...
Paranormaal

25 Tekenen dat je  Heldervoelend bent 

25 Tekenen dat je  Heldervoelend bent

Heldervoelen, het vermogen om informatie door middel van helder gevoel te ervaren in je ziel, is het paranormale geschenk warvan de meeste mensen niet eens beseffen dat ze het hebben.
Iedereen is geboren met het vermogen om informatie op verschillende manieren te begrijpen. Dit is de reden waarom kinderen (en zelfs dieren) dingen waarnemen, begrijpen en kunnen creëren die volwassenen vaak niet kunnen. In de adolescentie, worden die vermogens  vaak vanuit de psyche verwerkt, grotendeels beïnvloed door vrienden of familieleden die erop aandringen dat diepe gevoeligheden je zwak, anders of in het slechtste geval “krankzinnig” maken.

Het meest bekende type paranormale gave is helderziendheid. Er zijn echter andere manieren om informatie waar te nemen, zoals clauraudience (helder horen) of zelfs claircognizance (helder weten), waarvan de laatste vaak samen met heldervoelendheid wordt gebruikt.

Zo kun je weten of je heldervoelend bent:

1. Je bent erg gevoelig voor  emoties en energieën van andere mensen. Je hebt sterke reacties op negatieve emoties en lijkt altijd situaties te overdenken waarvan andere mensen geen last van lijken te hebben.

2. Je bent erg selectief met wie je de tijd doorbrengt , omdat er maar een handjevol mensen zijn die je niet uitputten, leegzuigen qua energie of op andere onverklaarbare wijze ongemakkelijk aan voelen.

3. Je kunt de ware oorzaak van de problemen van mensen vaak onmiddellijk en duidelijk waarnemen. Mensen noemen je vaak hun persoonlijke therapeut of komen naar je toe voor advies of hulp.

4. Je bent gefascineerd door dingen die oud of historisch zijn. Wanneer je plekken bezoekt die al vele jaren bewoond zijn, ben je gefascineerd omdat je de lagen  van energie voelt die daar zijn ingesloten.

5. Je hebt een buitengewoon vermogen tot empathie , tot het punt dat je jezelf zelfs in de denkwijze kunt verplaatsen van mensen met wie je het niet eens bent of die je in het verleden pijn hebben gedaan. Waardoor je soms enorm vergevingsgezind bent.

Hierin kun je overigens ook echte genezing en compassie vinden.

6. Hoewel je je binnencirkel klein houdt, ben je een sociale vlinder en kan het lijken alsof je iedereen die je tegenkomt kunt charmeren. Dit komt omdat je kunt waarnemen hoe ze het best contact met je maken of resoneren met jou.

7. Je worstelt altijd met je emoties in je leven. Je moest leren hoe je, je gevoelens niet volledig kunt laten overspoelen, omdat ze dat soms wel doen.

8. Je wordt ongemakkelijk in rommelige, donkere ruimtes en wordt altijd aangetrokken door gebieden die van nature helder en luchtig zijn. Dit komt omdat je de vibratie in een bepaald gebied kunt waarnemen, en begrijpt dat hoe donkerder en voller het is, hoe zwaarder de energie is.

9. Je bent niet alleen een diepgaande  voeler, je bent ook een diepe denker. Je bent constant aan het theoretiseren over waarom dingen gebeuren, en wat hun uiteindelijke doel zou kunnen zijn.

10. Je gebruikt waarschijnlijk helderziendheid samen met je heldervoelendheid – als je eenmaal het gevoel (trilling) van een persoon, plaats of situatie hebt opgepikt, gebruik je ook helder denken om te zien wat er werkelijk gebeurt, of voor de enige belangrijke informatie die je nodig hebt om te weten.

11. Je begrijpt dat alles en iedereen in leven inherent een energieveld is , en dat de manier waarop mensen hun energie beheersen, verwerken en gebruiken hun gevoelsstaat creëert. Daarom ben je heel voorzichtig met wat je zegt en wat je doet.

12. Soms heb je sterke gevoelens die worden getriggerd door kleine, schijnbaar onbelangrijke dingen. Dit betekent dat je je bewust wordt van een trauma-punt van iemand dat moet worden genezen. De meeste mensen kunnen die ongemakken gewoon negeren wanneer ze zich voordoen, maar omdat je dat niet kunt, moet je ze genezen bij de ander of jouzelf en van hen leren.

Lees ook:   Aura - Explained, Color Meanings & How To See Your Aura

13. Je hebt altijd al een overvloed aan wijsheid ook qua leeftijd. Je weet meer over de wereld, die je intellectueel al hebt verwerkt – en dat is omdat je het beste leert door dingen te intens te voelen.

14. Je hebt een beetje voorsprong op je tijd doordat je kwantum- of spirituele concepten hebt begrepen, lang voordat andere mensen de betekenis en impact van hen begonnen te beseffen.

15. Toen je ouder werd, wist je altijd al dat je anders was. Je had een actieve en levendige verbeeldingskracht en leek je anders te denken en te gedragen op een manier, die vreemd was voor je leeftijdsgenoten en familie.

16. Als je introvert bent, is de kans groot dat dit komt omdat je in feite een gewonde extraverte bent. Je bent zo gevoelig voor de gevoelens, drijfveren en acties van anderen dat je vaak genoeg pijn en verdriet hebt waardoor je beseft dat het belangrijk is om duidelijke grenzen te hebben.

17. Als je extravert bent, ben je een zeer gevoelige extravert. Je kunt zo lang alleen met andere mensen bezig zijn, en je gedijt vaak pas  echt als je met een groep mensen bent die je het beste kent en vertrouwt.

18. Je hebt onverklaarbare spirituele of religieuze ervaringen in je leven gehad , waarin je bent blootgesteld aan de waarheid over het universum en waarom we erin leven.

19. Je kunt vaak meteen al een oordeel vellen over mensen, die bijna altijd correct blijken te zijn.

20. Je vertrouwt nooit wat je wordt verteld, of wat je ziet aan de oppervlakte – je vertrouwt wat je voelt. Dit geldt voor alles, van banen tot partners. Je kunt ze op manieren lezen die ze zelf waarschijnlijk niet eens kunnen begrijpen.

21. Je hebt hele sterke gevolens als er iets mis gaat. Dit kan je doen denken dat je een perfectionist bent. Je bent echter ook in staat geluk, vreugde en volledige empowerment te ervaren. Dit komt allemaal omdat je zo hyper-afgestemd bent op je emotionele ervaring, dat je alles kunt waarnemen wat er gebeurt en ermee aan de gang gaat.

22. Je kunt de ware bedoelingen van mensen duidelijk waarnemen. Het is je meteen duidelijk waarom mensen zich op een bepaalde manier gedragen of dat ze bijbedoelingen hebben.

23. Je begrijpt dat de pijn die je in je leven hebt ervaren een geschenk was. Het heeft je geïnspireerd en gemotiveerd om uit te breiden, te groeien en iemand te worden waarvan je nooit had durven dromen dat je dat zou kunnen zijn. Je veroordeelt het ene gevoel niet over het andere. Je vraagt ​​het gewoon: “Wat wil je me vertellen?”

24. Je voelt een sterke verbinding met energieën en geesten die niet-fysiek zijn. Dit zou zich kunnen manifesteren als een behoefte om veel tijd in de natuur door te brengen, of wakker te worden midden in de nacht en een andere aanwezigheid in de kamer aanwezig  te voelen.

25. Je voelt een diepe roeping om mensen te helpen. Je kunt voelen dat mensen nodeloos lijden, en je voelt dat je levensmissie op de een of andere manier is om hen te helpen meer zelfbewust te worden en hun pijn te overstijgen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button