web analytics

Denk je dat 2020 slecht was? Nostradamus en moderne paranormaal begaafden doen hun voorspellingen voor 2021

Nostradamus 2019: French prophet

Het jaar 2020 kan niet snel genoeg eindigen en de meesten van ons zouden het liever helemaal vergeten – niet de geleerde lessen, alleen het jaar. Een goede manier om dat te doen, is door te luisteren naar wat helderzienden zeggen dat we kunnen uitkijken naar – of waar we bang voor kunnen zijn – in het jaar 2021. Vandaag hebben we twee moderne helderzienden en die oude favoriet – Nostradamus. Zullen de zaken kalmeren in 2021 … of hebben we een nieuwe Disaster Bingokaart nodig?

“Maar ik voorspel dat de paniek en beperkingen rond het virus tot 2022 zullen aanhouden.”

De meest populaire badge van paranormale legitimiteit in 2020 is het voorspellen van het coronavirus en de verkiezing van Joe Biden (of de minder informatieve maar nog steeds legitieme voorspelling van de nederlaag van Donald Trump). De Britse astroloog en regressietherapeut Nicolas Aujula beweert in The Mirror beide te hebben voorspeld. Naast een voortzetting van de pandemie in 2021, voorspelt hij dat protesten en burgerlijke onrust over de hele wereld zullen aanhouden, waarschijnlijk na volgend jaar. Als gevolg van beide voorspelt hij een massale beweging van duizenden mensen die massaal naar andere landen gaan. Dan wordt het erger.

“Ik heb een paar behoorlijk akelige visioenen gehad – een van een mannelijke wereldleider die werd vermoord. Ik kon niet zien wie het was, maar voelde dat het schokgolven door de wereld stuurde. Ik hoop natuurlijk dat dat niet uitkomt. Ik heb ook een visioen gehad van een wereldtop die wordt geteisterd door een seksschandaal en, een opkomst van extreemrechtse politiek, met name in Zuid-Europa, het Midden-Oosten en Afrika, en een vulkaanuitbarsting die leidt tot grote weersveranderingen. En ik heb de woorden ‘varkensgriep’ naar me toe laten komen en beelden van massale paniek gezien. Ik denk niet dat het weer een virus zal zijn, maar ik kan me voorstellen dat de reactie alarmerend zal zijn, gezien wat er dit jaar is gebeurd. ”
Aujula gaat specifiek in bij het doen van voorspellingen voor beroemdheden – hij ziet dat Tom Cruise een hartenkwestie heeft, maar kan niet zeggen of het romantiek of een hartaanval is; Meghan Markle doet alles vertellen (te gemakkelijk); en romantische problemen voor Natalie Portman en Kim Kardashian (ook te gemakkelijk).

Lees ook:   Voorspellingen voor 2019 met af en toe een update

“Er zijn […] slechte jaren in het verschiet. Volgens mijn visioenen zal het zo zijn tot 2021 […] steden zullen branden. Er zullen veel rampen in de wereld plaatsvinden. Zoals elk jaar. Maar in een land waar we het niet helemaal zouden verwachten, dat verondersteld wordt sterk en veilig te zijn, zullen hele steden in brand staan. Het wordt een groot land. ”
De Poolse helderziende Krzysztof Jackowski draait niet om de kristallen bol – 2021 wordt over de hele wereld een slechte. Hij ziet de Europese Unie ondemocratisch handelen, een verslechterende economie die zal lijken op “een vreemd economisch communisme” en een verdeeldheid in Polen als gevolg van het wegnemen van eigendommen, de rijken die worden belast en de val van een grote politieke partij. Het is zo erg dat Jackowski niet eens gemakkelijke voorspellingen voor beroemdheden doet voor 2021.

Nostradamus

Hoewel Nostradamus niet in de buurt is om op te scheppen, kan hij daar dankbaar voor zijn op basis van hoe zijn voorspellingen voor 2020 niet zijn uitgekomen – geen Wereldoorlog 3, geen moordaanslag op president Trump, geen wijdverbreide chaos in China. Zal hij zijn geloofwaardigheid terug krijgen in 2021? Volgens El Heraldo de Mexico Mercado voorspelt de Nos Man grote overstromingen in Europa, een wereldwijde economische ineenstorting, een dodelijke oorlog (hoewel niet noodzakelijk WO III – ooit gebeten, tweemaal verlegen) en technologische vooruitgang. Niet bepaald wereldschokkend of specifiek, maar dat is meestal het geval bij Nostradamus.

Dus, deze kleine steekproef eind november 2020 zorgt ervoor dat 2021 de problemen van zijn voorganger voortzet, maar geen dramatische voorspellingen van nieuwe of grotere rampen. Met de manier waarop 2020 ten einde loopt, is dat misschien wel goed nieuws. We zullen meer voorspellingen blijven plaatsen terwijl ze uit de kristallen bollen rollen.

Lees ook:   Kunnen geesten tegen Alexa spreken?

https://mysteriousuniverse.org/2020/11/think-2020-was-bad-nostradamus-and-modern-psychics-make-their-2021-predictions/

Het zijn voorspellingen maar aangezien niemand voorspelde over deze pandemie vorig jaar, wat best vreemd is… ach ja… is dit dan geloofwaardig allemaal.
We zien het wel toch?

Gerelateerde artikelen

Back to top button