BuitenaardsGeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Geloof

Buitenaardse technologie en misplaatste artefacten

Soms lijken archeologische artefacten chronologisch niet op hun plaats te zijn. Een voorbeeld van een misplaatst artefact (OOPART) is een kogelgat in een schedel van een Tyrannosaurus Rex. Artefacten die niet op hun plaats zijn (OOPARTs) verschijnen soms onverwacht tussen oude ruïnes als er geen bewijs is van hun ontwikkeling in oudere lagen. Het heeft ertoe geleid dat sommige onderzoekers suggereren dat buitenaardse wezens ooit oude beschavingen hebben bezocht en bewijs hebben achtergelaten van geavanceerde technologieën in perioden waarin de menselijke technologie nog niet was geëvolueerd tot het punt waarop ze de apparaten zelf uitvonden.

Lees ook:   12.000 jaar oude ondergrondse wegen

Gerelateerde artikelen

Back to top button