web analytics
11:11 Dubbele getallen

“KONINKLIJKE FAMILIE” KRIJGT HET SPAANS BENAUWD

===>https://herstelderepubliek.wordpress.com/2016/07/19/koninklijke-familie-krijgt-het-spaans-benauwd/

‘Huis ten Bosch wordt verbouwd tot bunker’

Willem-Alexander en Máxima maken zich grote zorgen om de veiligheid van de prinsesjes en henzelf. Ze hebben drastische maatregelen genomen tegen een terroristische aanslag.

-Wel binnenhalen en de bevolking kan barsten natuurlijk…maar goed, lees de rest ook maar van dat hele verhaal via de link…!

”Wat wordt er weer geheimzinnig gedaan over de kosten, het is immers maar zoiets onbenulligs als uw en mijn belastingcenten? Een paleisbunker met een geheime tunnel naar een atoombunker onder de tennisbaan, het mag wat kosten, aks ze het zelf maar niet hoeven te betalen uit hun € 5 miljard Shell-dividend.

Maar ook hier hebben we weer een geruststellende mededeling voor “het koninklijk paar” met hun  dierbare “prinsesjes”, die ons trouwens binnenkort ook vele miljoenen extra aan belastingcenten gaan kosten.

Het kenmerk van terreuraanslagen is steeds weer, dat onschuldigen worden getroffen. De elite ontspringt telkens de dans. Wij begrijpen die moderne terroristen niet. Een béétje terrorist vliegt een gekaapt vliegtuig het Capitool of het Witte Huis in, niet een World Trade Center. In Nice met een vrachtwagen tekeer gaan, maar in het Elysée is het pais en vree. In Brussel de metro en het vliegveld, een béétje terrorist treft het parlement, een paleis, of een kerncentrale. Op 7/7 2005 zit de complete wereldtop in Edinburgh, maar terroristen blazen de Underground en een bus in London op. Dom! Zelfs in Apeldoorn spelen ze het spelletje mee, tientallen slachtoffers, het feest voor “de koninklijke familie” gaat gewoon door.”

Lees ook:   CNN verspreekt zich
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button