31 oktober 2020

 

8 Dingen Die Meestal Van Invloed Zijn Op Spiritueel Begaafde Mensen:

9 Dingen Die Meestal Van Invloed Zijn Op Spiritueel Begaafde Mensen:

1. Ze worden sterk beïnvloed door de energieën van hun omgeving.

Hoogbegaafden kunnen de energieën vóór hen niet ontwijken. Terwijl andere mensen in staat zijn om ze te negeren, kunnen begaafde mensen meestal niet helpen, maar nemen ze allemaal op. De energie van een kamer kan drastische gevolgen hebben voor een begaafd persoon.
(Je kunt bv voelen welke energie ergens hangt, of er ruzie in de lucht hangt,…wat mensen voelen en dit in je opnemen zelfs zonder te snappen waar die gevoelens vandaan komen)

2. Ze kunnen meestal veranderingen in de natuur waarnemen.

Hoogbegaafden weten meestal wanneer het weer op het punt staat te veranderen. Het zou duidelijk kunnen zijn en deze persoon zou op de een of andere manier toch weten dat het op het punt stond om te gaan regenen. Ze zijn in staat om het weer veel nauwkeuriger te voorspellen dan de meeste anderen en doen dit meestal eerder dan de weerman. Als ze zeggen dat er iets gaat gebeuren, moet je luisteren naar hun intuïtie dat het veel sterker is dan het jouwe. (ruiken zelfs!)

3. Hun nachtmerries en dromen zijn zo echt dat ze meer als herinneringen voelen.

Hooggevoelig begaafden hebben vaak vrij levendige nachtmerries en dromen omdat ze veel meer zijn dan alleen nachtmerries en dromen. Zie je, wanneer we slapen is de sluier dun (treden we uit ons lichaam) en kunnen dingen van de andere kant door communicatie door het derde oog contact met onze geest maken.

4. Ze worden vaak  omringd door bepaalde mensen.

Spiritueel begaafden worden vaak  omringd door  bepaalde typen mensen. Degenen die moeten worden gerepareerd of gered (geholpen), worden aangetrokken tot de spiritueel begaafde persoon. Terwijl de begaafde persoon moet weten wanneer hij banden moet afsnijden, is het vaak iets waar ze mee worstelen. Mensen willen altijd iets van dit soort mensen krijgen en het kan behoorlijk drainerend zijn. (Zeer vermoeiend dus)

Lees ook:   Zelfmoord het ergste dat je anderen kunt aandoen! So don't aub!!!!!!!

5. Ze worden altijd door dieren benaderd.

Spiritueel begaafde mensen worden altijd (vaak) benaderd door dieren. Dieren worden naar hen getrokken omdat ze de vriendelijkheid kunnen ruiken en de warme uitstraling kunnen voelen. Hoogbegaafden zijn meestal overweldigend positief en gezegend met diep empathische persona’s. (Mij valt vaak op dat dieren goed reageren ook op slechte mensen? Dus klopt dit dan altijd, nee!)

6. Hun emoties reflecteren in hun omgeving.

Spiritueel begaafde mensen omringen zichzelf meestal met reflecties van hun ware emoties. Wanneer ze down zijn, zullen de dingen nogal somber lijken en wanneer ze gelukkig zijn, zal het tegenovergestelde zijn. Je kunt meestal zien in wat voor soort stemming ze zich bevinden door alleen naar hen te kijken.

7. Het Middernachtelijk uur heeft de neiging om hen veel problemen te bezorgen.

Spiritueel begaafde mensen zijn altijd wakker in het holst van de nacht. Zelfs als ze de hele dag wakker zijn geweest of laat naar bed zijn gegaan, lijken ze nog steeds altijd wakker worden-zijn tijdens het middernachtelijke uur. Dit is een teken dat ze veel meer in harmonie zijn met het universum dan ze denken dat ze zijn. Hoe vaak wordt u midden in de nacht wakker?

8. Ze raken vrij gemakkelijk overweldigd.

Spiritueel begaafde mensen laten zichzelf altijd overweldigen. Ze hebben de neiging om meer van de energieën van anderen op te nemen, dan ze zouden moeten en het zet ze open  voor veel hartzeer en stress. Dit is iets dat degenen die zich bewust zijn van hun gaven, kunnen leren  maar zonder dat specifieke bewustzijn moeten ze gaan uitzoeken hoe je jezelf kunt tegen kunt houden in dit soort situaties en dat  is bijna onmogelijk.

 

https://awarenessact.com/9-strange-things-that-affect-spiritually-gifted-people/

Empath’s

Gerelateerde berichten