web analytics
...
RH Negatief - Anunnaki - GeloofGeschiedenis

Oude tekst: de aarde werd 241.000 jaar geregeerd door 8 koningen die uit de hemel kwamen

Incrível Entrevista! O CÓDIGO SECRETO DE HITLER e os ANUNNAKI - YouTube

In de loop der jaren ontdekt door geleerden in veel regio’s van het oude Mesopotamië, kopieën van wat wordt verondersteld een uniek manuscript te zijn, waarnaar wordt verwezen als “Sumerische koningslijst” of “de lijst van de Soemerische koningen”, beschrijven hoe in het verre verleden, onze planeet werd geregeerd door acht mysterieuze koningen gedurende een mysterieuze periode van 241.000 jaar. Hij stelt zelfs dat deze heersers “uit de hemel neerdaalden”.

In de loop der jaren ontdekt door geleerden in veel regio’s van het oude Mesopotamië, kopieën van wat wordt verondersteld een uniek manuscript te zijn, waarnaar wordt verwezen als “Sumerische koningslijst” of “de lijst van de Soemerische koningen”, beschrijven hoe in het verre verleden, onze planeet werd geregeerd door acht mysterieuze koningen gedurende een mysterieuze periode van 241.000 jaar. Hij stelt zelfs dat deze heersers “uit de hemel neerdaalden”.

The List of the Sumerian Kings vertelt een ongelooflijk verhaal dat velen moeilijk te geloven vinden.

‘Nadat de koninklijke familie uit de hemel was neergedaald, gingen ze naar Eridug. In Eridug werd Alulim koning; Hij regeerde 28800 jaar. Alaljar regeerde 36.000 jaar. 2 koningen; Ze regeerden 64.800 jaar … ”

“In 5 steden regeerden 8 koningen 241.200 jaar. Toen overspoelde de vloed hen … ‘ (Dit staat geschreven in het eerste deel van de Lijst van de Sumerische Koningen).

Maar hoe is het mogelijk dat acht koningen 241.000 jaar de aarde regeerden? Deskundigen zijn van mening dat het antwoord simpel is: de lijst combineert prehistorische en “mythologische” dynastieke heersers, die genoten van lange en onwaarschijnlijke koninkrijken met meer aannemelijk historische dynastieën.

Lees ook:   “MICROCHIP” UIT DE MIST VAN DE TIJD…

Met andere woorden, geleerden vertellen ons dat sommige dingen die op de lijst van Soemerische koningen staan, juist zijn, terwijl andere – zoals meedogenloos lange regeerperiode – dat niet kunnen zijn.

Bovendien vertelt de Sumerische Koningenlijst ons niet alleen hoe lang deze koningen op aarde regeerden, maar ook specifiek dat deze acht koningen ‘uit de hemel neerdaalden’, waarna ze gedurende een verrassend lange periode regeerden.

Interessant is dat de lijst beschrijft hoe deze acht koningen het einde bereikten tijdens de Grote Vloed die de aarde overspoelde. De lijst beschrijft ook wat er gebeurde na de vloed, omdat er duidelijk staat dat “andere royalty’s uit de hemel neerdaalden”, en deze mysterieuze koningen regeerden de mens opnieuw.

Maar is de Sumerische lijst van de koningen een mengeling van historisch verifieerbare koningen en mythologische wezens? Of is het mogelijk dat geleerden sommige heersers vanwege hun bijzondere eigenschappen als mythologisch hebben geclassificeerd?

Decennia lang geloofden mensen dat de gedetailleerde geschiedenis in de lijst van de Soemerische koningen, dat wil zeggen de koningen met een ongelooflijk lang leven, hun verdwijning tijdens de zondvloed en hun vervanging door de nieuwe koningen die uit de hemel kwamen, slechts een nieuwe reeks verhalen was mythologisch Er zijn echter veel auteurs en onderzoekers die het er niet mee eens zijn, wat suggereert dat wat op de lijst van de Sumerische koningen staat helemaal geen mythologie kan zijn, en wijst erop dat geleerden vandaag de dag sommige van de koningen die in de lijst worden beschreven gedeeltelijk herkennen.

Het feit dat de Lijst van de Sumerische Koningen acht koningen noemt, hun namen en lange koninkrijken, evenals hun oorsprong – de royalty die uit de hemel kwam – heeft velen doen denken: “is het mogelijk dat wat op de Lijst van de Sumerische koningen echte historische referenties zijn? “Wat zou er gebeuren als duizenden jaren geleden, vóór de moderne geschiedenis, onze planeet werd geregeerd door acht koningen van andere werelden die van een verre plaats in het universum naar de aarde kwamen en gedurende een periode van 241.000 jaar over de aarde regeerden om daarna terug te keren naar de hemel?

Lees ook:   Negatieve bloedgroep en Ancient Aliëns

Wat als de details in de Sumerische koningslijst honderd procent nauwkeurig zijn en dat, in tegenstelling tot de reguliere geleerden, deze onoverwinnelijke regeringen een mogelijkheid waren, in een tijd waarin beschaving, samenleving en onze planeet heel anders waren dan wat het nu is? Laten deze oude teksten zien dat de aarde 241.000 jaar lang werd geregeerd door oude astronauten? Of – zoals de geleerden zeggen – de lijst van de Soemerische koningen is slechts een mengeling van historische gegevens en mythologie?

Het is vermeldenswaard dat er in de oude tekst een heerser is die archeologisch en historisch is geverifieerd; het is Enmebaragesi de Kish, ongeveer 2600 voor Christus

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button