web analytics
11:11 Dubbele getallen
Mediums / Toekomst

De angstaanjagende profetie van St. Malachy over paus Franciscus zal in 2024 uitkomen

De angstaanjagende profetie van St. Malachy over paus Franciscus zal in 2024 uitkomen.

De oude profetie van St. Malachy heeft schokgolven over de hele wereld gestuurd: het voorspelt dat paus Franciscus de laatste paus zal zijn, met voorspellingen van monumentale gebeurtenissen die zich in 2024 zullen ontvouwen. Uit het verre verleden heeft de wereld in spanning gezeten, nadenkend over het tikken van de kosmische klok. Paus Franciscus, een figuur van moderne verandering, verankert nu dit eeuwenoude raadsel. Zijn we bijna bij de laatste pagina van het Vaticaan?

St. Malachy, een man uit Ierland, werd lang geleden erg beroemd omdat hij de eerste persoon uit Ierland was die een heilige werd in de katholieke kerk, een grote eer die door de paus werd toegekend. Tegenwoordig praten veel mensen over hem omdat hij een grote voorspelling deed over de toekomst, vooral over de pausen, die de leiders zijn van de katholieke kerk.

Deze voorspelling is nu erg belangrijk omdat ze iets bijzonders zei over paus Franciscus in het jaar 2024. Volgens wat St. Malachy lang geleden zei, wordt paus Franciscus verondersteld de allerlaatste paus te zijn, en gedurende zijn tijd iets heel groots en eng, zoals het einde van de wereld, zou kunnen gebeuren. Maar wat betekent dit voor ons vandaag de dag?

Lees ook eens:  Paranormaal begaafde Edgar Cayce voorspelde dat Poetin ons redt van de Derde Wereldoorlog

Kunnen deze enge gebeurtenissen echt binnenkort plaatsvinden? St. Malachy zag de toekomst van de katholieke kerk en noemde 112 verschillende pausen. Is deze oude voorspelling slechts een vreemde gok, of moeten we er serieuzer over nadenken? St. Malachy heeft lang geleden een lijst opgesteld waarvan velen denken dat deze de toekomst van alle pausen vanaf zijn tijd tot nu vertelt. Hij was een zeer religieuze man uit Ierland in de 11e eeuw en wordt nog steeds herinnerd vanwege zijn sterke geloof en toewijding aan zijn geloof.

Het belangrijkste dat hij achterliet was een visioen uit het jaar 1139. In dit visioen schreef hij namen en beschrijvingen op voor 112 pausen. De allerlaatste naam op zijn lijst was paus Franciscus, die hij ‘Petrus de Romein’ noemde. Dit heeft ertoe geleid dat veel mensen zich tegenwoordig afvragen of we in een tijd leven die heel belangrijk is voor de katholieke Kerk. Ze denken na over wat er zou kunnen gebeuren als de grote voorspelling van St. Malachy klopt, vooral wat dit zou kunnen betekenen voor het jaar 2024.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥