web analytics
...

Coronavirus opzet politici?

Michael Kent is een Duitse scout en is al 20 jaar redacteur van de Kent-uitzending. Over het corona-beleid schrijft hij in zijn editie dat het eerste principe zich in een gevaarlijke situatie bevindt; Voorkom paniek! ”Elke verpleegkundige, ambulancechauffeur, epidemioloog leert dit in de basisopleiding. Toch is de eerste aankondiging aan de bevolking; “Blijf kalm!” Maar de Duitse regering – en alle regeringen wereldwijd die beperkende maatregelen hebben genomen – zouden precies het tegenovergestelde hebben gedaan met de actieve steun van de massamedia.

Vanaf de eerste dag veroorzaakte ze paniek, sprak ze over een immens hoog besmettingspotentieel, sterftecijfers in de dubbele cijfers, exponentiële verspreiding van dodelijke virussen, enz. De vraag rijst, waarom het tegenovergestelde is gedaan, Wat adviseert elke crisisadviseur, wat leert elke trainee als belangrijkste regel bij calamiteiten?

Kent letterlijk: “Als de algemene basisrichtlijn niet alleen wordt geschonden, maar ook omgekeerd, zijn fouten, domheid, verrassingen, kortsluitacties etc. niet meer voldoende als verklaring hiervoor.” Artsen bekritiseren ook de paniekaanval door het coronavirus. Op 7 mei 2020 hield de vereniging “Doctors for Education” haar persconferentie. Aanvankelijk zei de dokter Heiko Schöning uit Hamburg: “Wij, dokters ter verduidelijking, bekritiseren de maatregelen die in de loop van Covid-19 zijn genomen als buitensporig – ze hebben niets te maken met een adequate onderdrukking van een virus!

Dus: wie wordt hier eigenlijk onderdrukt? We hebben de pest niet, en het coronavirus van dit jaar, ˌSARS-CoV-2ˈ, gedraagt ​​zich op dezelfde manier als seizoensgebonden griepvirussen die we eigenlijk elk jaar hebben.

Dat is goed nieuws. Het slechte nieuws is dat we allemaal in paniek raken. De corona-paniek is een enscenering.

Lees ook:   ''Jullie hele wereldbeeld klopt niet.'' Baudet over regeerakkoord

Het is oplichterij. Het wordt hoog tijd om te begrijpen dat we ons midden in een wereldwijde en maffia-achtige misdaad bevinden. Er zijn uitgebreide getuigenverhoren om bewijs te leveren, bijvoorbeeld van professor Bhakdi of Dr.Wodarg. Ik kan jullie alleen uitnodigen om deze getuigenvideo’s te downloaden voordat het internet een avondklok krijgt. ‘ Het wordt hoog tijd om te begrijpen dat we ons midden in een wereldwijde en maffia-achtige misdaad bevinden. Er zijn uitgebreide getuigenverhoren om bewijs te leveren, bijvoorbeeld van professor Bhakdi of Dr.Wodarg.

Ik kan jullie alleen uitnodigen om deze getuigenvideo’s te downloaden voordat het internet een avondklok krijgt. ‘ Het wordt hoog tijd om te begrijpen dat we ons midden in een wereldwijde en maffia-achtige misdaad bevinden. Er zijn uitgebreide getuigenverhoren om bewijs te leveren, bijvoorbeeld van professor Bhakdi of Dr.Wodarg. Ik kan jullie alleen uitnodigen om deze getuigenvideo’s te downloaden voordat het internet een avondklok krijgt. ‘

 

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button