web analytics
11:11 Dubbele getallen
Mysterie

Ongelooflijke kennis wordt gevonden in een boek uit 1908 | 33e GRADEN KENNIS

Dit boek is al meer dan 100 jaar onderwerp van intriges en speculatie. Het beweert de oudste en meest fundamentele principes van de Egyptische filosofie te presenteren, ontleend aan de hermetische overlevering van de god Djehuti zelf. De auteurs zijn onbekend, de bronnen zijn onmogelijk te verifiëren en zelfs de publicatie ervan is in nevelen gehuld. Toch zijn de zeven principes van The Kybalion niet alleen verrassend parallel aan onze meest recente inzichten van de oude Egyptische filosofie, maar ze zijn ook onmiskenbaar, zinvol en relevant voor het dagelijks leven.

Lees ook:   Ze wist niet dat ze zwanger was...
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥