web analytics
...
Mediums / ToekomstParanormaal

Heeft Nostradamus in 2020 een buitenaardse invasie voorspeld?

Zal 2020 het begin van de  eindtijdperiode zijn ? Kan een profetie waarschuwen voor de komst van de  “Messias” ? Volgens sommige theoretici zou dat zo kunnen zijn. Zullen we in 2020 een buitenaardse invasie zien?

Les prédictions de Nostradamus pour 2020 sont troublantes et font froid dans le dos

Voor sommige mensen zouden deze profetieën beginnen aan het begin van de Tweede Wereldoorlog, net na de aankomst van verschillende buitenaardse wezens op onze planeet.

Sommigen koppelen deze aankomst aan de terugkeer van de Messias. De huidige president van Rusland, Vladimir Poetin, zou een pact kunnen sluiten met de binnenvallende aliens, die dan in vrede op aarde zouden leven, maar dan een verandering van DNA in ons genoom zouden forceren.

Op dezelfde manier is het Poetin die in deze profetieën wordt beschreven als de maximale verantwoordelijke voor het starten van deze Derde Wereldoorlog.

In het laatste bijbelboek, dat “Apocalyps” wordt genoemd  , wordt expliciet onthuld wat de ondubbelzinnige tekenen van het einde der tijden zouden zijn, allemaal vóór de terugkeer van de  “beloofde Messias”

Er wordt ook vermeld dat deze  “komst”  zal worden voorafgegaan door een groot wereldconflict, dat zal beginnen met de  “val van de sterren”  .

Dit zou de bevestiging zijn van een van de profetieën van Nostradamus, die het einde der tijden plaatst   in de periode van 2015 tot 2020.

Er wordt aangegeven dat er in deze periode een buitenaardse invasie zou plaatsvinden, wat de Bijbel de ‘val van de sterren’ noemt   , een feit dat het begin van de Derde Wereldoorlog zal markeren, die kort maar uitroeiend zal zijn.

In werkelijkheid vullen de bijbelse profetieën en de voorspellingen van Nostradamus elkaar aan. Alleen een zorgvuldige bestudering van beide geschriften kan ons voldoende licht geven om het naderende resultaat van de gebeurtenissen die de uiteindelijke bestemming van de planeet zullen markeren, volledig te begrijpen.

Lees ook:   Voorspellingen kabinet 2020 extra

De wereldmachten, die zich realiseerden dat de uitkomst van dit conflict iets is dat ze niet in de hand kunnen houden, zouden al begonnen zijn met het verplaatsen van hun  “stukken”  naar veilige posities van voorrecht in de nieuwe wereldorde die zal worden gevestigd.

Wat de machten echter niet hebben gezien of niet willen zien, is dat de profetieën van Nostradamus en de Apocalyps de beloofde terugkeer van de  ‘almachtige redder’ plaatsen  vlak na het optreden van deze tekenen.

En in dat geval zou geen aardse of buitenaardse macht de vervulling van een eerder pact kunnen verzekeren, omdat de kracht waaruit het zal komen groter zou zijn dan welke andere macht dan ook … Of niet?

Did Nostradamus predict an alien invasion in 2020?

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button