web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsMysterie

USB-stick gevonden in Duitsland met verbazingwekkende actuele video’s van planeten en UFO’s in de ruimte

Enige tijd geleden meldden we dat een man genaamd Quisto, die in een klein dorpje in de buurt van Berlijn, Duitsland woont, een USB-stick met een vreemd symbool erop heeft gevonden op een parkeerplaats in de buurt van de zogenaamde “Steintor”. Later stopte hij de flashdrive in zijn laptop, opende hem en zag tot zijn verbazing veel oude beelden uit de twintigste eeuw van wat planeten, de ruimte en UFO’s leken te zijn

Volgens Quisto, die geen idee heeft wie de usb-stick bezat, besloot hij de 28 afbeeldingen op imgur te delen in de hoop dat iemand een antwoord heeft op deze mysterieuze afbeeldingen.

Volgens de laatste berichten zijn de foto’s op Imgur verwijderd onder druk van iemand die niet wil dat wij deze foto’s zien. Mochten de foto’s niet meer op Imgur verschijnen, dan is het mogelijk dat wij de gehele fotoreeks op deze site plaatsen. Nu zijn er beelden opgedoken die geen foto’s maar echte video tonen.

 

 

Lees ook:   Koninklijke beelden op Mars
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien