web analytics

Missen de doden ons?

Missen de doden ons?

Heal Your Inner Child and Share Your Heart Art | Clairvoyant Coach Rachel Claire

Vraag: Mijn man is onlangs overleden en we waren super close, totale soulmates. Ik moet alleen weten of hij mij net zo mist als ik hem mis. Denken overleden mensen na de dood voor ons weg zoals wij voor hen doen?

Antwoord: Over het algemeen, nee, de doden missen de levenden niet. Ik weet dat dat vreselijk klinkt, maar laten we de dood vanuit hun perspectief bekijken, zodat je begrijpt waarom ze ons niet missen zoals wij ze missen.

Als je geliefde sterft, wordt hij aan de andere kant begroet door dierbaren die voor hem zijn heengegaan. Hij gaat terug naar het licht van goddelijke liefde. Zeggen dat hij op een betere plek is, is een understatement. Hij is zelfs gelukkig, zalig zijn. Het is net zo fijn als het winnen van de loterij. Hij doorloopt zijn levensoverzicht, leert en begrijpt de lessen en ervaringen die hij in het leven heeft gehad. Hij sluit vrede met zichzelf en gaat regelrecht over in gelukzaligheid.

De overledenen zijn zich er echter van bewust dat degenen die achterblijven, het veel moeilijker hebben om om te gaan met wat we als een verlies zien, omdat wij, de levenden, denken dat de persoon ver, ver weg naar een sterrenstelsel is gegaan. Onze overleden dierbaren proberen onze aandacht te trekken, om ons te laten weten dat ze oké zijn en spelen onzichtbaar in de lucht met je oude hond. Voor hen is het alsof ze door eenrichtingsglas kijken waar ze ons kunnen zien, maar we kunnen hen niet zien. Dus ze zwaaien met hun armen, stampen op en neer, schreeuwen tegen ons, maar we kunnen ze niet horen of zien. Hoe frustrerend denk je dat dat voor hen is?

Lees ook:   De lichamelijke dood

Dus proberen ze op andere manieren onze aandacht te trekken. Ze sturen ons dromen en vertellen ons dat ze in orde zijn. We doen die af als ‘alleen maar dromen’. Ze duwen foto’s van de muur.  Ze sturen specifieke geuren op ons af. ‘Ruikt iemand fresia? Hield oma niet van fresia’s? Raar. ‘ Ze zetten belangrijke liedjes op de radio, laten verandering voor onze voeten vallen, laten de schommelstoel helemaal alleen bewegen en we schrijven het allemaal toe aan verbeelding of wensdenken. Dus uiteindelijk zijn ze er gewoon en houden ons vast met hun onstoffelijke armen, in een poging ons fysiek te troosten zonder een fysiek lichaam om het mee te doen.

En ze luisteren. Ze luisteren naar onze gebeden en lofrede, onze woede, ons verdriet. En ze kijken. Ze zien ons huilen, slapen en nog eens huilen. Ze kijken hoe we langzaam ons leven weer bij elkaar brengen. Ze voelen vreugde wanneer we een overwinning hebben op ons verdriet.

Maar ze besteden ook hun tijd aan het leren kennen van de andere kant en het opnieuw verbinden met de mensen daar. Ze beseffen dat niemand echt sterft, we transformeren gewoon. Dit is niets om verdrietig over te zijn. Het is iets geweldigs. Als de levenden zich zouden kunnen herinneren dat de doden niet echt verdwenen zijn, zou dit ons verdriet kunnen verminderen. We treuren over ons verlies, over het verlies van hun aanwezigheid in ons leven. En ja, dat is een echt verlies, maar het is geen volledig verlies dat je nooit meer zult zien.

Lees ook:   Reincarnatie video

Eer de doden. Deel je vreugde en liefde met hen. Werp liefdesenergie naar hen. En probeer de liefdesenergie te voelen die ze naar je terugsturen. Een medium kan je helpen opnieuw verbinding te maken, maar een medium is niet nodig als je je hart opent en onthoudt dat de doden ons niet verlaten, zodat ze ons niet missen. Onthoud ze en koester je herinneringen. U kunt de verbinding levend houden door met hen te praten en hun aanwezigheid te erkennen tijdens speciale familie-evenementen.

Ze zijn er nog steeds, je kunt nog steeds met ze praten en ze zien je nog steeds en geven om je. Ze weten dat je verdrietig bent, maar ze weten dat het leven een geweldig geschenk en een geweldige ervaring is, en ze willen dat je zoveel mogelijk van het jouwe geniet. Als je er klaar voor bent, ga dan verder met je leven leiden. Je zult je dierbaren weer zien.

Bron

Zie het alsof zij op vakantie zijn naar een prachtig land hier ver vandaan.
Op een dag ga je daar ook naartoe.

Gerelateerde artikelen

Back to top button