web analytics

Psychic Baba Vanga’s voorspellingen voor 2022

Ben je moe van alle verkeerde onthullingen die dit jaar worden gedaan door het steeds groeiende aantal TikTok-tijdreizigers die 2021 hebben gekozen om te proberen de mensheid angst aan te jagen om haar manieren te veranderen? Welnu, 2021 is bijna voorbij, dus het is tijd om de tijdreizigers te dumpen en je voor te bereiden op de voorspellende paranormaal begaafden. Als eerste is er de blinde Bulgaarse mysticus Baba Vanga, die miljoenen, waaronder politieke leiders van Bulgarije en de USSR, heeft overtuigd van haar voorspellende vermogens. Zag ze 2022 als meer van 2021 of iets beters… of slechter?

De benzineproductie stopt en de aarde rust. Treinen zullen vliegen [door gebruik te maken van zonlicht].

Dat is een van Baba Vanga’s voorspellingen voor 2021 – herinnert iemand zich nog dat er dit jaar treinen op zonne-energie vlogen? Vanga’s prognoses voor 2021 deden het niet zo goed – kanker was niet genezen, voormalig president Donald Trump werd niet doof en veel van haar andere voorspellingen waren erg algemeen en konden op elk jaar van toepassing zijn. Eens kijken of ze iets specifiekers heeft voor 2022 .

Buitenaardse schepen zullen de aarde aanvallen en ze zullen steden bombarderen en mensen gevangen nemen.

😮

 

Wauw! Vanga ziet direct uit de poort dat 2022 het jaar is dat Space Force iets te doen krijgt.

Een team van onderzoekers gaat in Siberië een dodelijk virus ontdekken dat tot nu toe bevroren was. Vanwege de catastrofale effecten van de opwarming van de aarde, zal het virus vrijkomen en snel uit de hand lopen… (Ja, ja was dat nu covid oid?)

Dit is een onderwerp waarover wetenschappers hebben gesproken die zich zorgen maken over de snel smeltende permafrost in Siberië (en andere plaatsen) die oude en potentieel dodelijke virussen vrijgeeft op moderne mensen. Net wat we nodig hebben.

De temperaturen in India zullen 50 graden Celsius (122 graden F) bereiken, waardoor sprinkhanen gewassen en landbouwpercelen aanvallen, wat resulteert in een immense hongersnood.

Er loopt een thema over klimaatverandering door de voorspellingen van Baba Vanga voor 2022 en geen van hen is in de verste verte positief.

Verschillende Aziatische landen, samen met Australië, zullen worden getroffen door hevige overstromingen, terwijl veel andere steden zullen worden getroffen door een tekort aan drinkwater als gevolg van bevolkingsgroei en vervuiling. Veel gebieden zullen genoodzaakt zijn om nieuwe waterbronnen te vinden.

Nog meer slecht nieuws. Voordat je troost probeert te putten uit het feit dat Baba Vanga het vaak bij het verkeerde eind had, ze had gelijk over een grote tsunami in 2004, de verkiezing van president Obama, de aanslagen van 9/11, de Brexit-stemming en meer. Misschien zijn het gewoon natuurgerelateerde dingen die slecht zullen zijn in 2022. Hoe zit het met technologie, Baba?

Mensen zullen meer tijd dan ooit voor schermen doorbrengen. Door onze steeds toenemende verslaving aan technologie, zullen veel mensen in een neerwaartse spiraal terechtkomen en fantasie op gevaarlijke wijze verwarren met realiteit…

Om nog maar te zwijgen van het verwarren van de realiteit met voorspellingen van paranormaal begaafden. Hoewel het een goed idee zou zijn om naar haar waarschuwingen over de gevolgen van klimaatverandering te luisteren, ga niet in dienst bij de Space Force om binnenvallende ET’s te bestrijden alleen omdat Baba Vanga het voorspelde.

Lees ook:   Robbert van den Broeke Jomanda teken verschijnt op voorhoofd met Boodschap

Wacht in ieder geval af wat Nostradamus te zeggen heeft.

Gezellig weer!!!!!! 😮

https://mysteriousuniverse.org/2021/12/psychic-baba-vangas-predictions-for-2022/

Gerelateerde artikelen

Back to top button