web analytics
11:11 Dubbele getallen
Energetica, entiteiten, geestenMysterieParanormaal

De nachtmerrie van de vrouw leidt tot de ontdekking van de geheime deur naar een spookhotel

7a7660279361184aaa93551785bbdbed AnGel-WinGs.nlEen vrouw had een nachtmerrie over een geheime deur verborgen achter een spiegel in haar salon in Waxahachie, Texas, en het kwam echt uit. De dochter van de vrouw, Miranda genaamd, plaatste video’s op TikTok die lieten zien dat de spiegel werd verwijderd en een gat in de muur scheurde, waardoor de verborgen deur zichtbaar werd. Ze ontdekten ook dat een kamer in de salon waarschijnlijk deel uitmaakte van een “oude liftschacht” die ooit in het hotel werd gebruikt.

Wat betreft de geheime deur, ze konden deze niet openen vanwege een betonnen muur die deze aan de andere kant blokkeerde. Miranda’s moeder droomde wel dat er aan de andere kant een stel dode lichamen lagen, dus laten we hopen dat een deel van haar nachtmerrie niet uitkomt. (Meerdere foto’s van de deur achter de spiegel zijn hier te zien .)

Dus, wat is er aan de andere kant van de deur? Het blijkt dat daar een spookhotel is gevestigd. Ligt het aan mij of klinkt dit als de plot van een horrorfilm? De geheime deur leidt naar het Rogers Hotel, dat een lange geschiedenis van paranormale activiteit heeft.

Het Rogers Hotel, gebouwd in 1912 (het eerste hotel werd gebouwd in 1856 maar werd verwoest door een brand), was een bekende locatie waar verschillende beroemdheden verbleven, zoals Frank Sinatra en professionele honkbalspelers die in de lente in de stad waren. Interessant genoeg zouden Bonnie en Clyde daar ook zijn geweest.
Er zijn talloze meldingen van spoken in het hotel, met als een van de bekendste verhalen dat een vorige eigenaar van het hotel op zoek was naar de klusjesman en toen hij hem eindelijk vond, werd hij opgesloten in zijn kamer en weigerde hij weg te gaan. De man vertelde de eigenaar dat iemand de vorige nacht op zijn deur had geklopt, wat vreemd was omdat niemand in het hotel zou zijn geweest omdat het werd gerenoveerd. Toen hij de deur opendeed, zag hij een man gekleed in kleding uit een andere periode (misschien een cowboy) die de onderhoudsmedewerker vertelde dat er slechte dingen waren gebeurd in de kelder. Hij verdween toen waardoor de arbeider zich opsloot in zijn kamer en de volgende dag zijn baan opzei.Over de kelder gesproken, toen het hotel in 1912 werd herbouwd, plaatsten ze daar een zwembad waar de dochter van de eigenaar tragisch verdronk. Bezoekers van het hotel hebben onverklaarbare plassen water gezien en zijn zelfs getuige geweest van de geest van een klein meisje. Het is bekend dat het spookachtige kind de lichten en de radio aan en uit deed, maar ook op de liften. Als mensen in de lift zitten, komen ze soms zelfs in de kelder terecht als ze op knoppen naar andere verdiepingen drukken.

Lees ook:   Videobabyfoon filmde hoe de onzichtbare man het kind stoorde

Andere paranormale activiteiten zijn onder meer personeelsleden en bezoekers die onverklaarbare voetstappen horen, stemloze stemmen en verschijningen zien, met name op de vierde verdieping. Anderen hebben de deurklinken horen trillen terwijl er niemand aan de andere kant was.

Dat is absoluut een enge locatie, dus Miranda’s moeder zou waarschijnlijk dankbaar moeten zijn dat er een betonnen muur is tussen het hotel en de salon.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien