...
BuitenaardsMysterieU.F.O

Er verschijnen vreemde blauwe lichten in de lucht over de hele wereld

De afgelopen weken zijn er vreemde blauwe lichten opgenomen en gefotografeerd in de lucht over de hele wereld. Een video opgenomen in Madrid, Spanje toont  wolken die ’s nachts blauw worden . Het mysterieuze licht blijft meer dan zeven minuten in de wolken en verdwijnt dan zonder een spoor achter te laten van de oorzaak. Sinds de video op 20 maart op sociale media werd geplaatst, hebben talloze mensen gemeld soortgelijke verschijnselen te zien.

Een andere video die op 1 april in de wijk Queens, New York is opgenomen, lijkt precies dezelfde lichten te tonen als die in Madrid. De persoon die de video heeft geüpload, heeft gevraagd of het  ‘iets paranormaals’ was  , maar niemand kon het uitleggen. Drie dagen geleden   plaatste  een Reddit-gebruiker drie afbeeldingen van het vreemde blauwe licht boven Pennsylvania  , Verenigde Staten.

“Ik had 2 weken geleden een geweldig geluid gepost in 5 graafschappen in Pennsylvania, deze lichten werden direct daarna gezien”,  schreef de gebruiker. ‘Nu zie ik meer berichten over deze blauwe lichten die over de hele wereld verschijnen.’

Vervolgens plaatste een andere Redditor een foto van een blauw licht omgeven door stippen die in West-Australië in de lucht zweven. En een van de meest schokkende waarnemingen vond plaats op een strand in Barcelona , Spanje, op 15 maart 2020. Volgens getuigen veranderde wat begon als een vreemd blauw licht in de lucht tijdens een onweer, in wat het leek. wees een gigantische ufo.

Tot dusver heeft niemand een logische en rationele verklaring kunnen vinden voor deze vreemde lichten in de lucht. In het verleden werden deze waarnemingen toegeschreven aan uitbraken die voortkwamen uit nachtclubs en clubs. Maar met de meeste landen over de hele wereld in strikte opsluiting tijdens de coronavirus pandemie, is deze mogelijkheid volledig uitgesloten. Dit bracht sceptici ertoe hun eigen verklaringen te geven. Sommigen zeiden dat het  een volledig natuurlijk fenomeen was  vanwege een piëzo-elektrisch effect. Blijkbaar, als de grote kwartskristalplaten in de aardkorst onder een specifieke hoek worden samengedrukt, veroorzaakt dit dat een groot elektrisch veld een lokaal equivalent van een poollicht in de lucht genereert en meestal optreedt vóór een grote aardbeving.

Lees ook:   Edgar Cayce over Atlantis

Een andere video die op 1 april in de wijk Queens, New York is opgenomen, lijkt precies dezelfde lichten te tonen als die in Madrid. De persoon die de video heeft geüpload, heeft gevraagd of het  'iets paranormaals' was  , maar niemand kon het uitleggen. Drie dagen geleden   plaatste  een Reddit-gebruiker drie afbeeldingen van het vreemde blauwe licht boven Pennsylvania  , Verenigde Staten."Ik had 2 weken geleden een geweldig geluid gepost in 5 graafschappen in Pennsylvania, deze lichten werde

Maar wat wel duidelijk is, is dat complottheoretici het niet eens zijn met sceptici. Ze suggereerden dat de mysterieuze blauwe lichten in de lucht  absoluut het bewijs zijn van een buitenaardse invasie . Deskundigen in het veld zeggen dat de ware oorsprong van de pandemie van het  coronavirus  buitenaards zou zijn en de mens zou verzwakken. De volgende stap zou zijn om de schepen boven de grote steden te plaatsen. Een ander bewijs is te vinden in de recente video van het  internationale ruimtestation ISS  , waarin honderden lichten naar onze planeet toonden.

Hoewel we niet kunnen uitsluiten dat het allemaal om het Blue Beam Project gaat, zijn NASA en de Verenigde Naties van plan om een ​​enkele religie en de Nieuwe Wereldorde te implanteren met behulp van gigantische hologrammen. En de waarheid is dat de wereldsituatie op veel manieren samenvalt met het Blue Beam Project: het feit dat  de pandemie van het coronavirus een hoax kan zijn  , vreemde lichten in de lucht en het vermeende  hologram van paus Franciscus  . Nu hoeven we alleen maar te weten of de vreemde lichten in de lucht verband houden met  de vreemde geluiden  die in Brazilië, Slowakije, de VS worden gehoord. VS, Israël of Argentinië, en of alles deel uitmaakt van hetzelfde plan.

Strange blue lights are appearing in the skies around the world

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button