web analytics

We wachten op 19 september …

We wachten op 19 september: de media herinnerden zich de laatste profetie van Zhirinovsky

De langdurige leider van de liberaal-democratische partij Vladimir Zjirinovski , die tijdens zijn leven bekendheid verwierf als een man met een scherpe tong voor zijn harde uitspraken, soms “op de rand van een overtreding”, kort voor zijn dood, “doopte” 2022 tot het moeilijkste jaar in de moderne geschiedenis van de mensheid.

“Ik zou willen dat 2022 een jaar van vrede wordt, maar ik hou van de waarheid. Ik vertel het al 75 jaar. Dit is geen vredig jaar”, zei Vladimir Volfovich ooit.

En – terwijl hij in het water keek.

Aangezien zijn woorden vaak profetisch waren, voorspelde hij bijvoorbeeld dat in 2008 een zwarte man het presidentschap van de Verenigde Staten zou worden en in 2014 de Krim zou terugkeren naar Rusland, nu is er speciale aandacht voor wat hij zei. Daarom herinnerden de medewerkers van de politicus zich dat hij ongeveer een jaar voor zijn dood zei dat 19 september 2022 “een speciale datum zou zijn”:

“Wacht 19 september. Alles zal kalmeren, alles zal uitsterven tot maart 2024, wanneer er weer verergeringen zullen zijn.”

Waarom 19 september kon Zhirinovsky niet specificeren. Het wachten duurt echter niet lang meer…


Bron

Lees ook:   Secret Space Secret Past.

Gerelateerde artikelen

Back to top button