...

20 oktober 2021

 

15 Tekenen Je Afstamt Van Een Fairy-Bloedlijn

15 Tekenen Je Afstamt Van Een Fairy-Bloedlijn

Fairy makeup More

Hoewel het misschien klinkt als iets uit een science fiction-roman, dateert het concept van sprookjesachtige bloedlijnen onder de menselijke bevolking terug naar de Keltische folklore. Kelten geloofden dat er bepaalde leden van hun koninklijke familie waren die een sprookjesachtig bloed bezaten dat hen tot een hogere status in hun samenleving bracht. Ze waren niet alleen lid van de koninklijke familie, maar kregen de taak om dit unieke koninklijke bloed te beschermen, zowel voor de toekomst van hun gezin als om de toekomst van de menselijke bevolking als geheel te beschermen.

Terwijl deze bloedlijn bleef groeien en zich verder ontwikkelde, werd hun verhaal gedeeld over de landen. Verschillende culturen en religies pakten de folklore op rond hun geschenk en verlangden in de bloedlijn te trouwen in de hoop dat ze ook gezegend werden door hun geschenk.

De feeën zoals afgebeeld in de oude Keltische folklore waren heel anders dan de kleine, magische, gevleugelde wezens die vandaag in je opkomen. Ze konden vaak als mens doorgaan, ze waren echter van dezelfde grootte en vorm, maar ze hadden magische krachten en leken nooit ouder te worden. Ze hadden geen vleugels of andere voor de hand liggende fysieke verschillen, waardoor ze ongezien tussen mensen konden lopen. De Welsh geloofden zelfs dat elfjes ook sterfelijk waren, maar hun leven duurde veel langer dan die van hun menselijke tegenhangers, die vaak honderden of duizenden jaren leefden.

Omdat deze feeën vrijelijk onder ons reisden, is het geen verrassing dat er verhalen zijn over romantische verbindingen die zich ontwikkelen. In veel gevallen wordt gezegd dat mensen zich er niet eens van bewust waren dat hun partner een fee was! Als deze relaties in een kind resulteerden, zou dit op twee manieren kunnen gebeuren: een kind geboren uit een menselijke moeder en een sprookjesvader leek menselijk, maar ze hadden waarschijnlijk de magische capaciteiten van een sprookje overgeleverd van hun vader. Een kind geboren uit een sprookjesmoeder en een menselijke vader werd daarentegen in de sprookjeswereld geboren en beschreven als zijnde ‘etherisch’. (Waarschijnlijk is dit de betekenis van RH negatieve bloedgroepen)

Andere verhalen werden gedeeld met elfjes, die het kind van een mensenpaar wilden stelen en op hun plaats een sprookjesbaby achterlieten. De ouders, zich niet bewust van het feit dat de ruil plaatsvond, zouden een kind opvoeden met capaciteiten die ze misschien niet kunnen uitleggen. Deze kinderen staan ​​bekend als ‘ changelings ‘. Op zoek naar een meer op energie gebaseerde verklaring, geloven sommigen dat degenen die sprookjesbloed hebben, geschapen worden wanneer onze zielen naar ons lichaam geroepen wordt. Vanwege een mystieke verwarring of dwaling, in plaats van simpelweg een menselijke ziel te nemen en deze in het lichaam te plaatsen, wordt een feeënziel getransporteerd.

Ongeacht hoe dit tot stand komt, de zegeningen en eer van het afdalen van een sprookjeslijn zijn van generatie op generatie doorgegeven. Geloof je dat je bent geboren met dit magische bloed door je aderen?

Hier Zijn 15 Tekens Die Je Afstamt Van Een Sprookjeslijn:

1. Van jongs af aan werd je aangetrokken tot alle dingen met betrekking tot spiritualiteit en folklore. Je was nieuwsgierig en wilde meer leren, zelfs als het tegen de overtuigingen inging waarmee je werd opgevoed. Elke keer dat je besloot te experimenteren, ontdekte je dat je van nature begaafd was op deze gebieden.

2. U hebt een lagere lichaamstemperatuur dan de mensen om u heen. Dit kan worden ontdekt door je huid aan te raken, of door je temperatuur te meten, aangezien sommige personen die afstammen van een sprookjeslijn zelfs een chronisch lage bloedtemperatuur zullen hebben in vergelijking met hun menselijke tegenhangers. Ondanks dat je huid vreemd koud aanvoelt, vinden deze mensen dit eerder prettig dan onaangenaam.

3. U hoort bijna altijd een soort ‘witte ruis’ in uw oren. Dit is geen herkenbaar geluid zoals een belsignaal dat weg te redeneren is, het is meer een ‘gevoel’. Het geluid wordt steeds luider wanneer je een voorgevoel krijgt over de toekomst of sterke ‘onderbuikgevoelens’ voelt over wat komen gaat.

Lees ook:   The Epic of Gilgamesh (compleet audioboek, niet ingekort)

4. Je ogen lijken een magische kracht te hebben, die helemaal van henzelf is. Anderen beschrijven dat ze naar je blik wordt getrokken, gefascineerd en onder je betovering. Over het algemeen hoef je geen woord te zeggen om anderen over te halen, je kijkt gewoon diep in hun ogen en laat je natuurlijke vermogens het overnemen.

5. Je wordt aangetrokken door het pad van de genezers die geluk, licht en genezing willen brengen aan de wereld om je heen. Dit heeft u waarschijnlijk naar een werkgebied gebracht zoals dat van een arts, verpleegkundige, chiropractor, massagetherapeut, counselor, dierenarts of iets dergelijks op het gebied in de gezondheidszorg.

6. Je slaapschema werkt altijd van het ene uiterste van het spectrum of aan het andere. Misschien merkt u dat u constant moe bent, de hele tijd slaapt, wakker bent en slechts heel kort actief bent. Aan de andere kant kun je  weinig slaap nodig hebben en veel minder slapen dan mensen om je heen en toch ontdekken dat je gezegend bent met meer dan genoeg energie om de dag door te komen.

7. Gedurende je jeugd had je geen gebrek aan onzichtbare vrienden, en ze waren heel echt voor je. Tot op de dag van vandaag geloof je nog steeds  in deze relaties en verstop je misschien zelfs het feit dat je nog steeds onzichtbare vrienden hebt in je volwassen leven.

8. U bent zeer gevoelig voor elektromagnetische velden, het ervaren van hoofdpijn, stress, huid prikkelingen, huiduitslag, branderige sensaties en andere gezondheidsgerelateerde symptomen op elk moment dat u zich daarbij in de buurt bevindt. Dit omvat alle frequenties, waaronder TL-verlichting, mobiele telefoon en wifi-routers.

9. Je hebt misschien het gevoel dat er iets ‘aan de hand is’ in je gezinsdynamiek dat je niet helemaal goed kunt gebruiken. U kunt zelfs merken dat u zich afvraagt ​​of uw ouders daadwerkelijk uw ouders zijn, omdat u het gevoel heeft dat u werd geadopteerd.

Foto

10. Je hebt een sterke liefde voor alles wat met muziek te maken heeft – zoals luisteren naar muziek, zingen, een instrument bespelen, componeren en dansen. Je gelooft dat muziek de sleutel is tot het uiten en behandelen van alle emoties en gevoelens die je in de wereld kunt tegenkomen.

11. Je persoonlijkheid wordt vaak omschreven als ‘anders’, ‘ongebruikelijk’ of ‘uniek’. Ondanks dat ze anders zijn dan die om je heen, vinden anderen je over het algemeen vreemd aantrekkelijk en verleidelijk.

12 . Je voelt een ongelooflijk gevoel van kalmte en comfort wanneer je omringd bent door de natuurlijke omgeving . Planten, bloemen, bomen, insecten, dieren en watermassa’s staan ​​er allemaal om bekend dat ze je helpen om je gedachten op te laden en te centreren.

13. Je voelt je alsof je niet echt ‘hoort’ in de wereld waarmee je samenleeft. Ondanks je beste inspanningen, kun je geen verbinding maken met anderen of met de activiteiten en evenementen waarvan je het gevoel hebt dat je er verbinding mee kunt maken. In plaats daarvan heb je het gevoel alsof je altijd afstandelijk bent, verlangend om te reizen en iets meer te vinden.

14. Je verdwijnt regelmatig in dagdromen, verdwaalt in je eigen wereld. De waarheid is dat dit niet ‘jouw eigen wereld’ is die je blijft binnenhalen, het is het rijk van de sprookjeswereld. Zelfs als je ‘wakker’ bent, lijkt het je misschien ruim of focusloos.

15. Je hebt gemerkt dat kinderen en baby’s van nature van je houden, altijd blij en tevreden lijken te zijn als ze in jouw aanwezigheid zijn. Je maakt ook beter contact met dieren dan de meeste anderen. Ongeacht het type dier, je kunt ze in enkele seconden kalmeren door gewoon bij ze te zijn.

Elizabeth DeVille

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten