web analytics

Een camera op het internationale ruimtestation ISS legt een vloot van honderden UFO’s vast die op weg zijn naar de aarde

Hoewel het waar is dat NASA erkent dat we in toenemende mate relatief snel buitenaards leven zullen vinden , zeggen ze ook dat ze geloven dat de kans op een invasie klein is. Toch zeggen veel experts in het veld dat de gevolgen van een aanval zo catastrofaal zouden zijn dat het noodzakelijk is om je op het ergste voor te bereiden. En voor zover we weten, hebben regeringen geen plannen voor een buitenaardse invasie .

Beschavingen van andere werelden die onze planeet kunnen bereiken, zouden duidelijk een veel betere technologie hebben dan de onze, dus een oorlog beginnen zou het laatste redmiddel moeten zijn. We kunnen alleen proberen hun technologie en de wapens die ze zouden bezitten te ontcijferen. Daarnaast zouden de aliens waarschijnlijk komen als veroveraars of misschien om ons tot slaaf te maken. Maar het belangrijkste is dat regeringen dit gevaar voor eens en voor altijd als reëel beschouwen en zich beginnen voor te bereiden. Hoewel ze het misschien in het geheim hebben gedaan en de tijd voor de invasie is aangebroken.

Honderden UFO’s gaan op weg naar de aarde

Als jij een van degenen bent die van nature nieuwsgierig zijn, heeft NASA een YouTube-kanaal vol met interessante video’s, waaronder een live uitzending van het International Space Station (ISS). Onlangs bewoog het ISS zich op een onbepaalde locatie op aarde, maar terwijl de camera zijn voortgang vastlegde, verschijnen honderden lichten in formatie in de richting van onze planeet . Gorden McKenna was degene die deze afwijkingen in de ruimte ontdekte en plaatste op 2 april een video die precies de vreemdeling liet zien.

Lees ook:   Onverklaarbare lichten kunnen lichtbollen uit de geestenwereld zijn

Zoals McKenna zelf uitlegde, keek hij live naar de camera van het ruimtestation toen hij de aanwezigheid zag van vreemde voorwerpen. Eerst dacht hij dat het satellieten of meteorieten waren, maar hun snelheid nam toe en na een paar minuten verdwenen ze spoorloos.

En zoals verwacht heeft de video allerlei reacties op sociale netwerken veroorzaakt. Velen waren van mening dat het een uiterst geheime vloot van buitenaardse technologie schepen van de Amerikaanse luchtmacht zou kunnen zijn, meer in het bijzonder de Space Force. Bedenk dat in het najaar van 2019, Donald Trump beschreef de ruimte als de “nieuwste domein in de wereld om de oorlog te vechten” . De Space Force moet helpen om agressie af te schrikken en de ‘hoogste positie’ te beheersen .

De bedoeling van deze nieuwe militaire tak is om Amerikaanse faciliteiten te beschermen. in de ruimte, zoals satellieten die worden gebruikt voor communicatie en bewaking. De Space Force zal voortbouwen op het werk van het bestaande Amerikaanse Space Command. (SpaceCom), dat in augustus werd opgericht om Amerikaanse militaire operaties te beheren. in de ruimte.

Maar sceptici boden andere verklaringen. Ze zeiden dat het lijkt te corresponderen met de aarde, met eerst onweersbuien en ook stadslichten . Anderen suggereerden dat het meteorieten zouden kunnen zijn, en zelfs Starlink-satellieten, die sinds de lancering in 2018 door Elon Musk’s SpaceX zijn verzonden, waardoor veel mensen hen voor UFO-waarnemingen hebben aangezien.

Hoewel er een andere mogelijkheid is. Zoals we al hebben gepubliceerd in de esoterische en paranormale wereld, zal de huidige pandemie van het coronavirus het begin zijn van een buitenaardse invasie. Het zou allemaal beginnen met een virus dat eenvoudigweg een groot deel van de wereldbevolking uitroeit en de kans op verdediging verkleint. Dan zou het een oorlog zijn tussen verzwakte mensen en buitenaardse wezens.

Lees ook:   DNA TEST ONTHULT ANDERE WEZENS

Tegenwoordig is de pandemie van het coronavirus volledig ongecontroleerd. Het dodental is hoger dan 52.000 en er zijn wereldwijd meer dan 1 miljoen positieve gevallen. De waarheid is dat meer en meer mensen ervan overtuigd zijn dat de pandemie van het coronavirus iets veel sinister verbergt , en met de bevolking in verplichte opsluiting thuis, zou dit het ideale moment zijn om de buitenaardse invasie te beginnen.

Wat vind je van de video van het ISS? Denk je dat dit een UFO-vloot is die de aarde nadert? Is dit het begin van een buitenaardse invasie?

https://www.mundoesotericoparanormal.com/camara-estacion-espacial-internacional-capta-flota-cientos-ovnis-dirigiendose-hacia-tierra

Gerelateerde artikelen

Back to top button