeller heeft begaan. Sinds de Tweede Wereldoorlog is dit machtige gezin alleen maar gegroeid in rijkdom en macht. Al generaties lang heeft deze elite-familie samengespannen om een ​​nieuwe wereldorde tot stand te brengen. Ze hielpen het wetenschappelijk onderzoek te financieren dat nodig was om mind-controlled slaven te creëren. Ze hadden deze slaven nodig om de posities van de macht binnen de regering van alle westerse naties te infiltreren om de volledige macht over de machtigste landen te kunnen hebben. Het plan van de 13 Illuminati-families is om de volledige controle over de wereld te hebben via een eenheidsregering. Rh-negatieve mensen zijn door het Illuminati-imperium gebruikt als politieke poppen om hun doel van wereldheerschappij te bevorderen.

We leven nu in het tijdperk van informatie. Mensen beginnen te beseffen dat ’s werelds rijkste mensen de volledige controle hebben over hoe onze landen worden bestuurd en dat deze rijke mensen hun eigen plannen hebben voor de toekomst van de mensheid. Democratie is een schijnvertoning en verkiezingen zijn frauduleuze oplichting. Mensen zijn wereldwijd als nooit tevoren verbonden door communicatie. Het is heel gemakkelijk voor grote aantallen mensen om informatie te delen en te verkrijgen. Het internet heeft onafhankelijke nieuwsprogramma’s een kosteneffectieve manier gegeven om uit te zenden naar grote aantallen mensen. Mensen wenden zich tot alternatieve media voor waarheidsgetrouw, onpartijdig nieuws en schrikken weg voor de corrupte reguliere media. Vóór het internet moesten mensen een beroep doen op traditionele reguliere kranten en televisieprogramma’s uitzenden om meer te weten te komen over de actualiteit van de wereld. De meeste mensen vertrouwden op één nieuwszender om al hun informatie te verzamelen. Ze moesten erop vertrouwen dat die nieuwsprogramma’s onpartijdige waarheidsgetrouwe informatie bevatten. Bedenk hoe gemakkelijk het zou zijn om de massa te misleiden en de publieke opinie te beïnvloeden als je alle belangrijke informatiebronnen zou controleren. Laten we eens kijken wat de elite over dit onderwerp te zeggen heeft;

“We zijn de Washington-post, de New York Times, Time Magazine en andere geweldige publicaties dankbaar, waarvan de directeuren onze vergaderingen hebben bijgewoond en hun beloften van discretie bijna veertig jaar hebben nageleefd. Het zou voor ons onmogelijk zijn geweest ons plan voor de wereld te ontwikkelen als we in die jaren aan het licht van de publiciteit waren blootgesteld. Maar de wereld is geavanceerder en bereid om naar een wereldregering in maart te marcheren. De supranationale soevereiniteit van een intellectuele elite en wereldbankiers verdient zonder meer de voorkeur boven de nationale autobepaling die in de afgelopen eeuwen werd toegepast. “- David Rockefeller, sprekend op de Bilderberger-vergadering van juni 1991 in Baden, Duitsland.

Merk op hoe Hij de voornaamwoorden “Wij, wij en onze” gebruikte, hij spreekt voor alle elitaire broederschap. Het is alsof deze mensen een bijenkorfgeest hebben! Ik heb erop gewezen hoe openhartig hun plan is voor wereldheerschappij en hoe dicht ze bij het realiseren van hun doel zijn, zodat je een beter begrip krijgt van hoe ver hun geld binnen het huidige systeem van de wereld reikt. Laten we verder gaan met het feit dat deze zelfde elitefamilies, die betrapt werden op het financieren van de beestachtige eugenetica-programma’s van nazi-Duitsland, hun moorddadige wetenschappelijke onderzoek tot op de dag van vandaag hebben voortgezet. We weten dat als de elite het wetenschappelijk onderzoek waar ze in geïnteresseerd zijn, mensen, heel veel mensen nodig hebben. Bij voorkeur witte, blondharige, blauwogige mensen !! Terwijl ik dit artikel schrijf, worden mensen onder onze neus ontvoerd.

Een man met de naam David Paulides heeft onderzoek gedaan naar de mysterieuze verdwijningen van mensen in nationale parken en stedelijke gebieden. David heeft een onderzoeksproject genaamd Missing 411. Hij begon dit project fulltime toen hij wat onderzoek deed in een nationaal park en werd benaderd door een buiten dienst gestelde boswachter. Deze boswachter kende de achtergrond van David als onderzoeksjournalist, hij wilde David zijn bezorgdheid onthullen over het vreemde karakter van enkele gevallen van vermiste personen die voorkomen in de nationale parken. De boswachter vroeg David of hij de zaken van de vermiste personen zou onderzoeken om te zien of hij aanwijzingen kon geven over wat of wie deze mensen laat vermisten. Sinds de discussie die David met deze boswachter had, heeft hij onderzoek gedaan naar vermiste personen.

David gelooft nu dat hij een actieve doofpot heeft ontdekt rond de verdwijningen van het nationale park. Hij vond bewijsmateriaal dat bewijst dat alle niveaus van wetshandhaving, en de overheid zijn voorbijgegaan aan nalatigheid in het bijhouden van alle ontbrekende mensen, en de voortdurende reeks verdwijningen uit de VS, Canada en andere delen van de wereld. David vroeg informatie aan bij de National Park Service (NPS) in het kader van de Freedom of Information Act over de vermiste personen, hem werd verteld dat er geen gegevens waren. David bleef aandringen om informatie te krijgen over de verdwijningen van het nationale park, omdat hij wettelijk gepubliceerd is omdat hij recht heeft op een vrijstelling van alle kosten in verband met het verkrijgen van de records van de NPS. Later, op een advocaat die de NPS vertegenwoordigde, genaamd David en hem ondervroeg waarom hij de informatie wilde hebben, vervolgens de advocaat vertelde hem dat NPS niet zou afzien van de vergoeding in verband met het verkrijgen van de records omdat Davids ‘boeken niet populair genoeg waren. Als gevolg hiervan vertelde de advocaat hem of hij de records wilde van Yosemite National Park, het zou $ 34.000 kosten, en als hij records wilde van alle nationale parken, zou het $ 1,4 miljoen kosten. De records die David heeft opgevraagd en waarvan werd verteld dat deze niet bestond, kosten kennelijk meer dan een miljoen dollar om te verkrijgen. Het is duidelijk dat de overheid deze informatie niet wil hebben. David is ook begonnen met het onderzoeken van verdwijningen in bevolkte stedelijke gebieden. Hij heeft vreemde terugkerende overeenkomsten gevonden tussen de verdwijningen, zo erg dat hij in staat is geweest om een ​​profiel te verzinnen. Ik zal enkele details van het profiel van David schetsen;

De slachtoffers zijn mannen van college-leeftijd (meestal tussen 18-24, hoewel een was 31);
De slachtoffers zijn meestal topgeleerden en atletisch. Velen gaan naar de universiteit voor atletiekbeurzen;
De slachtoffers zijn voornamelijk blank en van Duitse afkomst;
De slachtoffers zijn vaak religieus;
De slachtoffers verdwijnen meestal in de herfst of wintermaanden terwijl ze naar school gaan;
De slachtoffers verdwijnen vaak op of rond feestdagen zoals Halloween, Thanksgiving, Kerstmis en Nieuwjaar;
Voorafgaand aan het verdwijnen zijn de slachtoffers vaak een feest, bar of andere bevolkte openbare plaats bijwonen; waar ze meestal worden gezien door onbekenden, hetzij individuen of groepen mensen, waaronder vrouwen;
Aan de bar lijkt het slachtoffer heel snel, sneller dan normaal, dronken te worden;
Op een gegeven moment, terwijl in een bar, feest, enz. De slachtoffers worden gescheiden van hun vrienden;
De slachtoffers hebben de neiging om in vreemde richtingen te voet te gaan, dat wil zeggen. Weg van huis;
De slachtoffers verdwijnen zonder enige getuigen en hun verdwijningen worden nooit op beveiligingscamera’s gepakt;
De slachtoffers worden over het algemeen snel als vermist opgegeven;
De slachtoffers worden gedurende een bepaalde periode vermist, terwijl anderen nooit worden gevonden;
Tijdens het zoeken naar het slachtoffer zoeken / kadaver zijn honden vaak niet in staat om een ​​geur op te sporen. Er is gespeculeerd dat de slachtoffers mogelijk met voertuigen zijn vervoerd;
Enkele slachtoffers worden bewusteloos of nauwelijks bewust gevonden en kunnen zich niet herinneren wat er met hen is gebeurd;
De slachtoffers worden meestal dood aangetroffen in een waterlichaam;
De slachtoffers missen vaak schoenen en / of andere kledingstukken;
Het gebied waar het slachtoffer wordt gevonden, wordt vaak uitgebreid doorzocht voordat het slachtoffer wordt gevonden. Het is alsof het slachtoffer gewoon uit de toon valt
De slachtoffers blijken GHB het ‘date rape’-medicijn in hun systemen te hebben;
De lichamen van het slachtoffer vertonen meestal geen tekenen van trauma of typische tekenen van een worsteling .;
De lichamen van de slachtoffers vertonen geen teken van smerig spel en de coronors hebben de neiging om de doodsoorzaak moeilijk te vinden;
De FBI en andere instanties zoals de Green Barets Special Forces van het Amerikaanse leger komen opdagen om een ​​aantal van deze zaken te onderzoeken, zelfs voordat er bewijs is van een misdaad;
mensen die getuige zijn van iets vreemds in verband met de verdwijning worden meestal ondervraagd door de FBI en andere instanties, maar hun getuigenis wordt nooit gevonden in het officiële rapport.
Ik geloof dat deze sterfgevallen en verdwijningen worden veroorzaakt door inlichtingendiensten die met geheime programma’s samenwerken met het leger. Ik geloof dat de mensen worden ontvoerd om te zien of ze geschikt zijn voor rekrutering. Degenen die niet geschikt zijn, worden dood of nauwelijks levend gevonden en degenen die geschikt zijn zullen nooit meer worden gezien. Waarom zouden ze anders gericht zijn op jonge mannelijke studenten van Duitse afkomst, die zeer intelligent en / of extreem atletisch zijn? David heeft geografische clusters gevonden waar de verdwijningen voorkomen. Wat ik interessant vind, is dat er een verband lijkt te bestaan ​​tussen waar de verdwijningen plaatsvinden en waar bekende militaire bases zich bevinden.

Kaart van bekende militaire bases.

Kaart met ontbrekende clusters van personen. Merk je op hoe beide kaarten een gebied in het midden van de kaart hebben waar geen vermiste personen of militaire basissen zijn?
Als je kaarten zorgvuldig hebt vergeleken, vind je veel verwarrende toevalligheden. Het lijkt erop dat alle clusters van vermiste personen zich in de buurt van militaire bases bevinden. Omdat we weten waar de verdwijningen plaatsvinden, kunnen we met geoprofilering de basis van de ontvoerders lokaliseren. Een crimineel die een reeks misdaden pleegt, doet dat in een bepaald patroon. De crimineel wil niet betrapt worden (zelfs als de criminelen overheidsinstanties zijn), dus kiezen ze locaties op goede afstand van hun vaste verblijfplaats / basis. De crimineel wil echter ook gemakkelijk toegang hebben tot de plaats delict. Dus de locatie van het misdrijf zal niet te ver van de residentie / basis van de crimineel liggen. Met deze ideeën in gedachten kunnen we, als we weten waar de crimineel zijn misdaden begaat, een model van zijn “bufferzone” construeren, waarin hij geen misdaad pleegt. Met grote waarschijnlijkheid, de meeste van zijn misdaden liggen net buiten de bufferzone. De sleutel tot het nut van dit model is omgekeerd werken: we willen uitzoeken waar een verblijf van een crimineel zich bevindt op de locaties van zijn misdaden. Omdat we al weten waar de verdwijningen plaatsvinden, kunnen we het zoeken naar de verblijfplaats van de overtreder optimaliseren.

Een standaardmodel van Geoprofiling. Als je dit model in gedachten houdt terwijl je kijkt naar de locaties van de verdwijningen en waar de militaire bases zich bevinden, krijg je een goed beeld van wie de oorzaak is van de verdwijningen – door de overheid gefinancierde bureaus!
Ik geloof dat de reden waarom de FBI en andere speciale troepen verschijnen om de verdwijningen te onderzoeken, is omdat ze strijden om kennis. De CIA is zeer waarschijnlijk achter de verdwijningen met de hulp van verschillende militaire facties. De FBI en de CIA hebben lang met elkaar gevochten. Ze proberen altijd te achterhalen wat elkaar doen als het gaat om geklasseerde projecten. Deze competitie is aan de gang sinds de jaren 1950.

Ik ga dit artikel nu beëindigen. Het heeft me voor altijd in beslag genomen om dit artikel te voltooien. Elke keer als ik het aan het werk zou brengen, zou ik grote stukken informatie missen. Elke keer als ik klaar was met het schrijven van een alinea, zou ik altijd sparen. Om dit probleem te bestrijden zou ik mijn artikel met mijn eigen programma schrijven, dan mijn werk kopiëren en plakken naar blogger. Ik vind het vreemd dat ik dit probleem met een van mijn andere posts tot deze nog niet heb gehad. Hoe dan ook, ik hoop dat je dit artikel interessant vond. Ik vond het leuk om het onderwerp te onderzoeken. Ik ben van plan dit onderwerp verder te onderzoeken. Alles wat ik nieuw leer, wordt aan dit bericht toegevoegd. U kunt hieronder opmerkingen plaatsen over alles wat u mogelijk weet of misschien hebt meegemaakt met betrekking tot Rh-negatieve monitoring. Bedankt voor je tijd!
___
https://rhesusnegativeanddnacorrelations.blogspot.com/2016/04/i-ve-seen-lot-of-different-posts-on.html

Gerelateerde artikelen

Back to top button