web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNGeschiedenisPolitiek-EliteRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Noordpool smelt met opzet?

https://youtu.be/W9wyajjYBUc?si=mP8iievVZpLpexpi

De Russische president Vladimir Poetin claimt 1,2 miljoen vierkante kilometer in het noordpoolgebied. Zijn belangrijkste doelstellingen lijken de kolonisatie van het Noordpoolgebied en de Noordpool te zijn. Het is een project waar al meer dan twintig jaar aan wordt gewerkt. Dit gebied, dat vrijwel onontgonnen blijft, is een van de laatste El Dorado’s ter wereld. De ondergrond zit vol olie, gas, zeldzame aardmetalen en kostbare mineralen zoals goud, uranium en koper.

*Door de opwarming van de aarde en het smelten van het oceaanijs zijn deze rijkdommen nu beter toegankelijk, wat de hebzucht van de grote westerse machten aanwakkert*.

Maar bij deze verovering van het Noordpoolgebied heeft Rusland al een voorsprong. Het land is al jaren uitgerust met gigantische, door kernenergie aangedreven ijsbrekers, die worden gebruikt om de ijskoude wateren rond de Noordpool te helpen navigeren.

Bovendien heeft Vladimir Poetin geïnvesteerd in buitengewone industriële projecten. Eén zo’n project is een enorme gasverwerkingsfabriek, verankerd in de permafrost; een andere is de bouw van een ongelooflijke drijvende kerncentrale die bedoeld is om energie te leveren aan Pevek, een kleine, geïsoleerde haven ten noorden van de poolcirkel.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vlaggenschipprojecten van de Russische leider in deze nieuwe verovering van het Noordpoolgebied. Voor Moskou impliceert dit beleid ook een militarisering van de regio. Uit angst voor deze expansionistische ambities besloot de NAVO te reageren door een krachtige boodschap naar de Russische president te sturen. De Atlantische Alliantie verzamelde onlangs een leger van 35.000 man in Noorwegen om te laten zien dat zij op ieder moment een mogelijke Russische invasie zou kunnen afweren.

Lees ook eens:  Bill Gates & The Vatican Agenda. Vaccinate 300 Million By 2025. Coronavirus Vaccine & Depopulation

~*~

Ik heb gelezen dat de chemtrails en HAARP etc, oftewel geoengineering zoals men dat ook wel noemt, wordt gebruikt om het ijs te doen smelten, onder het mom van climatechange…
Het klimaat veranderd niet op natuurlijke wijze zoals men ons wil doen geloven,  dit wordt gedaan met opzet en wel om bovenstaande redenen.
Mn Amerika zou dit doen.

Ook zou er veel geheim verborgen liggen zoals bv Atlantis…want ooit was het daar zo groen als het maar kan zijn.
Daar hebben heel lang geleden waarschijnlijk ten tijde van de Anunnaki zelfs, dus mensen geleefd maar ook de Anunnaki zelf met hun geavanceerde technologie. Een technologie die zelfs wij nog niet hebben met wapens die wij nog lang niet hebben.
Denk aan het verstenen van LOT in de bijbel!

Hoeveel macht zou je wel niet hebben, als je die geheimen daar vindt en kunt gebruiken!
Men smelt dus door middel van geoengineering het ijs met opzet, ze noemen dit climatechange want men moet er flink wat voor doen om dat te smelten dat betekend dat men mooier en warmer weer die kant op moet sturen.
Dat kost jaren tijd.

Wij mensheid denken dat het warmer wordt en dat dit komt door het klimaat dat veranderd.
Maar in feite moeten wij hen juist betalen om dat klimaat met opzet te veranderen!
Zodat het ijs gaat smelten.
Dit is een mega project dat vreselijk veel geld kost.

Lees ook eens:  Sumeria-documentaire, Kingdom of the Shining Ones, TERUGKEER van de ANUNNAKI

Bij de tsunami tijdens kerst heeft men waarschijnlijk een atoombom laten ontploffen op een breuklijn om zo dit proces te versnellen.
Dat ging niet goed met als gevolg een mega vloedgolf.
Toch is de aardas toen wel verschoven.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥